miskinbkk Reputație: 343 Postat Martie 30, 2020 Postat Martie 30, 2020 Se aude, ca Picon ar fi suspect de corona si s-ar fi autoizolat cu Pipilica. Le doresc sanatate. Sincer. :) 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2020 Kinuitu' vorbește de corona, când are iubit chinezoi! Adică, vorbește de funie în casa spânzuratului!'aidepulamea, prost l-a mai făcut! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2020 q.e.d.Corect, ești prost! 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 31, 2020 Sa-mi bag pwla in masa lu' catelu,ca iar si-a facut sute de conturi noi si repeta aceleasi replici cretine de copil infantil
miskinbkk Reputație: 343 Postat Martie 31, 2020 Postat Martie 31, 2020 Iar tu, acelasi sclavete, cautand validarea bajetilor. 2
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 31, 2020 adevarat varule, catzelu e mai prost ca noaptea, asta se ia de pecoaie dupe fiecare clona, pana si de pa contu lui bun pizdaproasta se lua de el,e ciudos ca el futea menore an timp ce el statea sa o voteze pa baba aia sifilitica raluka7755 de zor dupe 300 mii da clone la premiile din 2017.ce veatza trista sa ai, an timp ce toti bosorogii libininosi predofili o futea pa premianta lu Frigescu, tu stateai anchis an casas a votezi o curva la premiii ca ti s-o pus pata pa ea? adica pa bune si mie mi s-o pus pata pa una dara nu an halu asta sa sparg sute da euro pa conturi platite... oh waitOmu' e bolnav mental,e un amarat de paznic la cimitir care se crede justitiaru' forumului......probabil ca si pe Facebook,Instagram si alte retele de socializare,are mai multe conturi si se crede mai multi. 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 31, 2020 In sfarsit o veste buna,s-a intors Unghiosu' pe site,o sa trecem mai usor peste pandemia asta :snap :) ......si-o fi taiat unghiile sau tot cu doliu sub ele umbla? 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2020 In sfarsit o veste buna,s-a intors Unghiosu' pe site,o sa trecem mai usor peste pandemia asta :snap :) ......si-o fi taiat unghiile sau tot cu doliu sub ele umbla?Unde să le taie, bre? În izoletă? Cică i-a dat chinezoiu' cu covidu' în el! 1 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 31, 2020 Unde să le taie, bre? ÃŽn izoletă? Cică i-a dat chinezoiu' cu covidu' în el!N’are bre Unghiosu’ covid,l-a imunizat chinezoiu’😉😃 1
miskinbkk Reputație: 343 Postat Martie 31, 2020 Postat Martie 31, 2020 Ia, uite-i, un sclavete virusat si un mosneag virulent. Prosti i-a mai facut. Ai de :) mea. 3
remdesivir Reputație: 34 Postat Martie 31, 2020 Oras:GILEAD Oras:GILEAD Postat Martie 31, 2020 @Missbikini, nu mai pune și tu la suflet chiar toate replicile tendențioase la adresa mandarinului tău.
miskinbkk Reputație: 343 Postat Aprilie 2, 2020 Postat Aprilie 2, 2020 Corona e vax albina pe langa pipivirus si bacilul piconian. Doamne Feri. Sanatate. Ai de :) mea. 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2020 Corona e vax albina pe langa pipimiskin si bacilul manciurian. Doamne Feri. Sanatate. Ai de :) mea. 1 1
miskinbkk Reputație: 343 Postat Aprilie 4, 2020 Postat Aprilie 4, 2020 Cazuri confirmate, peste 1 milion.Cazuri reale, peste 10 milioane, probabil. Decese, peste 50 mii. 4 din 5 asimptomatici. Pentru ce :) mea e lumea in lockdown? 2
katran Reputație: 1093 Postat Aprilie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2020 Pentru ce :) mea e lumea in lockdown? Sunt sigur ca nu esti atat de moaca pe cat pari ... trebuie sa-ti deseneze cineva ? Se schimba niste paradigme din temelii , este absolut necesar ca toata pulimea planetara sa stea cu capul in nisip ca strutul ... doar nu vrei sa inceapa sa gandeasca , corect ? Pfff....
Postări Recomandate