Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 felicitari ragno (post-mortem) 4 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 1, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 felicitari ragno (post-mortem) :clapp :clapp :clapp 7 Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 muie Link spre comentariu
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Liber Oras:Liber Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 felicitari ragno (post-mortem)Cum bre, post-mortem? 1 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 3, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Cum bre, post-mortem? :thinking chiar asa!! Cred ca a fost nominalizat UL _Ianuarie 2019 ,dupa aia a fost banat,dar Pisicut nu apucase sa il felicite. Doar nu era banat si la nominalizat UL 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Cum bre, post-mortem? Ragno era pe lista de nominalizari dar el a fost banat permanent inainte sa primeasca nominalizarea de UL :cry2 5 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 :))))) 3 Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 mancaiati pula lu ragno dupa ce o scoate din ines Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Ragno era pe lista de nominalizari dar el a fost banat permanent inainte sa primeasca nominalizarea de UL :cry2Tare asta! 5 Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Ragno era pe lista de nominalizari dar el a fost banat permanent inainte sa primeasca nominalizarea de UL :cry2sa fie primit 3 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Ragno a fost banat in a doua decada a lunii decembrie - Acum el apare ca fiind offline dar l-am vazut navigand forumul in jur de Dec 17 2018 02:09 AM - pentru ca sa fie ulterior desemnat UL....taare asta.Motane, să le tai ”coada” tuturor dușmanilor Inesukăi...prietenii știu de ce... 5 Link spre comentariu
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Ragno a fost banat in a doua decada a lunii decembrie - Acum el apare ca fiind offline dar l-am vazut navigand forumul in jur de Dec 17 2018 02:09 AM - pentru ca sa fie ulterior desemnat UL....taare asta.Motane, să le tai ”coada” tuturor dușmanilor Inesukăi...prietenii știu de ce... nici eu nu inteleg, cum sa puna UL un membru banat, te doare capu' 1 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Ragno a fost banat in a doua decada a lunii decembrie - Acum el apare ca fiind offline dar l-am vazut navigand forumul in jur de Dec 17 2018 02:09 AM - pentru ca sa fie ulterior desemnat UL....taare asta.Motane, să le tai ”coada” tuturor dușmanilor Inesukăi...prietenii știu de ce... poate primeste un manual de limba romana, avea mari probleme sa lege un subiect de un predicat 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 3, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 nici eu nu inteleg, cum sa puna UL un membru banat, te doare capu' https://nimfomane.com/forum/topic/12201-desemnare-succesor-utilizatorul-lunii/?p=5384429 4 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 3, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 poate primeste un manual de limba romana, avea mari probleme sa lege un subiect de un predicat pentru ce manual,cand este un forum de pizdā,futut si pulā, chiar trebuie lecti de lexicā si gramaticā,cand totul pana la urma se rezulta la simti bine si lovele?Daca mergi la una si nu prea este ok din limbaj tipa dar arata belea pula ta ce zice>?nu intru in ea ca nu stie conjugarea verbului "a merge" la perfect compus?,sau tipa nu te primeste daca vb putin vasluiana sau craioveana?.El a gresit (Ragno) prin limbajul lui,atitudinea OK(dpmdv),daca ai o nemultumire conteaza cum o expui,toti stim sa zicem muie,zdreanta,saracie,nespalata,etc etc..Multa sanatate!! 5 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 pentru ce manual,cand este un forum de pizdā,futut si pulā, chiar trebuie lecti de lexicā si gramaticā,cand totul pana la urma se rezulta la simti bine si lovele?Daca mergi la una si nu prea este ok din limbaj tipa dar arata belea pula ta ce zice>?nu intru in ea ca nu stie conjugarea verbului "a merge" la perfect compus?,sau tipa nu te primeste daca vb putin vasluiana sau craioveana?.El a gresit (Ragno) prin limbajul lui,atitudinea OK(dpmdv),daca ai o nemultumire conteaza cum o expui,toti stim sa zicem muie,zdreanta,saracie,nespalata,etc etc..Multa sanatate!!cand e vorba sa relateze un futai e foarte greu de urmarit pentru ca este un ANALfabet si agramat, in rest da, multa sanatate ! 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Asteptam sugestii pentru utilizatorul lunii !!! :hooray 2 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Iarasi? :D 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Il propun pe Xoxo, apoi sa-l banezi iar! :laugh2 2 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 haha amado, asta face misto de tine si tu inca pui botu =)) Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 :laugh2 Xoxo ce au ma toti cu tine ? Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 e invidiosi pe forta si talentu meu Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 haha amado, asta face misto de tine si tu inca pui botu =)) Bre, eu te-am propus, asta conteaza, daca bulangiul te baneaza... :laugh2Nu pun nimic, incercarea moarte n-are, sa incerce. ;) Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Propun pe togonezul sau il pupparo ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum