Sari la conținut

Silvia 21 - 0730186692

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

La omul care mi-i drag

Treabă n-am, dar cale-mi fac,

Iar la cel ce mi-i urât,

Treabă am, dar nu mă duc.

La mândra cu gura dulce,

De trei ori pe zi m-aÅŸ duce,

Dar la cea ce nu-i pe plac

Nici pe la poartă nu-i calc.

MândruÅ£a, care-i mândruÅ£ă,

Iese la poartă desculÅ£ă,

Dar aceea blestemată

Nu iese nici încălÅ£ată.

Asta-i mândra, bat-o norii,

ÃŽi cunosc eu ochiÅŸorii,

Asta-i mândra, o cunosc,

Că la mine-n braÅ£e-o fost.

......

Potrivite versuri părerea mea!

Am revenit zilele trecute la Silvia, de 2 ori în ultima lună, am regăsit o puțin mai împănată, nimic deranjant, chiar mai pe gustul meu aș zice, paradoxal portul măștii îngrașă 😂.

M a așteptat aranjată, pe tocuri nu desculță cum e in cântec 😀, bronzată frumos, la ultima întâlnire am observat că față de prima întâlnire a mai slăbit un pic.

Nu mai descriu acțiunea...

Locație centrală, P ta Națiunile Unite, mai ok decât vechea locație (deși împărțită cu alte 2 colege nu e nimic deranjant, fetele au grija sa nu le simți prezența).

Oral - 8,5 doar pentru faptul că e numai protejat😬.

Normal - 10

Anal nup, ioc, deloc 😈

Atitudine - 10+

Programare - prin WhatsApp respectata de fiecare dată, chiar m-a primit mai devreme.

De propus la TOP, da, deși în curând e posibil sa fie TOP îl mai mare decat Testate😜

Salutare tuturor și experiențe cat mai plăcute🙋

Salut Costi, e frumoasă la fața Silvia? Vreau părere obiectivă, mersi
Link spre comentariu
Vizitator lluca952
Reputație: 0

Confirm si eu ca fata este super misto, super buna, super frumoasa inclusiv la fata. Pozele nu au treaba prea mult cu realitatea, arata cu mult mai bine in realitate, defapt daca stau sa ma gandesc in realitate arata prefect ( parerea mea ) , este de luat acasa ... nu voi detalia intalnirea de azi deoarace am fost dezamagit de mine, oboseala si stresul de la munca si-au spus cuvantul, insa aceasta fata merita toata atentia, recomand cu incredere. Cu siguranta doresc sa o revizitez.

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Silvie e nr1 de pe forum la aspect fata,corp,prestație,e mult mai frumoasa decât în poze,femeia perfecta,dar asta e părerea mea subiectivă.

Avand in vedere ca atatea pareri subiective (printre care si a mea, exprimata nu doar o data) converg, cred ca deja putem afirma ca vorbim despre o realitate obiectiva :)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Corect că și tine având relativ aceleași gusturi ,și vizitând amândoi zic eu peste 30 de fete de pe forumul asta ,având recenziile lui pidsadera,elprofesoare ca un ex la baza,mergând aproape la sigur,chiar că ai dreptate că e o realitate obiectivă faptul că silvie e o fata extraordinară.

• Like 6
Link spre comentariu

Corect că și tine având relativ aceleași gusturi ,și vizitând amândoi zic eu peste 30 de fete de pe forumul asta ,având recenziile lui pidsadera,elprofesoare ca un ex la baza,mergând aproape la sigur,chiar că ai dreptate că e o realitate obiectivă faptul că silvie e o fata extraordinară.

Sper ca de la pidsadera, el profesoare, ați luat ca și exemplu doar recenziile, nu și alte obiceiuri 😉
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

da are cele mai multe recenzii obiective

este apreciat de fete

doar lingaii si prostii il ataca

• Like 1
Link spre comentariu

Pai la Top cu ea odata .

.... sa faca foamea la top?

Eu n-am mai intrat "la top" de luni bune, ca nu-mi plac expiratele cu pretentii.

"Prada" mi-o aleg de la "testate". Mai pica uneori s-o prospatura.

Semneaza Kurmurdar, barbatu' urat, sarac si cu pula mica.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:facebook
  • Oras:facebook

.... sa faca foamea la top?

Eu n-am mai intrat "la top" de luni bune, ca nu-mi plac expiratele cu pretentii.

"Prada" mi-o aleg de la "testate". Mai pica uneori s-o prospatura.

Semneaza Kurmurdar, barbatu' urat, sarac si cu pula mica.

Cu ultima frază probabil ai perfecta dreptate =))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...