Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 Nu-mi pot scoate din cap pozele de la sala de fitness. In Romania foaarttteee putine sali arata atat de bine intretinute, curate si cu dotari moderne. Si desigur, au si preturi pe masura. De ce alte natii pot si la noi nu prea ? :(
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 17, 2019 Sa faci exerciții si pentru tonifierea funduletului.S-a dat și el ca țărănușul nostru pe știuleți? :laugh2 2 5
trumtram Reputație: 448 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Iulie 17, 2019 Despre Eden Club. Unul din celebrele baruri din industria sexului din Bangkok, de mentionat, insa, pentru farangi, a fost Eden Club.Nu stiu, daca mai este deschis, pentru ca nu mai "gust", de ceva ani, din aceasta zona a p4p.Situat foarte convenabil pe soi 7/1, pe bulevardul Sukhumvit, exact la iesirea din statia BTS Nana, acest bar avea drept particularitate faptul ca oferea 2 fete, ambele bisexuale, pe bune, nu abureala. Ce era si mai interesant.In bar era trasata o linie galbena.Daca nu ma inseala memoria, cele aflate in stanga erau fete mai dezinhibate, adica ofereau A-level.Cum functiona : alegeai o fata din stanga liniei galbene, iar trucul era sa o lasi pe ea sa o aleaga pe cea de-a doua fata, pentru ca, de cele mai multe ori, alegea o fata cu care avea "chimie". Pretul, acum, cred 8 ani, cand am fost pentru prima si ultima data acolo, vreo 4000 THB pentru 90 minute. Miskin in the Big Mango. :)It's working, price now is 4500 THB. Fresh info few months back
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 Ce s-a dus fraierul la sala... Intr-o buna zi, cu ceva muschi si tupeu, poate-l plesneste pe chinez, asa cum Prodanca l-a curentat pe Alexa. 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iulie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Iulie 18, 2019 https://vpi.ro/king-include/uploads/thumb_meci-de-fotbal-la-vaslui-6335475887.jpg 1
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 20, 2019 Postat Iulie 20, 2019 Sa ma pis pe jantele danejilor/suedejilor/norvejienilor, fir-ar voi sa fiti de egalitaristi aparati de Istorie, duplicitari pana dupa Dumnezeu, vegani de salon si emancipatori de muieri, biciclistii lu' peste si betzivi ordinari, cei mai fericiti din lume, indopati cu antidepresive, handbalistii de talie mondiala, la voi in sat. Nimic altceva decat o adunatura de tarani cu un orgoliu exarcebat, pana la limita patalogicului. Asta sunteti, in :shy: mea, vine recenzia mintenas.
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 20, 2019 Postat Iulie 20, 2019 La orice ora renunt la siguranta sociala/financiara din Scandinavia, la tratamentul medical gratuit, la alimentele supracontrolate si la burghejia vestica, pentru haosul din Est, nu se compara niciodata legumele eco din supermarketurile europene cu pilafu' thailandez, sa fie clar. Decat mort la azilu' de batrani ori ca urmare a unui suicid prin spanzurare cu sonda vezicala, inconjurat de alti nefericiti, uitati de familiile lor, dar cu pensii de vreo 3 k, mai bine crapi de insuficienta pulmonara la 55 de ani, prin vreun cotlon de prin The Big Mango. Macar ai fost in viata. Ai de :) mea 1
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 20, 2019 Postat Iulie 20, 2019 La orice ora renunt la siguranta sociala/financiara din Scandinavia, la tratamentul medical gratuit, la alimentele supracontrolate si la burghejia vestica, pentru haosul din Est, nu se compara niciodata legumele eco din supermarketurile europene cu pilafu' thailandez, sa fie clar. Decat mort la azilu' de batrani ori ca urmare a unui suicid prin spanzurare cu sonda vezicala, inconjurat de alti nefericiti, uitati de familiile lor, dar cu pensii de vreo 3 k, mai bine crapi de insuficienta pulmonara la 55 de ani, prin vreun cotlon de prin The Big Mango. Macar ai fost in viata. Ai de :) meaMiskine, tu i-ai pus saiba pe deget kendrei ?
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Buna dimineata, Vaslui! Sa halim niste mango.
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 23, 2019 Misskin,vrei să stai în brațele mele in timp ce îți bagi un mango in cur? 1 5
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 ce se mai aude din provincie ? 1
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Saracu' asta a ramas marcat pe viata de la nunta si jegul ala de SPA.
xxx69xx Reputație: 3 Postat Iulie 23, 2019 Oras:romania Oras:romania Postat Iulie 23, 2019 ce se mai aude din provincie ?ca mata se prostitueaza pa centura cu ralucoza matache!
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 23, 2019 @Șefu Motănaș, ca să se restabilească echilibrul din ordinea muilor date în grup pe topicul B.Mango ... :))) unde lipsa de segregație aleatoare pe topicul fratelui meu grandoman Mîșkin este complinită și sublinită de papagalul numit "Filofteu", propun să-i tragi o clapetă orizontală pe nick, celui din urmă și să rămânem continuând noi, între noi... ! :)))
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Da, sunt un papagal. Ce o sa-mi faci? 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 23, 2019 Da, sunt un papagal. Ce o sa-mi faci? Nimic. M-ai dezarmat cu replica asta. Aquila non captat muscas. Cheers.
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 23, 2019 @Șefu Motănaș, ca să se restabilească echilibrul din ordinea muilor date în grup pe topicul B.Mango ... :))) unde lipsa de segregație aleatoare pe topicul fratelui meu grandoman Mîșkin este complinită și sublinită de papagalul numit "Filofteu", propun să-i tragi o clapetă orizontală pe nick, celui din urmă și să rămânem continuând noi, între noi... ! :)))Asisderea tuturor clonelor! Tu ce esti!? :laugh2
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 23, 2019 Saracu' asta a ramas marcat pe viata de la nunta si jegul ala de SPA.Misskin, vrei să te dai la fund în jegul ăsta de SPA?
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Trafic de 11 noaptea.Ca la 3 noaptea.La 8 dimineata.6 seara. PS.Stai dreaq, la locul tau si nu mai guita a paguba p-acilea.
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Nimic. M-ai dezarmat cu replica asta. Aquila non captat muscas. Cheers.Noroc si tie si ironiile is apreciate, sa stii. Da' totusi, p-un futai in ciur ca eu bazai?
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 23, 2019 Asisderea tuturor clonelor! Tu ce esti!? :laugh2 Ce clone, băiețaș?Clone, eu? N-am avut și n-o să am NICIODATĂ clone și nici alte sosii sau nickname-uri relatate la persoana mea.Daa? Cred că șeful îți poate confirma asta. Văd de 8 luni, de când circul pe nimfo, că-ți place să te muiești online cu X și Y. Îți face plăcere să mă bagi și pe mine în categoria celor ce te muizează? Cheers, champ.
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 23, 2019 Da' totusi, p-un futai in ciur ca eu bazai? Alan Turing, când o descifrat Enigma, mi-a șoptit în viitor ce mă așteaptă :)))) Adică să nu înțeleg nimic, sau cel puțin să nu înțelg mai nimic, în prima fază a citirii frazelor... LOL. 'Te-n gât de papagal omniprezent.
Postări Recomandate