Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

amelia, cassy, intotdeauna v-am apreciat si ma bucur ca va implicati la nivelul la care o faceti pe acest forum. va multumesc ptr felicitari si va urez un an nou cu tot ce este mai bun, inclusiv baieti care sa va fie si voua pe plac! cele mai bune ganduri va transmit!!!

post-46187-0-21185200-1388676395_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

prietenilor mei dragi asterica si geon,

va multumesc ptr felicitari si va urez si voua un an nou cat mai proper! daca va fi foarte prosper veti dispune si de resursele necesare ptr a va ingadui mai toate placerile dorite. aflandu-ne pe un forum dedicat placerilor noastre carnale cred ca nu gresesc cand conclud ca ale voastre placeri de prim rang vor implica si aceste fete ale noastre care ne produc uneori satisfactii depline! 

toate cele bune va urez pe noul an ce incepe!

• Like 2
Link spre comentariu

iti multumesc mult george!!! nu am uitat de mesajul tau trimis prin pm, il voi adresa cat de curand pot! cred ca selectia pentru utilizatorul lunii tine de o plaja destul de larga de criterii, insa, tu ai fost cu certitudine cel care pe mine m-a impresionat cel mai mult, cu cea mai umana si triumfala relatare pe care am avut placerea sa o lecturez si sa o traiesc alaturi de tine!

iti urez un nou an fantastic, cu trairi intense si povestiri pe masura!!!

• Like 2
Link spre comentariu

afriq, multumesc si tot respectul meu! bossule, ma bucur sincer ca ai revenit la spirite mai placute decat la ultima noastra intersectare. iti multumesc ptr felicitari! va urez la amandoi toate cele bune si stramte pe noul an care doar ce s-a nascut, povestiri pe masura si prieteni care sa le aprecieze!

Link spre comentariu

euflo iti multumesc ptr felicitari! premiile sunt premii euflo, iar felicitarile felicitari. le iau ca atare si merg mai departe. te gandeai tu atunci, cand ne ambalam in discutii aprinse, ca ma vei felicita aici, la utilizatorul lunii? oricum, sa stii ca ti-am admirat maxim culoarea de mai nou! te prinde bine verdele ala, dar, ptr nu stiu ce motiv imi vine in cap un cantec...cum naiba era? aaahhh, da......ceva cu bagat de bani?

gabi, merci! ma bucur ca ai revenit la ganduri mai placute si mai constructive, m-as bucura sa se reuneasca echipa din trecut care sa faca si putina treaba dar si multa, multa, multa distractie!!! un an prosper iti urez!

• Like 2
Link spre comentariu

lubric, picon, leonidas, ma bucur sa va am ca prieteni si va multumesc ptr felicitari. picon, fut cat stiu si pot, leonidas, nu mor caii cand vor cainii, iar luburic, te astept la vara ca sa ma revansez!!! 

un an bun prieteni, distractie maxima si partide toride va urez!

• Like 1
Link spre comentariu

Sincere felicitari,John! :clapp :hug1

ancuta,

ms mult iubita! sper ca te-ai distrat de revelion, ma bucur ca te-ai intors sanatoasa si voioasa acasa! sper la vara sa iti faci timp ptr o partida de ars la soare ziua si ars la saltea noaptea! ;) am eu grija de tot, tu doar fa-ti drum pana aici!

un an nou plin de tot ce iti doresti!!!

post-46187-0-93844300-1388797811_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

aaa bre  eu acuma am vazut :slap2 , deranjez ,dar topicul asta nu este deschis de catre administratie? :no2 normal trebuia deschis de catre ei si alegerea  pentru utilizatorul lunii respective prin vot deschis si nu prin spatele usilor inchise de catre initiatorul topicului :snap :laugh2 ati bagat in ele 

Link spre comentariu

Sincere felicitari Ioane!

Stiam eu ca vei reusi in viata! Mama ta poate in sfarsit sa se mandreasca cu tine!

multumesc mult prietene,

long time no see!!! pe unde naiba ai mai fost de nu m-ai mai vizitat! macar asa, de old times sake! ma lasi singur cu euflo pe'acilea!!! daca mama mea ar sti saraca ca eu sunt premiant intre curvari cred ca ar rupe o sipca pe spinarea mea! ms ptr felicitari, un an nou mai bun si mai prosper iti urez! 

:beex2

Link spre comentariu
  • Oras:Ciorogarla
  • Oras:Ciorogarla

multumesc mult prietene,

long time no see!!! pe unde naiba ai mai fost de nu m-ai mai vizitat! macar asa, de old times sake! ma lasi singur cu euflo pe'acilea!!! daca mama mea ar sti saraca ca eu sunt premiant intre curvari cred ca ar rupe o sipca pe spinarea mea! ms ptr felicitari, un an nou mai bun si mai prosper iti urez! 

:beex2

Prieten drag, sunt magulit ca mi-ai simtit lipsa.... Dar chiar de sunt un parlit dependent de forum,mai am si eu totusi o viata..... eu zic sa cutezi si sa-i spui mamicutei tale ce-i poate odrasla.... Acum cand ai cu ce te lauda, ar fi pacat sa nu se poata mandri si ea cu al ficior ! Felicitari si la mai mare :beex2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...