rolotomassi Reputație: 40 Postat Iunie 15, 2020 Partajează Postat Iunie 15, 2020 Nu vreau de la tine nimic... nimic altceva decât ceea ce vrei tu de la cei pe care-i "agăți" cu câte-o replică provocatoare, sperând la un răspuns care să-ți dea ocazia să-i bălăcărești ;)Evident că o să-mi văd de ale mele - alea reale, că doar n-am bolunzit de cap să mă iau la modul serios la harță cu te-miri-cine, pe un forum de pe te-miri-unde... Totuși, mă oameni buni... "răspundere"? "rundele următoare"..? wait.jpg Mai ridicați și voi privirea și uitați-vă și cum se vede din afară, că zău că vă luați mult prea în serios, tratând forumul ăsta ca pe un teatru de operațiuni; vă vedeți implicați în campanii strategice, cu alianțe, trădări, runde de bătălii, capcane tactice, mișcări de trupe etc. Adică mă rog, e o țară liberă, nu că n-ar fi voie, dar fiți măcar conștienți că, prin abordarea asta, practic implorați să fiți trollați... :)Stimabile, mai acu' vreo săptămână, ți-am cerut să faci dovada afirmațiilor tale. Cu toate că știi foarte bine, vezi la #10764. N-ai binevoit să faci această dovadă. Ai căutat ceva, probabil, prin postările mele, și dacă n-ai găsit nimic, ai preferat să taci. Cum se spune, să taci mâlc. Păi domne, nu merge așa. Adică, arunci vorba că agăț pe nu știu care, că provoc și apoi îl bălăcăresc, și nu probezi realitatea celor afirmate ? Înseamnă că ai mințit, înseamnă că ești mincinos. Și parșiv. De obicei, acestor indivizi li se taie limba. Tu vei păți însă altceva.Vei fi luat pe sus de doi oameni ai muncii și așezat în picioare în fața unei mese. Scaune nu sunt. Pe masă e ceva. O cușcă pentru șobolani fabricată din plasă de sârmă. Cușca are o ușiță, bineînțeles. Cum stai tu la marginea mesei, ținut de mâini de cei doi oameni buni, vine al treilea care te desface la prohab, îți scoate instrumentul, ridică ușița și ți-l bagă în cușcă. Înțelegi, da ? Ți-a băgat pla în cușcă. Numai că respectiva cușcă nu e goală, în ea se află un mare șobolan. Flămând. Cam asta fu. Balada lui @thecat. Mincinosul @thecat. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 15, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 15, 2020 blah Am intrat pe forum într-un moment de curiozitate, prins printre alte mii de zoale, doar așa, să văd cine și ce-a mai scris. N-am nici timpul, nici starea necesară pentru dezbateri. Am un mail important de redactat, și o tonă de alte kkturi pe lângă, de care să mă ocup. Ca atare: tot ce vrei tu să fie, zic să fie cum zici tu. Cum spui tu, așa oi fi. Mincinos, etc. ;) Dă-i să sune, că io am ce face oricum între timp. Cele bune, "tutulor!" :) Link spre comentariu
rolotomassi Reputație: 40 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Am intrat pe forum într-un moment de curiozitate, prins printre alte mii de zoale, doar așa, să văd cine și ce-a mai scris. N-am nici timpul, nici starea necesară pentru dezbateri. Am un mail important de redactat, și o tonă de alte kkturi pe lângă, de care să mă ocup. Ca atare: tot ce vrei tu să fie, zic să fie cum zici tu. Cum spui tu, așa oi fi. Mincinos, etc. ;) Dă-i să sune, că io am ce face oricum între timp. Cele bune, "tutulor!" :)Bre, nu e cum zic eu. Ăsta-i adevărul. Ușor demonstrabil.Și dacă zici că ai ce face, păi vezi-ți atunci de ale tale. Uite de ex.mail-ul ce-l ai de redactat. Important, zici. Păi e treabă grea domne, trebuie să-ți folosești întreaga capacitate intelectuală. Așa ceva nu e ușor. Trebuie să te concentrezi. Dă-i bice și nu te mai băga la chestiuni **spam editat**e. Link spre comentariu
rolotomassi Reputație: 40 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 io-te, am zis chestiuni m.i.n.o.r.e, nu altceva. Îi omonim, ce să facem ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iunie 22, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 22, 2020 Asteptam sugestii pentru UL !! Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 @gica 1955 https://nimfomane.com/forum/user/249160-gica-1955/ A tot facut recenzii pana acum, a lasat-o mai moale caci a fost acuzat ca ar fi peste... parerea mea este ca are suficienta experienta si vechime si etc. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 22, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 22, 2020 Vin eu cu o propunere, nu stiu daca a mai fost🙂 https://nimfomane.com/forum/user/217257-togonezul/ 1 1 Link spre comentariu
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Vin eu cu o propunere, nu stiu daca a mai fost🙂 https://nimfomane.com/forum/user/217257-togonezul/De acord cu tine!!! Link spre comentariu
simpatie Reputație: 178 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Planeta maimuțelor Oras:Planeta maimuțelor Partajează Postat Iunie 22, 2020 De acord cu tine!!! Asta înseamnă anilingus 😂 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iunie 22, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iunie 22, 2020 Asta înseamnă anilingus mascat.!! Ce vrei ?!! coincidenta, din greseala de eroare. 5 Link spre comentariu
simpatie Reputație: 178 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Planeta maimuțelor Oras:Planeta maimuțelor Partajează Postat Iunie 22, 2020 mascat.!! Ce vrei ?!! coincidenta, din greseala de eroare. Lasă-le să se simtă bine și ele, probabil vor un threesome 😠Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Bitchy. Motane, merita, la cat a muncit pentru tine. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iulie 1, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 1, 2020 Felicitari @breakingbad ! 6 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iulie 1, 2020 @breakingbad felicitariii!! 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 1, 2020 Felicitări, @breakingbad! 3 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Felicitari, @Breakingbad - o alegere foarte inspirata ! 1 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Felicitari @breakingbad !Multumesc ! Link spre comentariu
vikinng Reputație: 122 Postat Iulie 1, 2020 Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Felicitări @breakingbad :) 1 Link spre comentariu
martel Reputație: -33 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 urmează peaky blinders 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Felicitări @breakingbad! 🥂 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Iulie 30, 2020 :))Multumim pentru sugestii, mai asteptam si altele !rechinii77 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat August 1, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 1, 2020 felicitari just_mara :flowers2 2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat August 1, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 1, 2020 felicitari just_mara :flowers2 Bravo coaie, merita, a tras in 4 labe pentru asta! P. S Sa-mi bag pula dacă ma prind ce este cu titlul asta, zi-mi ca-l dai la misto si te cred 2 2 Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat August 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2020 felicitari just_mara :flowers2MULȚUMESC :* 2 Link spre comentariu
armani01 Reputație: 242 Postat August 1, 2020 Oras:facebook Oras:facebook Partajează Postat August 1, 2020 Felicitări just_mara ... asta înseamnă să fi no. 1 în can can :)) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum