chris007 Reputație: -1 Postat Aprilie 13, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2020 in chisinau cand vii? Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2020 La mulţi ani, Tasha ! 1 Link spre comentariu
jegu Reputație: 6 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Aprilie 15, 2020 LA MULTI ANI!!! Multa sanatate fericire si tot ce Iti doresti. :2808.gif Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Mersi băieților :) Tasha va pupî pi nasuc Link spre comentariu
armani01 Reputație: 242 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:facebook Oras:facebook Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Ai pus si tu o intrebare ................... Dacă nu răspundeai în locul ei filozof rămâneai. La Mulți Ani Tasha ! Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Dacă nu răspundeai în locul ei filozof rămâneai. La Mulți Ani Tasha !Nu am raspuns in locul ei :) Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Va mulțumesc mult pentru eu felicitări ,Tasha va pupa 1 Link spre comentariu
alexandru residence Reputație: 4 Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Buna , cand te intorci la birou? Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Buna , cand te intorci la birou?Buna,deocamdată idee nu am Anunț aici când revinZi faina sa aiPup Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Aprilie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Te așteptăm cu nerăbdare, ți-am rămas dator! :) Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Mai 8, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 Cum mai sunteți dragilor ? :) 10 Link spre comentariu
futadoru Reputație: 34 Postat Mai 8, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 8, 2020 Cum mai sunteți dragilor ? :)Bine...Dar Cu coaiele cat nuca de cocos...cand reincepi treaba ca sa venim la descărcare? Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Mai 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 9, 2020 Te asteptam cu drag Tasha ! Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Mai 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2020 Cum mai sunteți dragilor ? :) I'm in the mood :heart: https://www.youtube.com/watch?v=rT-FoZt95D4 Link spre comentariu
armani01 Reputație: 242 Postat Mai 9, 2020 Oras:facebook Oras:facebook Partajează Postat Mai 9, 2020 Cum mai sunteți dragilor ? :) Noi din ce în ce mai bine, tu cum ești prințesă, când ai de gând să treci iar Prut-ul ? :) Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Mai 17, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 Noroași mușchetarilor 😋😋Revin și eu la birou după data de 20.05🎉🎉🎉In prima faza voi primi persoane ce mi-au pășit deja pragul și așa mi-am luat inima-n dinți să revin :DNu doresc sa supăr pe nimeni,însă e perioada destul de tensionată Aveți grijă de voiTasha va cuprindi și pupă pi năsucuri 🥰🥰🥰 2 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Mai 17, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 :) 5 Link spre comentariu
gangnammiin Reputație: 105 Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Iti dai seama a fost deja, e imunizat =))) 1 Link spre comentariu
faby01 Reputație: 61 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Am vizitat-o pe Tasha la inceputul anului cu asteptari foarte mari, avand in vedere recenziile de aici. Locatia: pentru mine foarte ciudata, d-abia am ajuns cu waze-ul. Apartamentul, insa, este foarte ok, in bloc nou, nu am ce reprosa. Aspect: In cap aveam o alta imagine, credeam ca are un cur de pus in rama, rotund, bombat. Cand am intrat, am realizat ca nu e chiar asa, e mai degraba spre plat si dispus pe lung, intr-un fel. Oricum, bombat si rotund nu era, cum credeam eu. Nu arata rau, nu e urata, Doamne fereste, dar ceva nu s-a legat pentru mine... M-a asteptat intr-un body rosu, cu codite si rujata destul de mult. Faza e ca instant am simtit ca nu s-a produs si nici nu se va produce acel click. Dupa dush, am rugat-o sa ne desfasuram in living, ca avea o canapea acolo, care ma atragea. Am inceput cu un fk, apoi continuat cu cunni. Atmosfera era destul de rece, asa ca m-am oprit si a trecut ea la oral. La oral, pentru mine a fost mai mult disconfort decat placere. A avut un stil hard spre “smuls†asa, ca atunci cand cineva se straduieste prea tare dar degeaba. Am oprit-o si am trecut la capra. Aici am facut greseala fatala si i-am dat o palma pe cur, nu tare, ca nu sunt vreun ghiolban, dar era acolo, la indemana, si asa a fost sa fie. S-a cam suparat si atmosfera a devenit foarte, foarte rece. Atunci mi-am zis sa finalizez si sa o iau din loc, ca poate mai am si alte treburi pe ziua aia 😅. Am trecut in misionar, am dat cateva minute si aia a fost. Aia e, nu a fost sa fie acel click, probabil in alt context intalnirea putea fi un succes. Scor: 300 lei/ fin.🥴 5 1 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 N are experienta necesară pt a se mula pe orice client,plus ca uneori suferă de perfecțiuneAm vizitat-o pe Tasha la inceputul anului cu asteptari foarte mari, avand in vedere recenziile de aici. Locatia: pentru mine foarte ciudata, d-abia am ajuns cu waze-ul. Apartamentul, insa, este foarte ok, in bloc nou, nu am ce reprosa. Aspect: In cap aveam o alta imagine, credeam ca are un cur de pus in rama, rotund, bombat. Cand am intrat, am realizat ca nu e chiar asa, e mai degraba spre plat si dispus pe lung, intr-un fel. Oricum, bombat si rotund nu era, cum credeam eu. Nu arata rau, nu e urata, Doamne fereste, dar ceva nu s-a legat pentru mine... M-a asteptat intr-un body rosu, cu codite si rujata destul de mult. Faza e ca instant am simtit ca nu s-a produs si nici nu se va produce acel click. Dupa dush, am rugat-o sa ne desfasuram in living, ca avea o canapea acolo, care ma atragea. Am inceput cu un fk, apoi continuat cu cunni. Atmosfera era destul de rece, asa ca m-am oprit si a trecut ea la oral. La oral, pentru mine a fost mai mult disconfort decat placere. A avut un stil hard spre “smuls” asa, ca atunci cand cineva se straduieste prea tare dar degeaba. Am oprit-o si am trecut la capra. Aici am facut greseala fatala si i-am dat o palma pe cur, nu tare, ca nu sunt vreun ghiolban, dar era acolo, la indemana, si asa a fost sa fie. S-a cam suparat si atmosfera a devenit foarte, foarte rece. Atunci mi-am zis sa finalizez si sa o iau din loc, ca poate mai am si alte treburi pe ziua aia . Am trecut in misionar, am dat cateva minute si aia a fost. Aia e, nu a fost sa fie acel click, probabil in alt context intalnirea putea fi un succes. Scor: 300 lei/ fin. Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Mai 20, 2020 Să aveți o seara minunatî🥰🥰🥰🥰Va pup 7 Link spre comentariu
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Mai 20, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Mai 20, 2020 Ufffff, ai milă. În negru te vreau data viitoare. Pup Link spre comentariu
w1tch3r Reputație: 56 Postat Mai 29, 2020 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Mai 29, 2020 Am revizitat-o azi pe Tasha. La fel de fermecatoare, implicata si pasionala ca de obicei.Voi reveni cu cea mai mare placere. 5 Link spre comentariu
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Mai 30, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Mai 30, 2020 Regula confirmata,intotdeauna a 2-a întâlnire o depășește pe prima.Multumesc Tasha. 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 Am revizitat-o azi pe Tasha. La fel de fermecatoare, implicata si pasionala ca de obicei.Voi reveni cu cea mai mare placere.ÃŽți mulțumesc și ti mai aștiept cu mari drag 🥰🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum