Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

Nu am nici o agresivitate imi pare foarte rau ca ai impresia asta

Mai sus m.am referit la ceva care chiar sa intamplat

Te cred dar repet...cu scz de rigoare noi venim, plătim si avem chef sa ne simtim cat de cat satisfăcuți eventual unele fantezii etc bineinteles de comun acord dar cu implicarea ambelor părți...dacă ipotetic "Nu te fut bine dar am dat sa zicem 100 ron pt 30 min cu tine crezi ca e ok să nu ma simt bine?

Nu mai vreau sa te plictisesc...sunt convins ca esti buna dar chill... omul.ju a scris chiar negativ zic eu

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

După cate imi aduc eu aminte

Da

.....pai noteaza intr un carnetel, pentru ca sa fii sigura.. :snap

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confutadores!

Marcat o vizita la d-ra Daniela, locatia, Cantemir, bloc la blvd.etaj superior.Daca aveti de gand sa mergeti la ora de varf, mai bine faceti o laba din cauza lipsei parcarii. Dra e persoana tinerica, maxim 25 de ani, sarcina la activ, burtica lasata, dar ok. Sanii micuti, cur frumos bombat tocmai bun de pus capra. Dupa tigara de socializare, am mers la dus, eu intai apoi dra, baia saraca in materiale sanitare(sapun, geluri). Ulterior m-a poftit in camera de actiune, dupa un oral protejat am pus o capra pompand cam 5 min.dupa care am schimbat in misionar. Se implica, mimeaza orgasmul, s a vaitat tot timpul de prezervativ ca are striatii, de parca l as fi cumparat eu. Am incercat si un anal, face penetrarea din pozitia misionarului, dar se vede ca este amatoare la acest capitol, are gaoaza foarte stramta si este foarte timorata.

Am finalizat in preze si desi aveam o ora rezervata, am decis sa nu o mai chinui cu un al doilea nr. Desi primul nu a fost foarte satisfacator pentru mine.

Vazand ca nu mai am de gand sa raman la un al doilea nr i a venit zambetul pe fata(desi pana atunci a fost foarte plictisita, vaitandu se tot timpul de o stare generala proasta) si m a invitat la o tigara.

Halatul 250 inaintati din proprie initiativa la intrarea in apartament.

Tipa dand dovada de fair-play si spunandu mi ca banii pt anal sa i dau la sfarsit pt ca s ar putea sa nu poata sa faca, eu asumandu mi acest lucru. Tipa e versata se vede ca a lucrat pe afara, fiind chiar ironica in anumite privinte.

Per total merge o descarcare rapida daca este in drumul vostru.

Link spre comentariu
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9

Serviciile mele sunt

Oral P/N ( in functie de igiena personala)

Normal protejat

Finalizare orala

Finalizare faciala (50 de lei in plus)

Finalizare corporala

Cunilingus

Anilingus

Footfetish (50 extra se accepta si finalizarea pentru doritori de această fantezie )

Footjob

Si alte fantezii pe care le discutam

☺️

100 finalizarea 200 lei ora

Va pup

0763299263 sau pe wapp

Finalizare orală inclusa in pret ?
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...