khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 8, 2018 Postat Iulie 8, 2018 Te-a batut in casa la ma-ta o curva consumatoare de droguri.Ai fost lingaul unei alte curve, si ea, consumatoare de droguri.Pacat, ca ma-ta a inghitit.Poate era drogata. Sa judeci o tara prin prisma actului de iresponsabilitate al unui singur om denota inteligenta, ai de :) mea. PS.Stai cuminte, ca am aflat amanunte, normal, jenante despre tine. Continua.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2018 Mișkin ca de obicei, o suge pe banană și când nu are argumente reîncalzeste niște ciorbe false și aberează. Prost l-a mai făcut și prost l-a mai crescut! Mai bine înghițea! 4
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 8, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iulie 8, 2018 Mișkin ca de obicei, o suge pe banană și când nu are argumente reîncalzeste niște ciorbe false și aberează.Prost l-a mai făcut și prost l-a mai crescut! Mai bine înghițea!Iti dai seama ce ii reproseaza maicasa lui taicaso.Ti-a trebuit sa iti dai drumul in mine la betie si uite ce a iesit 2 5
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 9, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 9, 2018 Un scons si un pekinez, stati, ca nu m-am prins, voi cumva traiti in Occident, ai de :) mea.De amorul artei, ascultati la mine, ca vad, ca sunteti obraznici.Thailanda este peste Romania din foarte multe puncte de vedere, amintesc aici infrastructura, turismul, piata imobiliara, sistemul de sanatate(privat, ce-i drept).Bangkok este la ani lumina in fata jegului numit Bucuresti.Doar Bangkok are peste 20 milioane de turisti overnight pe an, asta insemnand aproape toata populatia Romaniei.Au tren suspendat, adica galusca cu care v-a prostit Oprescu, e un centru de turism medical, iar lista poate continua.Romania este cu 2 pasi in lumea a 3-a si unul in anticamera vietii din Occident.Am vazut gari din orase de provincie, care arata precum in Cambogia, pisa-m-as pe neamurile voastre de taximetristi. Nu cunosc cifrele despre Bangkok, dar presupun ca fiind in tema, le stii corect. In rest, pana aici probabil ai dreptate (fara misto). Still, numa' de dragu' de-a te amorsa, ca vad ca se practica... *sconcs*antecamera*Cambodgia :) 1
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Nu cunosc cifrele despre Bangkok, dar presupun ca fiind in tema, le stii corect. In rest, pana aici probabil ai dreptate (fara misto). Still, numa' de dragu' de-a te amorsa, ca vad ca se practica... *sconcs*antecamera*Cambodgia :)Ai de :) mea, Gogule.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 9, 2018 Ai de :) mea, Gogule.Adică, vrei să spui că nu are dreptate, sau, ce? 2 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Adică, vrei să spui că nu are dreptate, sau, ce?Conteaza ce vrea? Se lauda ca are un tatuaj deasupra curului care zice “ Comeon” Ai de pula mea :))))))
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Sunt la mall, e o zapuseala afara, de te ia naiba. Picoane, pentru binele tau si al imaginii tale, pentru care ti-ai vandut-o pe ma-ta pe forum, te sfatuiesc sa nu mai postezi pe acest topic, pentru ca mi-e lehamite sa tot repet, ca ma pis pe tine si pe neamul tau de tarla.Altfel, vei regreta ca ma-ta, drogata fiind, nu a inghitit.Am ceva informatii.Inainte sa le pun pe forum, poate s-or gasi niste proxeneti interesati.Tu acum fa gura mare si spune, ca blufez. Ai de :) mea.
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 9, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iulie 9, 2018 Tu pregateste masa Miskine ca nu mai e mult si vin 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Alta poza gasita pe net.Ce se mai intampla cu copiii blocati in pestera ? La noi nu a mai dat nici un up-date la stirea initiala ! :(
4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iulie 9, 2018 Cred ca nu mai e chelner. Dupa poza pare a fi din aia care dau cu mopul. https://2.bp.blogspot.com/-RzT4uYUO4Uc/VmhQWkNhpII/AAAAAAAACGg/1TW0ZGQohlAyu93pmi7MxQeJ1J_3E6JJwCPcBGAYYCw/s1600/queen.gif 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 9, 2018 Sunt la mall, e o zapuseala afara, de te ia naiba. Picoane, pentru binele tau si al imaginii tale, pentru care ti-ai vandut-o pe ma-ta pe forum, te sfatuiesc sa nu mai postezi pe acest topic, pentru ca mi-e lehamite sa tot repet, ca ma pis pe tine si pe neamul tau de tarla.Altfel, vei regreta ca ma-ta, drogata fiind, nu a inghitit.Am ceva informatii.Inainte sa le pun pe forum, poate s-or gasi niste proxeneti interesati.Tu acum fa gura mare si spune, ca blufez.Ai de :) mea.Așaaaaa! Care va să zică încerci un fel de șantaj, jegule!Postează mă, ce vrei, că tot mă piș pe tine! 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 .Extraordinar ! Magazine!!!! Incredibil 2 4
4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iulie 9, 2018 https://mediastiriv1.freenode.ro/image/201404/w800/dragonul-rosu.jpg 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Lampioane rosii . Asa ceva. Nu cred !!!!
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 9, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iulie 9, 2018 Gata ma Miskin e regele Asiei 1 5
4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iulie 9, 2018 Gata ma Miskin e regele Asieihttps://i.ytimg.com/vi/_wqArnLOzkQ/hqdefault.jpg 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 9, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 9, 2018 A reusit Mijkin sa gaseasca o prostituata care sa-l accepte? 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Gata ma Miskin e regele AsieiVezi Cand ai dreptate ,ai
xoxotalent Reputație: -617 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 maine la 4 am avion catre big mango
4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iulie 9, 2018 pe la Amara nu mai merge nimeni?
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Thai Navy Seal https://www.facebook.com/ThaiSEAL/ Primul mistret Al doilea mistret Al treilea mistret Al patrulea mistret Al cincilea mistret Al saselea mistret Al saptelea mistret Al optulea mistret 2 zile 8 persoane. Hooyah. Miskin in the Big Mango,Hooyah.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 maine la 4 am avion catre big mangon-ai direct, las-o ca macane
Postări Recomandate