Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

paulica pe cine ai mai hartuit zilele astea ??

Azi a incercat la mine😀 dar lasati omul sa hartuiasca in liniste, "penalilor"😀
  • Like 4
Link spre comentariu

Bă ce il mananca pe asta ba nene , ba idiotule daca am.gost retrasa o perioada nu ti-a permis nimeni sa ma aduci in discutie sau sa vorbesti fara mine , ce mama dracului te doare ma ?papagalu pizdi . Nu vad care ar fi problema ta sau de ce te intereseqza atat relatia mea familiala sau de prietenie cu orcine de pe.forumul asta? Nu e de ajuns ca mai stresat si in perioada asta cu apelurile papagalu pizdi . Recunosc ca am gpst proasta atuvi cand te-am vazut la timpuri npi trb sa iti fut o palma sa te trezesti la realitate , poate asa iti reveneai boschetule ! Mai schimba ciorapii aia gogule si nu ma face sa iti public toate nr pe la DG !

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Bă ce il mananca pe asta ba nene , ba idiotule daca am.gost retrasa o perioada nu ti-a permis nimeni sa ma aduci in discutie sau sa vorbesti fara mine , ce mama dracului te doare ma ?papagalu pizdi . Nu vad care ar fi problema ta sau de ce te intereseqza atat relatia mea familiala sau de prietenie cu orcine de pe.forumul asta? Nu e de ajuns ca mai stresat si in perioada asta cu apelurile papagalu pizdi . Recunosc ca am gpst proasta atuvi cand te-am vazut la timpuri npi trb sa iti fut o palma sa te trezesti la realitate , poate asa iti reveneai boschetule ! Mai schimba ciorapii aia gogule si nu ma face sa iti public toate nr pe la DG !

Nu trebuie sa recunoști ca ești proasta,știm cu toții asta.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila

Cum asa,l-ai vazut si nu i-ai ars macar un muc ceva?!

Eu daca dau ochii cu el pe undeva strig in gura mare ca a vrut sa mi fure geanta ;))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Eu daca dau ochii cu el pe undeva strig in gura mare ca a vrut sa mi fure geanta ;))))

Daca e sa fie pe strada mai bine te duci la el gen sa l saluti si strigi viol dupa care il zgarii pe gat =)))))) 

• Like 1
Link spre comentariu

Ruda asta a ta care nu-ti face cinste cu nimic,a vrut doar sa se bage in seama,inventează tot felul de povesti din disperare.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ruda asta a ta care nu-ti face cinste cu nimic,a vrut doar sa se bage in seama,inventează tot felul de povesti din disperare.

Nu e treaba mea !

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Azi a incercat la mine😀 dar lasati omul sa hartuiasca in liniste, "penalilor"😀

De curiozitate intreb. Cand a sunat, ce nume ti-a spus? Cum s-a prezentat?

O fata mi-a spus ca se prezinta cu numele unor useri colorati de pe forum ca sa il primeasca fata. 🤔

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

O fata mi-a spus ca se prezinta cu numele unor useri colorati de pe forum ca sa il primeasca fata. 🤔

Spre nefericirea lui, am mai multe numere de telefon memorate, asa ca n-a apucat sa minta nimic, stiam din start cine este.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

O fata mi-a spus ca se prezinta cu numele unor useri colorati de pe forum ca sa il primeasca fata.

Nu are timp sa se prezinte :)))

Toata lumea are deja numerele

• Like 1
Link spre comentariu

Daca iese vreo discutie sa i zica fata sa se logheze pe site de pe conturile care spun ca i apartin eventual sa modifice profilul sa scrie cutare lucru pe o anume pagina etc...  :laugh2  Cum o sa scoata camasa ?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Daca iese vreo discutie sa i zica fata sa se logheze pe site de pe conturile care spun ca i apartin eventual sa modifice profilul sa scrie cutare lucru pe o anume pagina etc... :laugh2 Cum o sa scoata camasa ?

E atat de distrus carligul asta de rufe (ca nu e demn sa poarte titlul de barbat), ca-si face programari la care nu are curajul sa se prezinte😀
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

E atat de distrus carligul asta de rufe (ca nu e demn sa poarte titlul de barbat), ca-si face programari la care nu are curajul sa se prezinte

eva ce intentionezi sa-i faci la paulica cand intra in apartament la tine ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Ce sa intre... ca si cand suna si-i raspunzi inchide😀
  • Like 3
Link spre comentariu

E atat de distrus carligul asta de rufe (ca nu e demn sa poarte titlul de barbat), ca-si face programari la care nu are curajul sa se prezinte

Nu nu cand o sa zica ca e x sau y de pe site sa i ziceti ok astept recenzie si il cred in stare sa copieze un username cu cine stie cate mii de  postari iar fata sa primeasca recenzie de la un cont de curvar ucenic cu id identic  =))))) 

Penibil 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Bai vezi c-am auzit ca agresezi fetele din oradea...ai pandit vreo doua fete de 15 si 18 ani, le-ai urmarit in bloc si in lift te-ai masturbat in fata lor!:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...