dncz255 Reputație: 4 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Buna, lucrezi astăzi? Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Buna,mă poți contacta la Nr 0736043349Zi frumoasa😊Pup Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 esti cu adevarat frumoasa, sper sa pot veni la tine in curandMersi multTe aștept cu drag Pup Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Ce culoare are ochi fata?Fata are ochii verzui cate odată și alte dați dau într-o nuanță de gri-verzui ,în funcție de starea de spirit:) 4 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Dragii mei,voi lipsi de la birou pana marți Va urez un Weekend nemaipomenit Moldovianca va stranji tari ,pupișei 2 Link spre comentariu
vortex Reputație: 26 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Anal? Link spre comentariu
descoperitor Reputație: 5 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 2, 2020 Greu de dat de fatuca,Nu raspunde la telefon si nici whatsapp si am incercat de pe 3 numere diferite 3 zile diferite Mai este oare activa? la tarifele ce le are sigur nu este ocupata Link spre comentariu
macedal Reputație: 654 Postat Februarie 2, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 2, 2020 Greu de dat de fatuca, Nu raspunde la telefon si nici whatsapp si am incercat de pe 3 numere diferite 3 zile diferite Mai este oare activa? la tarifele ce le are sigur nu este ocupataDragii mei,voi lipsi de la birou pana marți Va urez un Weekend nemaipomenit Moldovianca va stranji tari ,pupișei 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 2, 2020 Greu de dat de fatuca,Nu raspunde la telefon si nici whatsapp si am incercat de pe 3 numere diferite 3 zile diferite Mai este oare activa? la tarifele ce le are sigur 'nu este ocupataEu anunț de obicei aici când nu sunt disponibila,adică mi se pare mai ok asa,decât să scriu in fiecare zi disponibila sau sa pun up Faptul că nu ți-am răspuns denotă că nu am putut din n motive să răspund,mai ales că niciodată nu răspund la apeluri când sunt cu cineva,nu mi se pare corect!Mă luminezi și pe mine care ar fi raportul dintre pret-disponibilitate și de ce marogel ai făcut o concluzie din necunoștință ?Seara faina sa ai! Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 2, 2020 Nice song Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Februarie 3, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 3, 2020 Nu te supăra,melodia e praf :) :)Nice song https://youtu.be/9t7SclAXoQw Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Februarie 3, 2020 Ieși bă in plm de agarici flaușat 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Ador natura 😄😄😄Moldoveanca va pupî Să aveți o zi fierbinti 🥰🥰😄 9 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 11, 2020 Ador natura 😄😄😄Moldoveanca va pupî Să aveți o zi fierbinti 🥰🥰😄Ce-ti mai place iarba!!😂😜🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Esti disponibila azi?😘 Link spre comentariu
octavd1115 Reputație: 9 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salut In ce zona se mai afla "biroul" domnisoarei? Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salut In ce zona se mai afla "biroul" domnisoarei?Lidl Pantelimon Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 In cazul in care persoana ce este programată astăzi la ora 22:00 vede acest anunț,rog sa mă contacteze telefonic sau prin SMS,deoarece watsappul nu îmi merge delocȘi dacă nu reacționez la mesajele din aplicație,iarăși rog să mă contactați telefonic/mesaj,până când nu rezolv acest mic incidentOoof mercurul asta retrograd 😄😄😄 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2020 Ooof mercurul asta retrograd Si asta e abia inceputul :teufel 2 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 S aveți o seara minunatî🥰🥰🥰 14 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 Si asta e abia inceputul :teufel[/quoteE diabolic rău de tot Important e sa nu afecteze sistemul imunitar :D 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 22, 2020 Mi se pare mie dau parca s-au mai implinit un pic sanii Tasha 😊? Nu de alta , da acu cand am vazut pozele astea postate de tine , mi s-a intarit pula instant 😊. Sper sa ne revedem curand sa ma joc cu ei 😊. 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 22, 2020 Mi se pare mie dau parca s-au mai implinit un pic sanii Tasha ? Nu de alta , da acu cand am vazut pozele astea postate de tine , mi s-a intarit pula instant . Sper sa ne revedem curand sa ma joc cu ei . Hehe,da știi că printr-o minune s-au mai marit un pic,o fi legea atracției universale :D Te aștept cu mare drag sa ii alinți :P 1 Link spre comentariu
Vizitator legistu Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Iti cam pierzi muschetarii Tasha, din ce in ce mai putini :) Offf si cand te gandesti ca ai tarife de lux :cry2 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 22, 2020 Hai că mă distrează unele comentarii la maximMersi că mi-ai făcut seara și mai frumoasa 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum