Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
4 hours ago, il pupparo said:

Frate , dacă e Milena,  nu contează prețul.  Trust me ! Milena e unica . Abia aștept s-o revăd. 

Corect, este revenirea anului, de departe.

• Like 1
Postat
7 hours ago, derwall said:

Am inteles ca este greu de  accesat  in plan real.....

Nu ai ajuns inca? 

Postat
Acum 5 ore, daw1cked a spus:

Acum vine intrebarea care macina, cine este Alice, colega ei?

Poate am ratat eu ceva, dar de unde eezulta ca are colega? Intreb pt ca daca e cumva alina tipa care a venit la vogue dupa ea, e ceva wow

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Dar daca ar fi vechea ei colega de apartament Antonia, cum ar fi?Totusi opinia pers este ca Milena este de savurat la "single", pe indelete.

• Oras:Ro
Postat
9 hours ago, 71laciport said:

Dar daca ar fi vechea ei colega de apartament Antonia, cum ar fi?Totusi opinia pers este ca Milena este de savurat la "single", pe indelete.

Este o tipa care-si spune Alice. Ea m-a ajutat cu programarea :)

• Confuz 1
Postat
12 hours ago, Subteranaa said:

Intersecția cu toporași 

Daca e la Mirador, este intersectia cu Gazarului. 

• Like 1
Postat
Acum 7 ore, daw1cked a spus:

Este o tipa care-si spune Alice. Ea m-a ajutat cu programarea :)

Ne poti spune care e anuntul sau numarul ei, te rog?

• Membru Premium
Postat

bai fratilor, sunteti nebuni sa intrebati de Alice, pe topicul Milenei? Este cea mai ""zeita"" ever, acelasi tratament de notat cu maxim, piele alba catifelata par negru matasos, ochii mici si ageri, vocea calma si relaxanta, educata si inteligenta,plina de sex apeal si asezonat din belsug cu FK, DFK iar de fut tut? ce sa mai zic cu atata pofta si placere, suspine reale, implicare reala nimic fals, o simti cand se apropie sa aiba orgasm, jocul cu ea este periculos de incitant pervers si poate deveni obsedant. Fara artificii gratuite, augmentari, make up excesiv, fara pierce inguri si fara tatuaje. Sanii sun la fel mici si numai buni de luat in palma si sarutat, pasa stramta, am intrat relativ greu si dupa a fost de vis, ca n zilele de vara din 2020. Am finalizat prin oral, face eforturi sa o ia pe toata in gura, face fuck la greu cu gag uri dar nu se lasa, timp in care excitam clit ul sa si o doreasca si mai tare inauntru, ii place jocul asta si nu se da in laturi sa te sa se satisfaca. Fianlizare incendiara, am preferat sa nu fie cim ca toate ca tin minte faptul ca era de mare senzatie, dar la presiunea si gradul de excitare in care eram , organul fiind erect si sensibil la atingere, cred ca smurdul ma culegea de la scara blocului. Companie de vis si oricand pot sa afirm faptul ca pe Milena o iubesc din tot sufletul inca de cand am cunoscut o. (insa a fost cu peripetii la inceput, cred ca am mentionat in postarile mele de la vremea respectiva)

""FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS ACHERNOTA MOVEBO""

• Like 7
  • Mersi 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

La naiba , mare dreptate aveti. Eu am descoperit-o de curând, de departe cea mai bună ever. Milena este ceva special, un fel de sex cu de toate, cine a testat o intelege.

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Postat

Fratilor, iertati cele de mai jos, da' m-am enervat. Ca nu e OK

Nu neg ca o fi "senzatia" anului. ,

Dar. Io unu' n-o stiu, poate nici altii de sunt pe-aici. Mie unuia nu mi-e rusine sa recunosc, poate altora le e

Dar, intru pe un astfel de site, sa aflu! Despre "florile cele vestite" din peisajul asta....Constat ca n-am ce 🤷‍♂️

Voi????? Ati uitat complet sa faceti o recenzie "regulamentara"...cum ati luat contact, zona in care e, ce servicii ofera si cat costa (indiferent cat de porcesc si mercantil ar suna). Pentru colegi....sau pentru "prosti" daca asa considerati. Dar, scuze, scopul forumului (toti declarati asta) este INFORMAREA!

Aruncati frimituri si "mijloc" de conversatie...parc-ati fi la Mega si ati ajunge la casa, sa platiti si sa bagati in punga, exact cand vi se scoala sa postati

Poate va reveniti si, careva, mai citeste regulamentul, despre "recenzii".....

:hmmm

• Like 4
  • Inimioara 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Postat

Nu credeam ca se mai intorc vremurile alea cand faceam programare la Milena cu saptamani inainte ... 😁🤦‍♂️

Postat
19 minutes ago, witcher said:

Nu credeam ca se mai intorc vremurile alea cand faceam programare la Milena cu saptamani inainte ... 😁🤦‍♂️

Deocamdata am facut programare la doua zile distanta, dar cand o sa vina colegul @il pupparo cu recenzia, s-a terminat, iar stam cu saptamanile 😀.

ps: programarea tot cu Alice am facut-o! 🤷‍♂️

• Like 1
  • Haha 2
Postat
1 oră în urmă, Skoban a spus:

Deocamdata am facut programare la doua zile distanta, dar cand o sa vina colegul @il pupparo cu recenzia, s-a terminat, iar stam cu saptamanile 😀.

ps: programarea tot cu Alice am facut-o! 🤷‍♂️

2 zile chiar suna rezonabil:)) si inteleg de ce ai apelat la colega, pt ca de la Milena inca n am primit raspuns. Ne ai putea da oare numarul colegei sa incercam si varianta asta? Intreb pt ca anuntul ei nu l am gasit cautand dupa nume

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 3 ore, crissti98 a spus:

Fratilor, iertati cele de mai jos, da' m-am enervat. Ca nu e OK

Nu neg ca o fi "senzatia" anului. ,

Dar. Io unu' n-o stiu, poate nici altii de sunt pe-aici. Mie unuia nu mi-e rusine sa recunosc, poate altora le e

Dar, intru pe un astfel de site, sa aflu! Despre "florile cele vestite" din peisajul asta....Constat ca n-am ce 🤷‍♂️

Voi????? Ati uitat complet sa faceti o recenzie "regulamentara"...cum ati luat contact, zona in care e, ce servicii ofera si cat costa (indiferent cat de porcesc si mercantil ar suna). Pentru colegi....sau pentru "prosti" daca asa considerati. Dar, scuze, scopul forumului (toti declarati asta) este INFORMAREA!

Aruncati frimituri si "mijloc" de conversatie...parc-ati fi la Mega si ati ajunge la casa, sa platiti si sa bagati in punga, exact cand vi se scoala sa postati

Poate va reveniti si, careva, mai citeste regulamentul, despre "recenzii".....

:hmmm

Eeehei,eu am fost printre primii clienti din primele zile din locatia vogue.

De atunci cu greu o mai prindeam pe Milena dar oricand se putea era un episod mega placut.

VEzi cateva pagini mai in spate cateva recenzi fulminante.Ca sa nu se repete recenziile bune spre foarte bune si sa fie acuzatii de "lingerism" colegii nu le-au mai facut.

P.S Pentru cei vechi in bransa:mai are rost sa spun ca absolut toate fetele de pe acolo au fost TOP si nu mi-am luat teapa niciodata!

• Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Buna Alice ! Interior 898989 pt Milena, te rog.

Buna Milena, vreau si io o programare la Antonia...

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pfff ... mai ușor găsești programare la RMN fără plata decât la Milena ...E top !!

• Haha 1
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat
Acum 44 minute, sammsamm a spus:

Pfff ... mai ușor găsești programare la RMN fără plata decât la Milena ...E top !!

Bosule la RMN că sa intri repede dai cu o trimitere de la medicul de familie.🤣🤣🤣🤣

• Membru Premium
Postat

Nu credeam ca o sa mai am ocazia s-o strâng în brate , s-o îmbrățișez și s-o sărut cum numai EA știe s-o facă ,  pe Milena. 

Este un vis devenit realitate ! 

Milena este unica prin absolut tot .  Nu are egal.  Nici înainte nu avea , acum cu atat mai mult.

Bineînțeles,  părerea mea strict personala.  Dar , evident nu numai a mea :lol:

O seara frumoasa va doresc.  Eu o am deja :lol:.

• Like 5
  • Trist 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...