Sari la conținut

Ana-Maria - Ciresica - 0752644221

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Maria, draga, ultima data te-am vizitat vara asta, inainte sa pleci. Ai mai invatat ceva meserie de atunci? Te sfatuisem sa fii mai receptiva la dorintele clientilor. Sunt tipul ala, de care ai zis ca o sa ma tii minte mult timp. Mai stii? :blushing2  :blushing2  :blushing2

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Maria, draga, ultima data te-am vizitat vara asta, inainte sa pleci. Ai mai invatat ceva meserie de atunci? Te sfatuisem sa fii mai receptiva la dorintele clientilor. Sunt tipul ala, de care ai zis ca o sa ma tii minte mult timp. Mai stii? :blushing2  :blushing2  :blushing2

ahahahhaaha...da ma ne povestea si noua de tipu ala care a marcat-o pe viata..deci tu esti =))

• Like 2
  • Oras:Dobrogea
Postat

Disponibilă până la ora 20:00 :*

Iar nu a răspuns deloc 😱🤢😱🤢
  • Oras:Constanta
Postat

Mai încearcă, ce tot îmi scrii atât ca nu răspund.. Poate se nimerește sa nu ți răspund ție. Nu mai face off topic atât.

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Mai încearcă, ce tot îmi scrii atât ca nu răspund.. Poate se nimerește sa nu ți răspund ție. Nu mai face off topic atât.

Pai vreau să-ți fac recenzie și nu pot🤷â€â™‚ï¸ðŸ˜ðŸ˜
Postat

ahahahhaaha...da ma ne povestea si noua de tipu ala care a marcat-o pe viata..deci tu esti =))

😂😂

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Iar nu a răspuns deloc 😱🤢😱🤢

Oare cum ar fi să nu răspundă "putin"? 🤔 😜

• Like 1
Postat

Oare cum ar fi să nu răspundă "putin"? 🤔 😜

Misto ar însemna că răspunde "puțin" 🤣😂🤣😂🤣
Postat

In ultimul set de poze arata bine de tot! Daca reusesc sa o prind la telefon poate ne intersectam!

• Like 1
Postat

Ete ca mi-a ieșit!

Asa mai da, poza! 😀

Doar ca fata asta, parca nu seamănă cu aia din pozele precedente😂🤣

Vizitator valjean
Reputație: 0
Postat

Vad ca sint ceva controverse pe aici.Hai sa ne lamurim putin.Marry este o fata tanara care emana prospetime si sanatate.Are ce-a mai frumoasa locatie pe care am intalnit-o la o domnisoara in constanta,curatenie,lux si bun gust,doar ca baga la spalat albe si colorate si prosoapele sint in degrade:).Ca si servicii sint ok,doar atitudinea ei este un pic prea profesionista,fata a lucrat pe afara si se vede.Marry noi sintem latini,avem sangele cald si poate mai mult lipici ar conta.In rest numai de bine,o fata corecta ,frumoasa cu cel mai bombat fund pe care l-am vazut vreodata.Ca pepenele copt care paraie cand il strangi in mina,Toate cele bune marry

• Like 1

Postat

Vad ca sint ceva controverse pe aici.Hai sa ne lamurim putin.Marry este o fata tanara care emana prospetime si sanatate.Are ce-a mai frumoasa locatie pe care am intalnit-o la o domnisoara in constanta,curatenie,lux si bun gust,doar ca baga la spalat albe si colorate si prosoapele sint in degrade:).Ca si servicii sint ok,doar atitudinea ei este un pic prea profesionista,fata a lucrat pe afara si se vede.Marry noi sintem latini,avem sangele cald si poate mai mult lipici ar conta.In rest numai de bine,o fata corecta ,frumoasa cu cel mai bombat fund pe care l-am vazut vreodata.Ca pepenele copt care paraie cand il strangi in mina,Toate cele bune marry

Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase, pupici :*

• Like 6
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...