Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Sa vina ospataru pe toping si sa ne spuna ce s a intamplat cu Messi& Barca& Catalonia. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 In primul rand, felicitari Liverpool. Sper la o minune in Brighton. In al doilea rand, Messi cred ca e bine, suparat foc, normal, dar Barca va merge inainte, Catalunya, la fel. In al treilea rand, voi, tot hatereala din blocurile comuniste?Cum, ma, sa te bucuri de infrangerea Barcelonei, doar pentru ca Gogu Miskin a avut norocul sa-l vada pe D10S, live, pe Camp Nou? In al patrulea si ultimul rand, Visca el Barca.
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Messi nu poate tine singur o echipa in spate ! Ceilalti parca nici nu aveau personalitate, toate (sau aproape) toate fazele de atac erau construite cu Messi drept piesa finala (principala).Nici nu am fost atent de cate ori a fost Messi prezent in preajma careului portii sau a putut sa ajunga prin apropiere, incat sa poata incerca ceva.Nu stiu ce au gandit cei din staff-ul tehnic de la Barca, dar nu cred ca si-au facut temele cum trebuie ! Probabil ceva demisii sigur vom vedea, o asemenea Minune (chiar minune, fara misto) fotbalistica mai rar vezi... 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Gogule, ai recunoscut ca Liverpool a fost echipa mai buna + ca esti ospatar. Felicitari si tie, ai muscat-o ca la golul 4. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Messi nu poate tine singur o echipa in spate ! Ceilalti parca nici nu aveau personalitate, toate (sau aproape) toate fazele de atac erau construite cu Messi drept piesa finala (principala).Nici nu am fost atent de cate ori a fost Messi prezent in preajma careului portii sau a putut sa ajunga prin apropiere, incat sa poata incerca ceva.Nu stiu ce au gandit cei din staff-ul tehnic de la Barca, dar nu cred ca si-au facut temele cum trebuie ! Probabil ceva demisii sigur vom vedea, o asemenea Minune (chiar minune, fara misto) fotbalistica mai rar vezi...Alba a fost dezastru. Rakitic mediocru. Suarez slab. Messi mediocru. Miskin, nu a jucat.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Saracie din Bulgaria, mai editeaza de vreo 2 ori, poate vei reusi sa fii amuzant.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Valverde o sa fie amintit drept groparul lui Messi.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 7, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 7, 2019 1 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Simpatizez cu Liverpool, de cand El Nino Torres facea ravagii, asa ca stai calm. Daca tot esti prezent p-acilea, ma pis pe tine si pe tarfa de ma-ta. Walk on, :)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 7, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 7, 2019 Replică de frustrat, prost și mojic. Prost te-a mai făcut! 3 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Nu-mi mai copia replicile, pisa-m-as pe tine si pe tarfa de ma-ta.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Pfoai...E aproape 6 dimi. Frati Cule de pretutindeni, Visca El Barca. 1 1
babardierul Reputație: -322 Postat Mai 7, 2019 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Mai 7, 2019 Pfoai...E aproape 6 dimi. Frati Cule de pretutindeni, Visca El Barca.Esti vizavis de Lebua ? lebua viata mea:(
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 Cum, ma, sa te bucuri de infrangerea Barcelonei, doar pentru ca Gogu Miskin a avut norocul sa-l vada pe D10S, live, pe Camp Nou?Ai avut NOROCUL sa vezi un meci pe Camp nou?? :slap2 Baga-ti-ai pula in ma-ta care ti-a fătat 11 frati la marginea șanțului,beata moarta si cu sticla de săniuța înfiptă-n cur.Ospatare,asta a fost marea ta realizare,caca-te-ai sânge si căpățâni de pula.Pe Camp nou merg in fiecare an mii de santieristi si ospatari care au castigat bilete la tombole,pe capace de bere,coca cola,saniuta.............Jura pe mata aia chioara ca nu ai fost la meci pe capacele de Pepsi si coca cola strânse de la mesele clienților. 2 6
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 8, 2019 I'auziCum ramana cu apa aia plata pentru sefu' tau ? 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 8, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 8, 2019 Sconcsule, atentie la vocabular. 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 Sconcsule, atentie la vocabular.Scuze,lua-mi-ai scârba in gura 2 6
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 10, 2019 Vorba celui mai romantic user de pe forum, Vasile, pă sistem si pă depresie.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Miskine! Ce faci, ba, iubitorule 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 11, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 11, 2019 Sarmaveles cule, iti moare site-ul, pisa-m-as pe tine si pe sutele de clone ale tale. :)
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2019 Pisa-ne-am pe tine, Miskin. Tocmai tu te trezesti sa vorbesti de clone. Ai un snop de clone si un alt snop de stoace. 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 11, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 11, 2019 Nu te mai baga in seama, ba, pisa-m-as pe tine de tinichigiu speriat.
Postări Recomandate