johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 amelia, cassy, intotdeauna v-am apreciat si ma bucur ca va implicati la nivelul la care o faceti pe acest forum. va multumesc ptr felicitari si va urez un an nou cu tot ce este mai bun, inclusiv baieti care sa va fie si voua pe plac! cele mai bune ganduri va transmit!!! 2 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 prietenilor mei dragi asterica si geon, va multumesc ptr felicitari si va urez si voua un an nou cat mai proper! daca va fi foarte prosper veti dispune si de resursele necesare ptr a va ingadui mai toate placerile dorite. aflandu-ne pe un forum dedicat placerilor noastre carnale cred ca nu gresesc cand conclud ca ale voastre placeri de prim rang vor implica si aceste fete ale noastre care ne produc uneori satisfactii depline! toate cele bune va urez pe noul an ce incepe! 2 Link spre comentariu
george.f Reputație: 277 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Felicitari! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 iti multumesc mult george!!! nu am uitat de mesajul tau trimis prin pm, il voi adresa cat de curand pot! cred ca selectia pentru utilizatorul lunii tine de o plaja destul de larga de criterii, insa, tu ai fost cu certitudine cel care pe mine m-a impresionat cel mai mult, cu cea mai umana si triumfala relatare pe care am avut placerea sa o lecturez si sa o traiesc alaturi de tine! iti urez un nou an fantastic, cu trairi intense si povestiri pe masura!!! 2 Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Felicitări johnholmes! Bafta la descoperiri.. Link spre comentariu
Bosssu2014 Reputație: 58 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Felicitari johnholmes!Esti unul dintre membrii foarte activi pe forum, sa speram ca vei ramane la fel.BFT multa sa descoperi cat mai multe pasarici de care sa se bucure cat mai multi membri. 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 afriq, multumesc si tot respectul meu! bossule, ma bucur sincer ca ai revenit la spirite mai placute decat la ultima noastra intersectare. iti multumesc ptr felicitari! va urez la amandoi toate cele bune si stramte pe noul an care doar ce s-a nascut, povestiri pe masura si prieteni care sa le aprecieze! Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Felicitari johnholmes ! Spor in continuare... http://www.israellycool.com/wordpress/wp-content/uploads/john-holmes.jpg Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 marius, multumesc ptr felicitari, multumesc ptr prietenie! iti urez un an nou fabulos, tenace si aventuros!!! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Ioane, ignora-mi culoarea, sunt la fel de negru si de acid(ulat). De la suzeta ti se trage! Te-am felicitat atunci, te felicit si acum. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Felicitari Ioane ! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 euflo iti multumesc ptr felicitari! premiile sunt premii euflo, iar felicitarile felicitari. le iau ca atare si merg mai departe. te gandeai tu atunci, cand ne ambalam in discutii aprinse, ca ma vei felicita aici, la utilizatorul lunii? oricum, sa stii ca ti-am admirat maxim culoarea de mai nou! te prinde bine verdele ala, dar, ptr nu stiu ce motiv imi vine in cap un cantec...cum naiba era? aaahhh, da......ceva cu bagat de bani? gabi, merci! ma bucur ca ai revenit la ganduri mai placute si mai constructive, m-as bucura sa se reuneasca echipa din trecut care sa faca si putina treaba dar si multa, multa, multa distractie!!! un an prosper iti urez! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Felicitari nene John! SA FUTI BINE ! 5 4 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Ionica fara frica, felicitari si LMA! Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Felicitari John! 1 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Sincere felicitari,John! :clapp Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 lubric, picon, leonidas, ma bucur sa va am ca prieteni si va multumesc ptr felicitari. picon, fut cat stiu si pot, leonidas, nu mor caii cand vor cainii, iar luburic, te astept la vara ca sa ma revansez!!! un an bun prieteni, distractie maxima si partide toride va urez! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Sincere felicitari,John! :clapp ancuta, ms mult iubita! sper ca te-ai distrat de revelion, ma bucur ca te-ai intors sanatoasa si voioasa acasa! sper la vara sa iti faci timp ptr o partida de ars la soare ziua si ars la saltea noaptea! am eu grija de tot, tu doar fa-ti drum pana aici! un an nou plin de tot ce iti doresti!!! 3 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Un an plin de impliniri,liniste si sanatate maxima! 1 Link spre comentariu
Londra72 Reputație: 488 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 aaa bre eu acuma am vazut , deranjez ,dar topicul asta nu este deschis de catre administratie? normal trebuia deschis de catre ei si alegerea pentru utilizatorul lunii respective prin vot deschis si nu prin spatele usilor inchise de catre initiatorul topicului ati bagat in ele Link spre comentariu
barzanoua Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Ciorogarla Oras:Ciorogarla Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Sincere felicitari Ioane!Stiam eu ca vei reusi in viata! Mama ta poate in sfarsit sa se mandreasca cu tine! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Sincere felicitari Ioane!Stiam eu ca vei reusi in viata! Mama ta poate in sfarsit sa se mandreasca cu tine! multumesc mult prietene, long time no see!!! pe unde naiba ai mai fost de nu m-ai mai vizitat! macar asa, de old times sake! ma lasi singur cu euflo pe'acilea!!! daca mama mea ar sti saraca ca eu sunt premiant intre curvari cred ca ar rupe o sipca pe spinarea mea! ms ptr felicitari, un an nou mai bun si mai prosper iti urez! Link spre comentariu
barzanoua Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Ciorogarla Oras:Ciorogarla Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 multumesc mult prietene, long time no see!!! pe unde naiba ai mai fost de nu m-ai mai vizitat! macar asa, de old times sake! ma lasi singur cu euflo pe'acilea!!! daca mama mea ar sti saraca ca eu sunt premiant intre curvari cred ca ar rupe o sipca pe spinarea mea! ms ptr felicitari, un an nou mai bun si mai prosper iti urez! Prieten drag, sunt magulit ca mi-ai simtit lipsa.... Dar chiar de sunt un parlit dependent de forum,mai am si eu totusi o viata..... eu zic sa cutezi si sa-i spui mamicutei tale ce-i poate odrasla.... Acum cand ai cu ce te lauda, ar fi pacat sa nu se poata mandri si ea cu al ficior ! Felicitari si la mai mare Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Stalingrad magic blue GT007 skydiver nellu76 Afriq Cassy Ventrino george.f obiectiv johnholmes Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Ianuarie 30, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Ne-am luat cu treaba si am uitat .Ioane, indreapta-ti privirea spre sangre, vad ca este foarte activ pe sectiunea orientare si testate, ceea ce ajuta foarte mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum