evaforyou Reputație: 22137 Postat Ianuarie 27, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 paulica pe cine ai mai hartuit zilele astea ??Azi a incercat la mine😀 dar lasati omul sa hartuiasca in liniste, "penalilor"😀 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Azi a incercat la mine dar lasati omul sa hartuiasca in liniste, "penalilor":)))))este vai de capul lui !! 2 Link spre comentariu
sorinel 21 Reputație: 191 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:Your mind Oras:Your mind Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Este un "panoramic" si in provincie, a reusit sa goneasca o groaza de fete din zona lui: https://nimfomane.com/forum/user/312099-maxuser/ Ce e disractiv e ca-l intereseaza punctele de reputatie asa ca daca-l minusati se va simti afectat =)) 1 Link spre comentariu
carladristor Reputație: 18 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Bă ce il mananca pe asta ba nene , ba idiotule daca am.gost retrasa o perioada nu ti-a permis nimeni sa ma aduci in discutie sau sa vorbesti fara mine , ce mama dracului te doare ma ?papagalu pizdi . Nu vad care ar fi problema ta sau de ce te intereseqza atat relatia mea familiala sau de prietenie cu orcine de pe.forumul asta? Nu e de ajuns ca mai stresat si in perioada asta cu apelurile papagalu pizdi . Recunosc ca am gpst proasta atuvi cand te-am vazut la timpuri npi trb sa iti fut o palma sa te trezesti la realitate , poate asa iti reveneai boschetule ! Mai schimba ciorapii aia gogule si nu ma face sa iti public toate nr pe la DG ! Link spre comentariu
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Bă ce il mananca pe asta ba nene , ba idiotule daca am.gost retrasa o perioada nu ti-a permis nimeni sa ma aduci in discutie sau sa vorbesti fara mine , ce mama dracului te doare ma ?papagalu pizdi . Nu vad care ar fi problema ta sau de ce te intereseqza atat relatia mea familiala sau de prietenie cu orcine de pe.forumul asta? Nu e de ajuns ca mai stresat si in perioada asta cu apelurile papagalu pizdi . Recunosc ca am gpst proasta atuvi cand te-am vazut la timpuri npi trb sa iti fut o palma sa te trezesti la realitate , poate asa iti reveneai boschetule ! Mai schimba ciorapii aia gogule si nu ma face sa iti public toate nr pe la DG !Nu trebuie sa recunoști ca ești proasta,știm cu toții asta. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 29, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Bă ce il mananca pe asta ba nene , ba idiotule daca am.gost retrasa o perioada nu ti-a permis nimeni sa ma aduci in discutie sau sa vorbesti fara mine , ce mama dracului te doare ma ?papagalu pizdi . Nu vad care ar fi problema ta sau de ce te intereseqza atat relatia mea familiala sau de prietenie cu orcine de pe.forumul asta? Nu e de ajuns ca mai stresat si in perioada asta cu apelurile papagalu pizdi . Recunosc ca am gpst proasta atuvi cand te-am vazut la timpuri npi trb sa iti fut o palma sa te trezesti la realitate , poate asa iti reveneai boschetule ! Mai schimba ciorapii aia gogule si nu ma face sa iti public toate nr pe la DG !Cum asa,l-ai vazut si nu i-ai ars macar un muc ceva?!Eu daca dau ochii cu el pe undeva strig in gura mare ca a vrut sa mi fure geanta ;)))) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Cum asa,l-ai vazut si nu i-ai ars macar un muc ceva?!Eu daca dau ochii cu el pe undeva strig in gura mare ca a vrut sa mi fure geanta ;)))) Daca e sa fie pe strada mai bine te duci la el gen sa l saluti si strigi viol dupa care il zgarii pe gat =)))))) 1 Link spre comentariu
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Cum asa,l-ai vazut si nu i-ai ars macar un muc ceva?!Eu daca dau ochii cu el pe undeva strig in gura mare ca a vrut sa mi fure geanta ;))))Ruda asta a ta care nu-ti face cinste cu nimic,a vrut doar sa se bage in seama,inventează tot felul de povesti din disperare. 1 Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Ruda asta a ta care nu-ti face cinste cu nimic,a vrut doar sa se bage in seama,inventează tot felul de povesti din disperare.are nevoie de atentie, crezi ca mai calca cineva pe acolo ? Link spre comentariu
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 are nevoie de atentie, crezi ca mai calca cineva pe acolo ?Am auzit ca lucreaza doar de noapte cand incep aia de la REBU lucru 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 30, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Ruda asta a ta care nu-ti face cinste cu nimic,a vrut doar sa se bage in seama,inventează tot felul de povesti din disperare.Nu e treaba mea ! Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Azi a incercat la mine😀 dar lasati omul sa hartuiasca in liniste, "penalilor"😀De curiozitate intreb. Cand a sunat, ce nume ti-a spus? Cum s-a prezentat?O fata mi-a spus ca se prezinta cu numele unor useri colorati de pe forum ca sa il primeasca fata. 🤔 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 De curiozitate intreb. Cand a sunat, ce nume ti-a spus? Cum s-a prezentat?O fata mi-a spus ca se prezinta cu numele unor useri colorati de pe forum ca sa il primeasca fata. 🤔Spre nefericirea lui, am mai multe numere de telefon memorate, asa ca n-a apucat sa minta nimic, stiam din start cine este. 4 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 De curiozitate intreb. Cand a sunat, ce nume ti-a spus? Cum s-a prezentat?O fata mi-a spus ca se prezinta cu numele unor useri colorati de pe forum ca sa il primeasca fata. Nu are timp sa se prezinte :)))Toata lumea are deja numerele 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Daca iese vreo discutie sa i zica fata sa se logheze pe site de pe conturile care spun ca i apartin eventual sa modifice profilul sa scrie cutare lucru pe o anume pagina etc... :laugh2 Cum o sa scoata camasa ? 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 O vorba de duh pt obsesivii compulsivi: daca te supara careva cu dedicatie 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Daca iese vreo discutie sa i zica fata sa se logheze pe site de pe conturile care spun ca i apartin eventual sa modifice profilul sa scrie cutare lucru pe o anume pagina etc... :laugh2 Cum o sa scoata camasa ?E atat de distrus carligul asta de rufe (ca nu e demn sa poarte titlul de barbat), ca-si face programari la care nu are curajul sa se prezinte😀 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 E atat de distrus carligul asta de rufe (ca nu e demn sa poarte titlul de barbat), ca-si face programari la care nu are curajul sa se prezinteeva ce intentionezi sa-i faci la paulica cand intra in apartament la tine ?? Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 eva ce intentionezi sa-i faci la paulica cand intra in apartament la tine ??Ce sa intre... ca si cand suna si-i raspunzi inchide😀 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 E atat de distrus carligul asta de rufe (ca nu e demn sa poarte titlul de barbat), ca-si face programari la care nu are curajul sa se prezinte Nu nu cand o sa zica ca e x sau y de pe site sa i ziceti ok astept recenzie si il cred in stare sa copieze un username cu cine stie cate mii de postari iar fata sa primeasca recenzie de la un cont de curvar ucenic cu id identic =))))) Penibil Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Ce sa intre... ca si cand suna si-i raspunzi inchide😀Nu uita de anamneza:)) esti cumva psiholoaga? Am cunoscut una... Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 eva ce intentionezi sa-i faci la paulica cand intra in apartament la tine ??Bai vezi c-am auzit ca agresezi fetele din oradea...ai pandit vreo doua fete de 15 si 18 ani, le-ai urmarit in bloc si in lift te-ai masturbat in fata lor!:) Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Care muzicieni Paulica?Aia care canta cu portativu in fata si lumina stinsa? =)))))))Bai prostane, la ce muzica de cacat asculti tu.. am vazut ce postezi.. Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Nu e treaba mea !Am auzit ca facea trotuarul pe vremuri... Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Ruda asta a ta care nu-ti face cinste cu nimic,a vrut doar sa se bage in seama,inventează tot felul de povesti din disperare.Facea trotuarul pe timpuri... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum