Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Sa vina ospataru pe toping si sa ne spuna ce s a intamplat cu Messi& Barca& Catalonia.

• Like 2
  • Oras:Malmö
Postat

In primul rand, felicitari Liverpool. Sper la o minune in Brighton.

In al doilea rand, Messi cred ca e bine, suparat foc, normal, dar Barca va merge inainte, Catalunya, la fel.

In al treilea rand, voi, tot hatereala din blocurile comuniste?

Cum, ma, sa te bucuri de infrangerea Barcelonei, doar pentru ca Gogu Miskin a avut norocul sa-l vada pe D10S, live, pe Camp Nou?

In al patrulea si ultimul rand, Visca el Barca.

post-281780-0-22112200-1557264566_thumb.jpg

Vizitator romuzica
Postat

Messi nu poate tine singur o echipa in spate ! Ceilalti parca nici nu aveau personalitate, toate (sau aproape) toate fazele de atac erau construite cu Messi drept piesa finala (principala).

Nici nu am fost atent de cate ori a fost Messi prezent in preajma careului portii sau a putut sa ajunga prin apropiere, incat sa poata incerca ceva.

Nu stiu ce au gandit cei din staff-ul tehnic de la Barca, dar nu cred ca si-au facut temele cum trebuie ! Probabil ceva demisii sigur vom vedea, o asemenea Minune (chiar minune, fara misto) fotbalistica mai rar vezi...

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Gogule, ai recunoscut ca Liverpool a fost echipa mai buna + ca esti ospatar. Felicitari si tie, ai muscat-o ca la golul 4. 

• Like 2
Postat

Messi nu poate tine singur o echipa in spate ! Ceilalti parca nici nu aveau personalitate, toate (sau aproape) toate fazele de atac erau construite cu Messi drept piesa finala (principala).

Nici nu am fost atent de cate ori a fost Messi prezent in preajma careului portii sau a putut sa ajunga prin apropiere, incat sa poata incerca ceva.

Nu stiu ce au gandit cei din staff-ul tehnic de la Barca, dar nu cred ca si-au facut temele cum trebuie ! Probabil ceva demisii sigur vom vedea, o asemenea Minune (chiar minune, fara misto) fotbalistica mai rar vezi...

Alba a fost dezastru.

Rakitic mediocru.

Suarez slab.

Messi mediocru.

Miskin, nu a jucat.

Postat

Simpatizez cu Liverpool, de cand El Nino Torres facea ravagii, asa ca stai calm.

Daca tot esti prezent p-acilea, ma pis pe tine si pe tarfa de ma-ta.

Walk on, :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Replică de frustrat, prost și mojic. 

Prost te-a mai făcut!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Pfoai...E aproape 6 dimi.

Frati Cule de pretutindeni, Visca El Barca.

Esti vizavis de Lebua  ? lebua viata mea:(

Vizitator jack k
Postat

Aia e. Liverpool 6.Sau Ajax 5.

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cum, ma, sa te bucuri de infrangerea Barcelonei, doar pentru ca Gogu Miskin a avut norocul sa-l vada pe D10S, live, pe Camp Nou?

Ai avut NOROCUL sa vezi un meci pe Camp nou?? :slap2 Baga-ti-ai pula in ma-ta care ti-a fătat 11 frati la marginea șanțului,beata moarta si cu sticla de săniuța înfiptă-n cur.

Ospatare,asta a fost marea ta realizare,caca-te-ai sânge si căpățâni de pula.Pe Camp nou merg in fiecare an mii de santieristi si ospatari care au castigat bilete la tombole,pe capace de bere,coca cola,saniuta.............

Jura pe mata aia chioara ca nu ai fost la meci pe capacele de Pepsi si coca cola strânse de la mesele clienților.

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator beraru
Postat

Miskine! Ce faci, ba, iubitorule

• Like 2
Vizitator beraru
Postat

de sine?

• Like 1
Vizitator beraru
Postat

Iti facusi sanctuar acilea?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pisa-ne-am pe tine, Miskin. Tocmai tu te trezesti sa vorbesti de clone. Ai un snop de clone si un alt snop de stoace.

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...