Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Nu vreau de la tine nimic... nimic altceva decât ceea ce vrei tu de la cei pe care-i "agăți" cu câte-o replică provocatoare, sperând la un răspuns care să-ți dea ocazia să-i bălăcărești ;)

Evident că o să-mi văd de ale mele - alea reale, că doar n-am bolunzit de cap să mă iau la modul serios la harță cu te-miri-cine, pe un forum de pe te-miri-unde...

Totuși, mă oameni buni... "răspundere"? "rundele următoare"..?

attachicon.gif wait.jpg

Mai ridicați și voi privirea și uitați-vă și cum se vede din afară, că zău că vă luați mult prea în serios, tratând forumul ăsta ca pe un teatru de operațiuni; vă vedeți implicați în campanii strategice, cu alianțe, trădări, runde de bătălii, capcane tactice, mișcări de trupe etc. Adică mă rog, e o țară liberă, nu că n-ar fi voie, dar fiți măcar conștienți că, prin abordarea asta, practic implorați să fiți trollați... :)

Stimabile, mai acu' vreo săptămână, ți-am cerut să faci dovada afirmațiilor tale. Cu toate că știi foarte bine, vezi la #10764. N-ai binevoit să faci această dovadă. Ai căutat ceva, probabil, prin postările mele, și dacă n-ai găsit nimic, ai preferat să taci. Cum se spune, să taci mâlc. Păi domne, nu merge așa. Adică, arunci vorba că agăț pe nu știu care, că provoc și apoi îl bălăcăresc, și nu probezi realitatea celor afirmate ? Înseamnă că ai mințit, înseamnă că ești mincinos. Și parșiv. De obicei, acestor indivizi li se taie limba. Tu vei păți însă altceva.

Vei fi luat pe sus de doi oameni ai muncii și așezat în picioare în fața unei mese. Scaune nu sunt. Pe masă e ceva. O cușcă pentru șobolani fabricată din plasă de sârmă. Cușca are o ușiță, bineînțeles. Cum stai tu la marginea mesei, ținut de mâini de cei doi oameni buni, vine al treilea care te desface la prohab, îți scoate instrumentul, ridică ușița și ți-l bagă în cușcă. Înțelegi, da ? Ți-a băgat pla în cușcă. Numai că respectiva cușcă nu e goală, în ea se află un mare șobolan. Flămând.

Cam asta fu. Balada lui @thecat. Mincinosul @thecat.

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

blah

Am intrat pe forum într-un moment de curiozitate, prins printre alte mii de zoale, doar așa, să văd cine și ce-a mai scris.

N-am nici timpul, nici starea necesară pentru dezbateri. Am un mail important de redactat, și o tonă de alte kkturi pe lângă, de care să mă ocup.

Ca atare: tot ce vrei tu să fie, zic să fie cum zici tu. Cum spui tu, așa oi fi. Mincinos, etc. ;) Dă-i să sune, că io am ce face oricum între timp.

Cele bune, "tutulor!" :)

Link spre comentariu

Am intrat pe forum într-un moment de curiozitate, prins printre alte mii de zoale, doar așa, să văd cine și ce-a mai scris.

N-am nici timpul, nici starea necesară pentru dezbateri. Am un mail important de redactat, și o tonă de alte kkturi pe lângă, de care să mă ocup.

Ca atare: tot ce vrei tu să fie, zic să fie cum zici tu. Cum spui tu, așa oi fi. Mincinos, etc. ;) Dă-i să sune, că io am ce face oricum între timp.

Cele bune, "tutulor!" :)

Bre, nu e cum zic eu. Ăsta-i adevărul. Ușor demonstrabil.

Și dacă zici că ai ce face, păi vezi-ți atunci de ale tale. Uite de ex.mail-ul ce-l ai de redactat. Important, zici. Păi e treabă grea domne, trebuie să-ți folosești întreaga capacitate intelectuală. Așa ceva nu e ușor. Trebuie să te concentrezi. Dă-i bice și nu te mai băga la chestiuni **spam editat**e.

Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Asta înseamnă anilingus

mascat.!! Ce vrei ?!! coincidenta, din greseala de eroare.

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...