Sari la conținut

Silvia 21 new 0720699980


Postări Recomandate

Vizitator popeyes
Reputație: 0
34 minutes ago, kasparian said:

Păi și acum spui?? Iar eu care tot aștept de 2 ani jumate să devin un client vechi, pfff... :boobs

Mda, peste tot numai conspirații și secrete știute doar de inițiați.
De curiozitate, te-ai vaccinat? 

Poate tu nu esti atractiv, te-ai gandit?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare,

 

Am vizitat si eu domnisoara chiar daca mult timp nu am vrut pt ca eu consideram ca nu este pe stilul meu , in fine veneam dupa o experienta nu prea reusita si fiind horny , nervos am zis hai sa mi bag p*** daca e o zi proasta sa fie pana la capat , mai bag o fisa chiar daca in mintea mea eram sigur ca o sa fie o intalnire nereusita.

Sun pt programare din scurt , o voce destul de neutra si ma intreaba daca sigur ajung in 30-35 min , zic da sigur , sincer deja eram si mai nervos 🤣🤣🤣 ma gandeam sa dau teapa 😂😂.

Locatie cunoscuta , cata intrarea de scara de bloc , zici ca intrii in palat , etaj superior , faza amuzanta in lift este ca deschid usile din spatele tau cand intri in lift.

Cu nervi la pamant si prin labirintul “care este etajul “ dar ea draguta explica perfect  , bat la usa , cand intru sa vad fata am simtit cum se inmoaie genunchii , oarba dupa tine , perversa dupa targul ocna la cum arata in realitate , fundul ala e perfect , nu zic asta des iar la figura ma frapat complet , este exact pe stilul meu .

Intru vorbim, deja uitasem complet de starea de cacat , un OP impecabil :10 fenomenal a fost a, are fata asta o energie la LOT ceva nebun , ceva rar intalnit , nu am mai fost calarit 15 min asa de ani de zile , fara nici o gluma , FK din belsug , nebunie fratilor , fata asta intra in Top 3 2021 pt mine personal , este de abonament .

OP :10

NP: 10

locatie : 9

GFE: 100

 Singura chestie pe care o regret este ca nu am luat o ora .
 

 

 

 

 

 

  • Like 4
  • Confuz 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

De la foarte bine spre excelent! Vizitat, încântat, de revenit, cu siguranță. 
GFE-10

FK-10

OP-10

NP - 10

Locație foarte bună, ușor de ajuns. 
Recomand cu încredere, mai ales d.p.d.v. al aspectului și igienei personale, Silvia nota 10+++++ (superbă)

N-am să descriu apartamentul sau alte detalii, pe care oricum nu le consider relevante, ci o recomand pe Silvia, mai ales că pt. mine, este ce trebuie -> acțiune multă și vorbă moderată, la modul plăcut. Voi reveni cu siguranță pt. că și acum regret că n-am stat 1h, dar…to be continued. Seară bună tuturor!

  • Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In decembrie am avut o vizita la Silvia. Am luat legatura cu ea pe whatsapp si am reusit sa ma programez de azi pe maine. Nu a fost nici o problema de comunicare, am primit detaliile legate de locatie si am convenit de comun acord ora si intalnirea a fost respectata intocmai.
Nota: Contact - 10  
Locatia a fost la Piata Natiunile Unite, blocul turn si foarte cunoscut. La intrarea in scara, usa se deschide automat acuma, next level :)). Apartamentul este impartit cu Annemona, care a stat in bucatarie cat timp am fost eu in locatie. Curatenie foarte buna, patul din camera e destul de ok pentru aceasta activitate, la dus mai multe geluri, apa de gura si am primit si un prosop mare si curat. 
Nota: Locatie - 9 
Silvia m-a asteptat pe tocuri si intr-un costum sexy, se vede intr-una din pozele postate de ea mai sus. E tare draguta la fata si pare ca a mai pus unul, doua kg. fata de ultima oara cand am mers eu la ea, dar totusi arata foarte bine la corp. Am conversat putin de revedere, ea este o persoana calma, chiar am ras de cateva ori si am mers la dus.  
Note: Aspect - 9 / Atitudine: 9
Dupa reintoarcerea mea in camera, ea era in acelasi costum si amandoi in picioare fiind, am inceput sa ne sarutam si eu am reusit dupa cateva minute sa o dezbrac complet. Un preludiu foarte bun care a continuat si in pat, acelasi FK intretinut, pana cand ea a luat initiativa sa puna un prezervativ si sa treaca la oral. A acordat atentie si la imprejurimi si au fost momente bune cand m-a fixat cu privirea. Oralul e chiar bun, cu mai multe viteze si a incercat pe alocuri si deep atat cat a putut, de apreciat. Dupa ceva minute de oral, am trecut la normal, desfasurat in cateva pozitii, lot, misionar, lingurita si doggy. Acesta a fost acompaniat de FK acolo unde pozitia a permis si pupaceli pe corp din partea amandurora si am terminat dupa cateva minute in prezervativ. Toata actiunea a tinut undeva la 35 de minute. A urmat inca un dus pt mine, am mai stat putin de vorba, pupat din nou si am plecat. 
Note: OP - 9 / NP - 8,5 / GFE - 9 
300 ron / o ora - Nu am fost grabit, nici nu am depasit timpul alocat. 

Multumesc.

  • Like 8
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...