Sari la conținut

TOP:Ada bruneta 0731196224

ada_bruneta

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în TOP:Ada bruneta 0731196224
  • Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila

Îmi cer scuze pentru faptul ca nu am mai postat ieri. 
💋Sunt disponibila în avantgarden 3. 
Zilnic de la 11:00-22:00 (dacă sunt anunțata pot face excepții inafara programului)
💋Locatia este primitoare, se poate fuma in bucătărie. 
🔴Serviciile mele sunt :
Oral neprotejat/protejat. 
💋-French kissing. 
💋-Sex in diferite poziții, doar Protejat. 
💋-Finalizare faciala  
💋-Role play. 
💋-Dominare soft. 
💋-Anal 100 Extra. 
💋-Jucării/cătușe. 
💋-Gfe. 
💋-69. 
💋-Finalizare orala. 
💋-Finalizare corporala. 
💋-Fantezii (extra în funcție de cerința) 
🔴Unele servicii sunt în funcție de igiena, locația dispune de o baie primitoare unde se găsesc articole de unica folosinta, papuci și evident prosop. 🤗
🔴Cadoul este 200 lei pentru o sesiune de 30 minute incluzând finalizarea faciala iar ora 350 lei. 
Serviciile nu sunt pe graba, dacă finalizarea este rapida pot oferi un masaj de relaxare complet. 
🔴La alegere se poate opta pentru o sesiune de masaj body2body cu atenție sporita la testicule pentru 50 lei extra. (practic masajul erotic de 2 ani). 
🔴La cere pot fi demachiata și fără parfum (va rog sa menționați asta atunci când faceți programarea) 
🔴Daca nu puteți ajunge la programare  anunțați pentru a nu trece pe blacklist. 
🔴La fel de friendly și primitoare ca în totdeauna, nu mai am numerele vechi cine dorește îmi poate lăsa numărul pe whatapp 🤗

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 29.08.2022 la 23:29, -jonny- a spus:

Pfuuuuuiiiiii...pai sa vii la Sibiu zână! Ca dacă nu te bag io în duba și te aduc aici 😂😂😂😂

😂😂😂😂De știam de oferta, ma băgam la dubă singură! 🤗😘 

• Like 2
  • Haha 4
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Salutare.

Azi am ajuns la Ada. Aveam un dor nebun de copila asta vorbareata. Cred ca am si uitat cand a fost ultima vizita la ea, sa tot fie vreo 2 ani buni. Programat de ieri pe whatsap, ptr azi la ora 15. Ne-am tinut de cuvant amandoi bineinteles.

Ada e la fel de frumusica, are un debit verbal iesit din comun, dar nu te agaseaza. Prefer tot timpul o fata vorbareata in detrimentul uneia de la care sa scot cuvintele cu clestele. M-a primit foarte ok, facut un dus...si trecut in camera de nebunii. Acolo a fost totul de vis. Pacat ca nu ma tin pe mine balamalele cat duce frumusica asta mica. 😂

Apartament: 9, exact ceea ce trebuie.

Ada: 9, a mai slabit putin dar tot ramane o gagica misto...buze frumoase si niste ochi de te pierzi in ei.

ON: 10

NP: 10, repet...nu duc eu cat duce ea. 

De revenit: Da 

P.S. Ada, abia astept sa ne revedem. 

Seara faina sa aveti.

• Like 8
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Îmi cer scuze, dar datorita unui eveniment nefericit în familie sunt nevoita sa anulez toate programările de azi, cei care au avut programare vor avea bonus de Anal și masaj pentru reprogramare, va rog sa îmi scrieți deoarece nu îndrăznesc sa deranjez.
Pentru mâine programul este normal.
Mulțumesc pentru înțelegere și îmi cer scuze dar nu voi putea fi foarte activa azi. 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
La 14.09.2022 la 16:22, ada_bruneta a spus:

🤗❤️

IMG-20220910-WA0018.jpg

IMG-20220910-WA0019.jpg

IMG-20220910-WA0020.jpg

IMG-20220910-WA0012.jpg

IMG-20220910-WA0013.jpg

IMG-20220910-WA0014.jpg

Ooo,ghici cine sa intors,ghici...mai matură,nu mătură :))),schimbare de look,numai bună de ... fiecare alege finalul.

Te pupa Adrian,cel neterminat ,scuze determinat ;),au trecut vreo 2,3 ani,daca nu ai memorie de elefant.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Problema rezolvata domnul florin își lăsase portofelul la mine 

Pentru azi nu voi fi disponibila, mulțumesc pentru înțelegere. 

Sa aveți o zi minunata 🤗😘

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Îmi cer scuze, nu voi fi disponibila în cursul zilei de azi. Locația a fost rezervata și sunt în căutarea unei locații permanente și la fel de primitoare. Voi rămâne în Sibiu și voi vizita și Craiova dar nu curând 🤗

Voi prefera programările pe telegram sau sms și nu WhatsApp deoarece doresc sa renunț la aplicație din motive personale. 

Va doresc o zi minunata 💋🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor!!  dorind sa- i fac o vizita domnișoarei Ada am remas fara cuvinte. Nu știu ce se întâmplă cu Ada ??? Ieri am făcut o programare pt azi ora 13 ( programare comfirmata de D-soara Ada )  Azi m-am deplasat la SB ( 50  km aproximativ) și ce sa vezi  ; prima data nici un răspuns, după aia cică sa trimit o poza pe whatts  ca să știe că nu e nustiu cine ca ea este la spital cu ceva probleme și ca dacă trimit poza am reducere 100 lei și ma primește la ora 15 . Deci : eu nu am înțeles nimic,  nu a mai răspuns,  și am făcut un drum degeaba.  nici înainte nu era foarte foarte punctuala cu programările ( ma refer înainte în urma cu 2 ani pe când era în Sb ,dar acum cred ca situația e mult mai nasoală......

Draga Ada ! Nu știu ce e cu tine dar ai procedat Total incorect  ,nu te înțeleg,,,,,,

Nu vreau să-ți fac reclama proasta sau chestii de genul dar nu ai fost corecta, aștept  o explicație, cel puțin,,,,

• Like 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața, imi cer scuze pentru comunicarea dificila însă am avut ceva probleme personale cat și cu locația. 
Cea mai ușoară metoda de contact este sms sau telegram, încă folosesc whatapp pentru cei ce nu au aplicația telegram.
Am rugămintea sa nu faceți programare de pe alt număr dacă dintr-un motiv anume am decis sa nu ne mai vedem deoarece va duce la anularea programări (am avut un incident similar ieri). 
Am revenit în vechea mea locație care va fi permanenta.
Va aștept cu drag💋🤗

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 ore, jaime a spus:

Salutare tuturor!!  dorind sa- i fac o vizita domnișoarei Ada am remas fara cuvinte. Nu știu ce se întâmplă cu Ada ??? Ieri am făcut o programare pt azi ora 13 ( programare comfirmata de D-soara Ada )  Azi m-am deplasat la SB ( 50  km aproximativ) și ce sa vezi  ; prima data nici un răspuns, după aia cică sa trimit o poza pe whatts  ca să știe că nu e nustiu cine ca ea este la spital cu ceva probleme și ca dacă trimit poza am reducere 100 lei și ma primește la ora 15 . Deci : eu nu am înțeles nimic,  nu a mai răspuns,  și am făcut un drum degeaba.  nici înainte nu era foarte foarte punctuala cu programările ( ma refer înainte în urma cu 2 ani pe când era în Sb ,dar acum cred ca situația e mult mai nasoală......

Draga Ada ! Nu știu ce e cu tine dar ai procedat Total incorect  ,nu te înțeleg,,,,,,

Nu vreau să-ți fac reclama proasta sau chestii de genul dar nu ai fost corecta, aștept  o explicație, cel puțin,,,,

Datorita faptului ca ți ai făcut o programare de pe alt număr doar pentru a fi primit cu toate ca știai ca te evit și nu avem o compatibilitate, cât și alte lucruri care s-au întâmplat în decursul întâlnirii precedente am decis sa nu te mai primesc în momentul în care nu ai vrut sa imi trimiti dovada ca nu ești persoana de care vorbesc. Te rugasem sa imi trimiți o poza din aceea de dispare pe whatsapp și urma sa fi primit dacă făceai asta cu o reducere de 100 lei. 

Consider ca sunt destul de asumata prin bonusurile pe care le am oferit în zilele în care nu am putut muncii, de asemenea nu mai vreau sa ma pun în situații neplăcute. 

Iti dădusem aceasi explicație in mesaj. 

Consider ca și felul în care ma simt eu contează. Te pup și sa ai o zi frumoasa! 

• Minus 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...