silvia21 Reputație: 58 Postat Iunie 5, 2018 Autor Postat Iunie 5, 2018 Bună astăzi nu am lucrat ! 😘😘😘 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2018 Vezi, ca ti se desface CIM ul....pt absente nemotivate
lion_boy Reputație: 806 Postat Iunie 5, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 5, 2018 Ultima oară când am fost la Silvia am stat doua finalizări ambele la fel de plăcute cu acțiune și la capitolul poziții e foarte deschisă depinde ce îți place și cum Acesta e și motivul pentru care am stat și o ora Aspect Silvia 9+Igiena 10 Locație 9Normal 9 Oral 9+ umed cu atenție la oua și schimbări de ritm Merita de asta și revin la ea Am făcut acesta precizare ca uitasem Recomand !! Halat 200 ora 4
ionelsimanco Reputație: 2869 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 am prins-o acum vreo saptamana si ceva la un show in 3 cu andra. foarte frumoasa fata. totul protejat. fk f ok. mergeti cu incredere. recenzia ar fi:programare telefonica respectata. locatie stiuta, a Andrei, Bota... 9 (tot ce am nevoie, cam intuneric un pic)feteleSilvia - tanara 21-22, frumoasa la fata cu ochi superbi 10+++, corp f frumos, proportionat ca la o femeie de futut tare!! cu tate maricele si obraznice (necazute...) superbe, fund si pasa de exceptie, picioare frumoase, o fata de 10+ (intorci capul dupa ea pe strada si daca e in blugi)Andra - mai trecuta prin viata, corp f frumos, dar alt stil, slim, cu picioare frumoase si subtiri, fund mic, tate simpatice nu prea mari (ar fi venit in dezechilibru cu restul) un corp de 10 (pt cei iubitori de slim) la fata e un pic obosita, dar ochii sunt vii 9++prestatia ON Andra cu CIM 10+++ plus pupaturi, lins la pizdulici si altele, fk cu Silvia.... nr 1nr 2, ON Andra, OP ambele, NP in mai multe pozitii ambele SUPERRRR!!! 10++ la ambelemi-am implinit fantezia de a o face cu 2 fete.scor 600 ron / 1h si 10 min / 2 finalizari cu 2 fete suuuuper!Merci!!!de revenit de multe ori ! 9
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2018 Ce numar are domnisoara..mulțumesc baieti
fakeaccount Reputație: 2232 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Iunie 13, 2018 Ce numar are domnisoara..mulțumesc baieti În cazul în care am omis ceva,va rog sa îmi ziceți(fiind noua pe aici,nu prea mă descurc)și voi răspunde imediat întrebărilor voastre.Va :*dulce!Silvia 0720699980
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Multumesc pt informare. Ma gandesc sa o vizitez si eu zile urmatoare..asta daca va fi domnisoara
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Multumesc pt informare. Ma gandesc sa o vizitez si eu zile urmatoare..asta daca va fi domnisoara
tropical17 Reputație: 1305 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2018 orice vizita la draguta Silvia, se lasa cu febra musculara, pe care o resimt 2,3 zile dupa finalizarea exploziva pe care o reusesc cu ea....programare pe care o respecta, daca nu este ocupata cu show, lucru pe care mi l comunica la mesajul de confirmare pe care i l dau cu 1 ora inainte. Sivia chiar daca a luat putin in greutate, este foarte sexy cu formele noi, mai ales cand este pe tocuri..te intampina cu zambetul pe buze, cu rochita de fish net, prin care accidental mai iese cate un sfarc...mmmmm!Ii place sa i se faca cuni, ea in picioare chiar cu un picior ridicat peste capul tau si este o placere sa o vezi ca se excita, sa o auzi ca geme, ca transpira pe sira spinarii, si sa o simt ca de abia asteapta sa o penetrezi. Impresia pe care mi o lasa fata asta este ca, chiar ii place sa se futa. Silvia are niste ochi superbi...dar cate nu au, nu?niste sani de proaspat devenita adolescenta, o pasarica ""numa"" buna de futut. Igiena, tot timpul impecabil, aspect camera, ingrijita, un minus este faptul ca lipseste AC.Este naturala, simti ca nu face nimic fortat si atitudinea ei fata de mine, ma face sa revin la ea. (cel putin 1 data pe saptamana)100 lei fin tot protejat, 200 lei ora 7
7uuupp Reputație: 4761 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Nu s-a reusit pentru ieri conform programarii...ai avut tel inchis. Azi am sunat dar nimeni la capatul firului.
macarone24 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Buna Silvia! Saptamana asta esti?
ronny999 Reputație: 63 Postat Iunie 28, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Iunie 28, 2018 Disponibila!BunaUn oral cu tine si cu colegata ta andra ?Dar cum reusim , tu faci protejat si andra neprotejat
deagosvatra Reputație: -88 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 bună! Azi până la ce oră te gasesc?
gicugicu123 Reputație: 97 Postat Iulie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 10, 2018 Salut,Am fost ieri la domnisoara Silvia si pot sa spun ca mi-au fost depasite asteptarile.In primul rand am ajuns cu 15 min mai devreme si m-a invitat inauntru - un apartament cu 2-3 camere cred in care mai era cel putin inca o colega.E draguta la fata si arata foarte bine la corp. Este foarte tanara si fit, carnea tare pe ea, curata, are o atitudine ok.Dupa un scurt preludiu cu putin fk, am trecut la oral protejat care a fost cat se poate de ok avand in vedere ca era protejat, apoi normal protejat.Singurul lucru care nu mi-a placut a fost locatia, care avea un miros dubios, intepator ca si cum ar fi avut o pisica...sau mai multe.Halat 100 lei - un nr Note:Locatie: 7Aspect fizic: 10 (tate, cur beton)Oral: 8Normal: 9Atitudine: 9 De revenit: da, as reveni cu speranta ca poate isi schimba locatia 6
snopdog3 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Silvia mâine ești? Da un semn![/quote Ti a arata curu sa i l lingi, cacatule infect. Fututi mortii matii
este Reputație: 77 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2018 mai lucrează?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 11, 2018 Bună tuturor!Sunt noua pe acest site,dar nu și în meserie.Sunt o fata deschisa,îmi plac provocările și experiențele noi.Am 170cm,21 de primăveri,52kg,sunt satena.Igiena și discreția sunt punctele mele foarte,atât cât și respectul reciproc.Voi enumera cateva din serviciile mele,zona și voi atașa și câteva poze cu mine.. -Oral protejat -Normal protejat -Masaj -Uro -Masaj eroic -Dush împreună -Sărutări -Fin corporala -Alte fantezii stabilite telefonicPentru 30min în compania mea-100ron 60min în compania mea -200ronPot fi găsită într-o zona centrala(sector3) și programările se fac atât telefonic cât și prin SMS 0720699980Program 10:00-01:00Vă aștept cu drag sa ne descoperim reciproc! Silvia, care este intervalul tau de lucru? Multumesc 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 12, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 12, 2018 Silvia, care este intervalul tau de lucru? MultumescHai ca ne-am lamurit ca esti prost nu doar sconcs. 1 1
lion_boy Reputație: 806 Postat Iulie 12, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 12, 2018 Am revenit azi la Silvia același chip frumos și fundul ei foarte excitant care te face sa ți-o dorești tot mai mult.Am început in picioare, ma sărutat pe corp și a început sa îmi ia soldatul in mâna și sa îl învioreze cum numai ea știe,după aceste săruturi am trecut in pat unde sa jucat cu soldatul adânc de tot m-a lins la oua și pe corp cu ușoare mușcături.A trecut deasupra unde m-am bucurat de frumosii ei sâni pe care nu am putut sa nu ii sug in timp ce intra in mine și gemea cu pofta,după on top am trecut la doggy unde am finalizat cu o minunata priveliște acel apetisant fund al Silviei.M-a pupat de la revedere și sigur o sa revin săptămâna viitoare. Silvia 9Oral 9.5Normal 9Locație 8Halat 100 finalizarea De revenit clar e favorita mea Te pup Silvia 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum