Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Where do you want to be ?
  • Oras:Where do you want to be ?

I-auzi puloiu meu !

Auzi ? La urechea dreapta sau stanga ?

=)) =)) =))

Iti dai seama cat de terminati sunt astia ?

Si se mai supara ca ii injur si ii jignesc, cum se plang :)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

"Aveam în tinereÅ£e o iubită,

O zvăpăiată de brunetă, Ana,

Când o iubeam ÅŸi-era nemulÅ£umită,

Îndat' ea-mi "ordona": La loc comanda!"😀

...

Felicitări..... Bruneto!!!!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

@pisicuts, ia d-aci urmatoarea "perla", daca tot se dau "diplomele" la categoria Zmeura de AurðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

"Lesin"! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Cel putin ultima postare a domnisoarei merita niste meditatii moca la limba romana, donez cu drag!

https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-67?do=findComment&comment=6465485

• Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Luna cadourilor incepe din decembrie :)

De acord, asta e de Black FridayðŸ˜

Scuzati, am vrut sa scriu Blec Fraidai, autocorectul e de vina!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere

De acord, asta e de Black FridayðŸ˜

Scuzati, am vrut sa scriu Blec Fraidai, autocorectul e de vina!

Evo nu te rade de adelle ca si tu ai fost mica, slabutza si prostutza candva .

=))

• Like 3
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Evo nu te rade de adelle ca si tu ai fost mica, slabutza si prostutza candva .

=))

Ai dreptate, imi cer scuze public, asa am fost pana pe la 3 ani
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

@pisicuts, ia d-aci urmatoarea "perla", daca tot se dau "diplomele" la categoria Zmeura de Aur

"Lesin"! Cel putin ultima postare a domnisoarei merita niste meditatii moca la limba romana, donez cu drag!

https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-67?do=findComment&comment=6465485

Ai ales una dintre postarile ei,poate cu un plus de reprezentativitate,dar toate postarile ei de pe topicul dedicat ei sunt din categoria "Leșin"!

Este singurul topic pe care l-am dat în urmărire pentru alte motive decât acela că îmi place femeia căreia ii aparține.

Nici nu știu dacă să râd sau să plâng!

Cred că mai repede a doua variantă!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Greu cu evadatul, find acum home-office ca mai toata lumea...deci, citesc mai "rarutz" forum-ul, sa nu-mi fac inima neagra :rax2

Singura "raza de soare" e @adelle...din cauza ei tot intru, si tot sper sa fie vreo 2-3 pagini scrise; de ea, nu de colegi (scuze, ca sunt dezinteresat de "recenzii" in cazul asta)

Daca prind o compunere mai lunga (nu nomenclatorul de tarife) sunt fericit! Imi face ziua mai buna, si-mi asigura buna-dispozitie pe ore bune.

Ma bucur ca au observat si altii "perla" de pe topice (bine, de EVA stiu ca e "finutza" rau in umor) dar...nu-mi stricati jucaria, si bucuria! :cry2

"...sa plang!"...da' de ce? Io rad in hohote!!! Nu-mi stricati "corola de lumini a lumii", reducand-o la tacere :cry2

Glumesc eu, pe sectiunea care n-are nicio legatura cu post-ul, dar ... vorbesc serios! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cine stie cum se sperie caprioara, si raman fara dixtractie!

• Like 3

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Greu cu evadatul, find acum home-office ca mai toata lumea...deci, citesc mai "rarutz" forum-ul, sa nu-mi fac inima neagra :rax2

Singura "raza de soare" e @adelle...din cauza ei tot intru, si tot sper sa fie vreo 2-3 pagini scrise; de ea, nu de colegi (scuze, ca sunt dezinteresat de "recenzii" in cazul asta)

Daca prind o compunere mai lunga (nu nomenclatorul de tarife) sunt fericit! Imi face ziua mai buna, si-mi asigura buna-dispozitie pe ore bune.

Ma bucur ca au observat si altii "perla" de pe topice (bine, de EVA stiu ca e "finutza" rau in umor) dar...nu-mi stricati jucaria, si bucuria! :cry2

"...sa plang!"...da' de ce? Io rad in hohote!!! Nu-mi stricati "corola de lumini a lumii", reducand-o la tacere :cry2

Glumesc eu, pe sectiunea care n-are nicio legatura cu post-ul, dar ... vorbesc serios! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cine stie cum se sperie caprioara, si raman fara dixtractie!

"Dragalasenia mea", si pe mine ma face sa rad, si am propus-o UL cu tot dragul, e dea dreptul "caragieleasca" domnisoaraðŸ˜ðŸ˜ N-am vazut atatea cuvinte si expresii noi la nimeni, ar trebui sa i se acorde si un premiu pentru inventivitate! Pe cuvant, dimineata la cafea, cand fac "revista presei", incep cu topicul eiðŸ˜
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

"Dragalasenia mea", si pe mine ma face sa rad, si am propus-o UL cu tot dragul, e dea dreptul "caragieleasca" domnisoaraðŸ˜ðŸ˜ N-am vazut atatea cuvinte si expresii noi la nimeni, ar trebui sa i se acorde si un premiu pentru inventivitate! Pe cuvant, dimineata la cafea, cand fac "revista presei", incep cu topicul eiðŸ˜

😂😂 acuma i-am citit si eu vreo cateva postari la domnisoara respectiva sa vad ce si cum, am ras cu lacrimi🤭

PS: m-am abonat si eu la topicul ei, mai mult ca sigur cafeluța de dimineața o sa fie mai savuroasa😅

Link spre comentariu
  • Membru Premium

"Dragalasenia mea" .............Pe cuvant, dimineata la cafea, cand fac "revista presei", incep cu topicul ei

Clar suntem mai  multi :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu prea am inteles io criteriile pentru "UL", dar cred ca ar trebui sa tina seama de popularitate. In orice sens

Ma alatur si eu, si....sustin propunerea :138x

O rugaminte am: @pisicutz, pls, transmite-i ca, vrem sa fie "UL" si pune o conditie - cei propusi sa scrie ceva pe tema :"de ce cred ca sunt UL si de ce-mi pare bine"

Freamat tot in anticipatie....sunt gata sa procedez ca editurile - dau si io un paypoint, in avans, pentru "roman"

Pls, pls, pls :cry2

• Like 4

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

@pisicuts, ia d-aci urmatoarea "perla", daca tot se dau "diplomele" la categoria Zmeura de Aur

"Lesin"! Cel putin ultima postare a domnisoarei merita niste meditatii moca la limba romana, donez cu drag!

Gizas, ce am ratat pana acum :D

E un topic care merita urmarit, e clara treaba.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Gizas, ce am ratat pana acum :D

E un topic care merita urmarit, e clara treaba.

"Scumpete, fara stricare de acces", da? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-75?do=findComment&comment=6492254

Ultima strigare..ðŸ˜ðŸ˜

Mi-a placut partea asta:

"Programul de astazi va fii in fuctie de vizitatori😘😘 , dar de început e de la

Ora 12:00 🥰 si cu final la 21:30😘😘😘😘"

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Cu tot riscul de a face doar o plimbare, eu aș încerca să o vizitez ca să văd cât de coerentă e într-o discuție.

ÃŽnseamnă că sunt masochist?!? 😲

Din ce povestesc vizitatorii, s-ar putea sa "vorbeasca" mai mult cu telefonul, dar se pare ca verbal e coerenta vrabiuta. Beleaua e alta... Daca si la tine sare din pla si fuge la un pishu "la vedere", cu usa deschisa la baie? Cat de masochist esti? ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...