Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Hai las-o, oamenii aia isi plang fetele moarte si tu faci glume pe tema asta?? Bine ma, mananca tu mango pe unde te-oi plimba si lasa-ne cu aprozarele noastre!

Evito, nu trebuie sa te enervezi, doar să-i vinzi la suprapreț, ca are bani, zarzavat la toamnă :)))
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

ironic, are dreptate. Nu-l apar, are un stil diferit de exprimare.

Citește textul.

In cazul Caracal nu-si au roatul ironiile astea! Lasa-o naibii de treaba, nu e subiect de gluma
  • Like 1
Vizitator loving boy
Postat

In cazul Caracal nu-si au roatul ironiile astea! Lasa-o naibii de treaba, nu e subiect de gluma

Reciteste textul, uită omul. ;)
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Reciteste textul, uită omul. ;)

Reciteste si tu... Una e sa-ti dai cu parerea despre cazul asta, asta inteleg, dar ce cauta @picon in contextul asta?? Mi se rupe de certurile zilnice si de cine pe cine injura, dar NU ERA CAZUL sa faci asa o tentativa de gluma!! Nu cunosc pe niciunul din cei care toata ziua se urmaresc si se insulta, dar asa ceva depaseste orice limita
  • Like 1
Postat

Am flashback-uri cu tanti Viorica, femeia de serviciu, cand eram in scoala generala, si care ma certa, ca nu merg pe marginea coridorului.

Vizitator loving boy
Postat

Reciteste si tu... Una e sa-ti dai cu parerea despre cazul asta, asta inteleg, dar ce cauta @picon in contextul asta?? Mi se rupe de certurile zilnice si de cine pe cine injura, dar NU ERA CAZUL sa faci asa o tentativa de gluma!! Nu cunosc pe niciunul din cei care toata ziua se urmaresc si se insulta, dar asa ceva depaseste orice limita

de parcă nu știi cât îl iubește pe Picon :)))
Vizitator loving boy
Postat

#Like, daca ai avut si tu o tanti Viorica in scoala generala

:)

da!

A venit sa facă curat în clasă, eram prin clasa a 7-a,jucam lapte gros cu fetele.

-vreți să stați pernuța, sau jucăm capra și vă puneți?

Ne-a dat diriga aia de mate o lucrare de am luat toți 3.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Atâta știe, atâta poate. Un personaj odios cu care nu merită să ne pierdem timpul. 

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Mai am de muncit.

E cale lunga, pana la a gira un santaj, a ameninta cu bataia o femeie sau a face sex cu **spam editat**e.

:) mea, #like, daca te pisi pe picon.

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

Io nu pot să bat o femeie, decât s-o fwt.

• Oras:RO
Postat

Mai am de muncit.

E cale lunga, pana la a gira un santaj, a ameninta cu bataia o femeie sau a face sex cu **spam editat**e.

:) mea, #like, daca te pisi pe picon.

te rog vorbeste civilizat!

B

• Like 1
Postat

te rog vorbeste civilizat!

B

Ba, B, ba, Gogule, vezi-ti, B(a), de sarmalele tale si nu mai scrie "aibe" in loc de "aiba", ca te dai de gol, da-te-n doba de taran agramat.

S-a inteles?

• Minus 1
Postat

#Like, daca stii sa scrii corect gramatical si nu esti un manelist oparit si agramat.

:)

te rog sa incetezi.

zi senina!

Bitchy

Vizitator olʎ
Postat

te rog sa incetezi.

zi senina!

Bitchy

Bitchy, da-i si o palma, te rog. :) :)

Vizitator olʎ
Postat

Propun ca lui Bitchy, de azi, sa i spunem " domnisoara TeRog " :) :)

Postat

Iesi, ba, dreaq, afara de taximetru/vatman sau ce :) mea, mai esti, cu citatele tale din cartile alea de gospodine.

Vizitator loving boy
Postat

Nori negri se aduna,

La noi, in Chitila, la comuna.

prognoza pentru Tunari, n-ai?
  • Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...