marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Nu, sunt singura.Dar e prietena ta. Și o fosta colega și culmea sta în aceeași zona???? Link spre comentariu
rhemaxos Reputație: 76 Postat Decembrie 1, 2020 Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Ana-Maria ar face treaba buna doar ca mai are sincope ca: prietena de mai sus, colega de acum ceva timp, vreun iuby care o distrage de la concentrare, cand pestele lu'colega, cand deplasari prin diverse orase si tari.....E tanara si zburdalnica, ii place viata. Se potoleste ea odata....atunci sa vezi ce futaiuri trage si ce apreciata o sa fie!Una peste alta e o fata OK si ii urez succes! Link spre comentariu
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Ana-Maria ar face treaba buna doar ca mai are sincope ca: prietena de mai sus, colega de acum ceva timp, vreun iuby care o distrage de la concentrare, cand pestele lu'colega, cand deplasari prin diverse orase si tari.....E tanara si zburdalnica, ii place viata. Se potoleste ea odata....atunci sa vezi ce futaiuri trage si ce apreciata o sa fie!Una peste alta e o fata OK si ii urez succes!Ă? 6 2 Link spre comentariu
bucefal_ Reputație: 107 Postat Decembrie 1, 2020 Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Ă?Ce nu ai înțeles carasule ? Zicea de putregaiul de colega , Ruxii Putregai Link spre comentariu
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Ce nu ai înțeles carasule ? Zicea de putregaiul de colega , Ruxii PutregaiCe legătură are cu mine? Dacă as fi colega cu cineva as anunța. Simplu. 6 2 Link spre comentariu
Vizitator subtoc Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2020 Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Buna! Saptamana viitoare ajung in Cta ptr cateva zile. Am vazut ca ai si dominarea in meniu. Ce cuprinde si la ce scor? Multumesc! Link spre comentariu
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Buna! Saptamana viitoare ajung in Cta ptr cateva zile. Am vazut ca ai si dominarea in meniu. Ce cuprinde si la ce scor? Multumesc!Pentru dominare 200/300Dominare soft /hard (dresaj, umilință, penetrare, diferite jucării) 6 2 Link spre comentariu
kerote Reputație: 198 Postat Decembrie 1, 2020 Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Papusa , eu nu ma bag pe ce doreste omul sa se simta bine , gusturile nu se discuta , nu sunt nici adeotul dominarii dar am o intrebare : de ce la dominare tariful este mai mare ca la futai? Chiar nu inteleg , vine unul da muie , iti rupe pizda si te arde si in cur si ii iei un 150/250 iar altul care vrea sa il bati ii iei 200/300. Nu e vorba neaparat de tine ci de ce am mai citit sporadic pe aici , dar poate imi poti raspunde tu. Multumesc! 1 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Papusa , eu nu ma bag pe ce doreste omul sa se simta bine , gusturile nu se discuta , nu sunt nici adeotul dominarii dar am o intrebare : de ce la dominare tariful este mai mare ca la futai? Chiar nu inteleg , vine unul da muie , iti rupe pizda si te arde si in cur si ii iei un 150/250 iar altul care vrea sa il bati ii iei 200/300. Nu e vorba neaparat de tine ci de ce am mai citit sporadic pe aici , dar poate imi poti raspunde tu. Multumesc!Bueey tu strici prețul! ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Papusa , eu nu ma bag pe ce doreste omul sa se simta bine , gusturile nu se discuta , nu sunt nici adeotul dominarii dar am o intrebare : de ce la dominare tariful este mai mare ca la futai? Chiar nu inteleg , vine unul da muie , iti rupe pizda si te arde si in cur si ii iei un 150/250 iar altul care vrea sa il bati ii iei 200/300. Nu e vorba neaparat de tine ci de ce am mai citit sporadic pe aici , dar poate imi poti raspunde tu. Multumesc!Te-ai si gasit pe cine sa intrebi =)) Link spre comentariu
babaiul Reputație: 1 Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Papusa , eu nu ma bag pe ce doreste omul sa se simta bine , gusturile nu se discuta , nu sunt nici adeotul dominarii dar am o intrebare : de ce la dominare tariful este mai mare ca la futai? Chiar nu inteleg , vine unul da muie , iti rupe pizda si te arde si in cur si ii iei un 150/250 iar altul care vrea sa il bati ii iei 200/300. Nu e vorba neaparat de tine ci de ce am mai citit sporadic pe aici , dar poate imi poti raspunde tu. Multumesc! e un mod de castig usor nu face nimic sau se face ca face si ia banii probabil si timpul e mai scurt. apa aerul si fraierul 1 Link spre comentariu
kerote Reputație: 198 Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Te-ai si gasit pe cine sa intrebi =)) Sorinele am intrebat-o pentru ca a raspuns baiatului cu preturile. Cand oferi servicii , bagi si argumentele. Eu stiam ca mistressele nu se fut , dar in Ro totul e posibil :slap2 1 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Sorinele am intrebat-o pentru ca a raspuns baiatului cu preturile. Cand oferi servicii , bagi si argumentele. Eu stiam ca mistressele nu se fut , dar in Ro totul e posibil :slap2EEEEE NU SE FUT...hai ma jane ce drq...am fost si eu la una cica ...cand i-am zis la telefon ca ii dau extra $$ doar sa o fut ca nu ma duc eu pt dominare ca nu sunt caine in pula mea imediat cica ok haide...deci banu vorbeste vere...astea care zic ca nu fac x y pt $$ in plus mananca compot degeaba, fim seriosi.. Link spre comentariu
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Disponibilă :*Terminați cu off-topicul. 6 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Aha haha ce bună ești! 😀 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Aha haha ce bună ești! 😀Poate la suflet! 😂🤣 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 3, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Niciodata nu am înteles combinația asta, într-o poza îți acoperi și tatuajele și intr-o poza... 1 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 3, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Publi24 azi ajunsă iuliu maniu Bucuresti, Sector 6 0733139572 Captură de ecran din 2020-12-03 la 21.12.46.png Captură de ecran din 2020-12-03 la 21.13.12.pngSuge pula acolo!La cce servicii și preturi au alea în București revine cu coada între picioareÎn plus se duce Sulea pe Iuliu Maniu sa futa Link spre comentariu
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Decembrie 3, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Suge pula acolo!La cce servicii și preturi au alea în București revine cu coada între picioareParazitule nu te potolești deloc. 6 2 Link spre comentariu
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Decembrie 3, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Publi24 azi ajunsă iuliu maniu Bucuresti, Sector 6 0733139572 Captură de ecran din 2020-12-03 la 21.12.46.png Captură de ecran din 2020-12-03 la 21.13.12.pngNu este anunțul meu. Mi au fost furate pozele 6 2 Link spre comentariu
marcujean Reputație: -51 Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Parazitule nu te potolești deloc. Imi pare rau,dar ai dreptate! :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Parazitule nu te potolești deloc.Pripasico!Ne vedem, dacă n-ai plecat??Deschizi telefonul??I pup yoyu💋 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Pripasico!Ne vedem, dacă n-ai plecat??Deschizi telefonul??I pup yoyuHai ma jane nu si tu ... aveam pretentii :slap2 1 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Hai ma jane nu si tu ... aveam pretentii :slap2Pai vreau să-i rup o data veverita sa ma știu răzbunat!P-orma stau liniștit! 😉 Link spre comentariu
rhemaxos Reputație: 76 Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Nu este anunțul meu. Mi au fost furate pozeleRuxii aia, a dracu, le-a furat ca si ea e la bucuresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum