Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

..... clasa a sasea.... faci scoala generala " de la distanta " :D

O dai putin in glume "bunicele" dar sfarsesti in a-mi demonstra contrariul...urcusuri si coborasuri...iar pentru ca mie personal imi place doar sa urc,nu te voi mai baga in seama....si nici nu voi astepta vreo replica din partea ta! :)

Eu am incercat! :)

Link spre comentariu

Si eu il sustin pe Kuzakelu.

Dincolo de informatiile aduse prin recenzii si nu numai si de faptul ca este foarte activ  pe sectiunea de discutii, tin sa remarc in mod deosebit seriozitatea, onestitatea si echilibrul, ce se desprind din postarile sale, intr-un mediu dominat din ce in ce mai mult de grobianism si superficialitate.  

Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

Propunerea mea pentru UL de luna viitoare este tot Sangre.

Problema cu Sangre este ca a muncit mult si constant pentru a contribuii pe forum. Lucru care, in general, nu este taman apreciat in sistemul romanesc. Considerandu-se ca ala este, si nu are nevoie de lauda....

Si mie mi se pare ca ar fi un candidat foarte justificat pentru titlu.

• Like 2
Link spre comentariu

Si dupa parerea mea Kuzakelu ar merita acest titlu, chiar daca am impresia ca si-a pierdut semnificatia initiala. Eu totusi imi fac datoria sa sustin acest membru care este nu numai decent ci si extrem de activ, prin recenzii curate, exigente si pare-se pertinente, furnizare de informatii noi, pozitii elegante.

• Like 2
Link spre comentariu

Kuza si Sangre sunt prieteni.

Oare ce sa aleg? Tasty sau Hot?

Raspuns: Da

Sincer cred ca e prea mult spus prieteni. Cum pot fi prieteni doi tipi ce s-au intalnit prima oara in urma cu 3 saptamani?!? Come on....sunt cunostinte, sunt amici...george nu induce lumea in "oroare" honey :D

Votez Kuza! :) 

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nebunici, de votat nu voteaza decat cei ce au fost U.L. pana acum, noi cestilalti, pulimea/pizdimea de rand nu ne dam decat cu parerea; nu induce lumea in eroare "sugar" :slap2. Apoi, pisicu' valideaza si da H.G. pentru investire. Cam cum e cu numirea ministrilor.

Daca ar fi dupa mine, l-as vedea aceasta luna pe Sangre desemnat in aceasta onoranta "functie" tinand cont si de aportul sau consistent de-a lungul timpului. Si luna urmatoare, pe Kuza.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dragi colegi de forum,

Fiind sfarsitul lunii martie,  inseamna ca a venit timpul pentru a face propunerea pentru noul UL, adica Utilizatorul Lunii.

Inca de la incepututul acestei luni m-am gandit la acest aspect, intrucat am dorit sa fac o alegere cat mai obiectiva. Nu a fost usor. Sunt multi cei ce merita acest premiu in urma activitatii pe forum, nu numai in ultima luna, datorita intregii activitati de pe forum. Cum am afirmat si la nominalizarea mea, sunt oameni ce merita acest premiu. Picon, Shark, Sangre, Oly, Cool, Marius, Patrick, Loverboy, Lubric, JackBlack Godfather, HarryP, …….etc au in spate o activitate bogata pe forum, dovedind  In cele din urma ca sunt deosebiti. Scuze daca am uitat pe cineva din “greii” forumului  cu merite deosebite…

Mi-am facut totusi o idée, urmarind oameni, postari, recenzii.

M-am oprit la cineva vechi pe forum, cu activitate vasta ( cu peste 7000 de postari !!! ), recenzii, luari de pozitie obiectiva, a dovedit verticalitate, nu a dorit conflicte, nu face lobyuri de grup, este cred “prietenul” tuturor membrilor forumului …..A fost si moderator.

Propunerea mea este G2br13l.

Mai departe, am zis sa procedez un pic diferit. Am luat legatura inca de alaltaieri pe PM cu vechii UL – Utilizatorii Lunii ce au déjà in palmares premiul.

Am facut propunerea, au fost discutii.

In cele din urma, acestea sunt concluziile:

Pentru Gabrielasterica, Amelia, johnholmes, Obiectiv, George_f, Cassy, Afriq, magic_blue, Strigoiul ( Ventrino )..

Din pacate avem doi fosti UL ce nu mai fac parte din forum, nellu76 si GT007, deci nu mai voteaza….

Stalingrad, primul UL, un Unas, primul  Goa’uld ( sper sa nu se supere facand o comparatie din Stargate SG1... serial favorit al meu :) ) nu a dat inca un raspuns….ii asteptam parerea.

La fel si Skydiver , inca nu si-a exprimat parerea.

Pana acum avem  9 voturi pro Gabriel din 11 posibile.

In final, asteptam si parerea celor doi colegi mai sus amintiti si rugam, vorba unui coleg UL:

• Pisicuts, poti da drumul la fumul alb pe cos, Habeamus UL  !!!

P.S.

In discutii, a fost un nume des utilizat: Kuzakelu.

Este apreciat pentru activitatea sa din ultimul timp. Ii recomandam: ramai asa, esti deosebit…. :)

:hihat :hihat :hihat

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...