sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Pentru luna ce vine: Payment sau SinSin ! ;)Frate, nu mai propune chestii din astea, ca nu vreau :))) 1 1 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 I-auzi puloiu meu ! Auzi ? La urechea dreapta sau stanga ? =)) =)) =))Iti dai seama cat de terminati sunt astia ?Si se mai supara ca ii injur si ii jignesc, cum se plang :))) 1 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16267 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Felicitari, @bruneta168 ! 1 Link spre comentariu
nemuritoru Reputație: 82 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Sus Oras:Sus Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Felicitari bruneta168. Un premiu meritat pentru activitate si atitudine. Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49692 Postat Noiembrie 2, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Crezi ca era nevoie? Mulțumesc oricumFelicitari bruneto,te pwp 4 Link spre comentariu
Vizitator 10samsung Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Felicitări !!! Te pup Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 "Aveam în tinereÅ£e o iubită,O zvăpăiată de brunetă, Ana,Când o iubeam ÅŸi-era nemulÅ£umită,ÃŽndat' ea-mi "ordona": La loc comanda!"😀... Felicitări..... Bruneto!!!! Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 @pisicuts, ia d-aci urmatoarea "perla", daca tot se dau "diplomele" la categoria Zmeura de AurðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ "Lesin"! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Cel putin ultima postare a domnisoarei merita niste meditatii moca la limba romana, donez cu drag! https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-67?do=findComment&comment=6465485 7 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Luna cadourilor incepe din decembrie :) 3 2 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Luna cadourilor incepe din decembrie :)De acord, asta e de Black Friday😠Scuzati, am vrut sa scriu Blec Fraidai, autocorectul e de vina! 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 De acord, asta e de Black Friday😠Scuzati, am vrut sa scriu Blec Fraidai, autocorectul e de vina! Evo nu te rade de adelle ca si tu ai fost mica, slabutza si prostutza candva . =)) 3 2 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Evo nu te rade de adelle ca si tu ai fost mica, slabutza si prostutza candva . =))Ai dreptate, imi cer scuze public, asa am fost pana pe la 3 ani 5 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Ai dreptate, imi cer scuze public, asa am fost pana pe la 3 ani Poi la 3 ani erai deja supraponderala tu. Glanda endocrina e de vina. =)) 2 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Felicitări, Ana! 5 Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 folosesti IE? 1 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 @pisicuts, ia d-aci urmatoarea "perla", daca tot se dau "diplomele" la categoria Zmeura de Aur "Lesin"! Cel putin ultima postare a domnisoarei merita niste meditatii moca la limba romana, donez cu drag! https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-67?do=findComment&comment=6465485 Ai ales una dintre postarile ei,poate cu un plus de reprezentativitate,dar toate postarile ei de pe topicul dedicat ei sunt din categoria "Leșin"!Este singurul topic pe care l-am dat în urmărire pentru alte motive decât acela că îmi place femeia căreia ii aparține. Nici nu știu dacă să râd sau să plâng!Cred că mai repede a doua variantă! 2 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 25, 2020 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Greu cu evadatul, find acum home-office ca mai toata lumea...deci, citesc mai "rarutz" forum-ul, sa nu-mi fac inima neagra :rax2Singura "raza de soare" e @adelle...din cauza ei tot intru, si tot sper sa fie vreo 2-3 pagini scrise; de ea, nu de colegi (scuze, ca sunt dezinteresat de "recenzii" in cazul asta) Daca prind o compunere mai lunga (nu nomenclatorul de tarife) sunt fericit! Imi face ziua mai buna, si-mi asigura buna-dispozitie pe ore bune. Ma bucur ca au observat si altii "perla" de pe topice (bine, de EVA stiu ca e "finutza" rau in umor) dar...nu-mi stricati jucaria, si bucuria! :cry2"...sa plang!"...da' de ce? Io rad in hohote!!! Nu-mi stricati "corola de lumini a lumii", reducand-o la tacere :cry2 Glumesc eu, pe sectiunea care n-are nicio legatura cu post-ul, dar ... vorbesc serios! :laugh2 :laugh2 :laugh2Cine stie cum se sperie caprioara, si raman fara dixtractie! 3 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 25, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Greu cu evadatul, find acum home-office ca mai toata lumea...deci, citesc mai "rarutz" forum-ul, sa nu-mi fac inima neagra :rax2Singura "raza de soare" e @adelle...din cauza ei tot intru, si tot sper sa fie vreo 2-3 pagini scrise; de ea, nu de colegi (scuze, ca sunt dezinteresat de "recenzii" in cazul asta) Daca prind o compunere mai lunga (nu nomenclatorul de tarife) sunt fericit! Imi face ziua mai buna, si-mi asigura buna-dispozitie pe ore bune. Ma bucur ca au observat si altii "perla" de pe topice (bine, de EVA stiu ca e "finutza" rau in umor) dar...nu-mi stricati jucaria, si bucuria! :cry2"...sa plang!"...da' de ce? Io rad in hohote!!! Nu-mi stricati "corola de lumini a lumii", reducand-o la tacere :cry2 Glumesc eu, pe sectiunea care n-are nicio legatura cu post-ul, dar ... vorbesc serios! :laugh2 :laugh2 :laugh2Cine stie cum se sperie caprioara, si raman fara dixtractie!"Dragalasenia mea", si pe mine ma face sa rad, si am propus-o UL cu tot dragul, e dea dreptul "caragieleasca" domnisoaraðŸ˜ðŸ˜ N-am vazut atatea cuvinte si expresii noi la nimeni, ar trebui sa i se acorde si un premiu pentru inventivitate! Pe cuvant, dimineata la cafea, cand fac "revista presei", incep cu topicul ei😠6 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Noiembrie 25, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 "Dragalasenia mea", si pe mine ma face sa rad, si am propus-o UL cu tot dragul, e dea dreptul "caragieleasca" domnisoaraðŸ˜ðŸ˜ N-am vazut atatea cuvinte si expresii noi la nimeni, ar trebui sa i se acorde si un premiu pentru inventivitate! Pe cuvant, dimineata la cafea, cand fac "revista presei", incep cu topicul eiðŸ˜ðŸ˜‚😂 acuma i-am citit si eu vreo cateva postari la domnisoara respectiva sa vad ce si cum, am ras cu lacrimiðŸ¤PS: m-am abonat si eu la topicul ei, mai mult ca sigur cafeluța de dimineața o sa fie mai savuroasa😅 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 25, 2020 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 "Dragalasenia mea" .............Pe cuvant, dimineata la cafea, cand fac "revista presei", incep cu topicul eiClar suntem mai multi :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu prea am inteles io criteriile pentru "UL", dar cred ca ar trebui sa tina seama de popularitate. In orice sensMa alatur si eu, si....sustin propunerea :138xO rugaminte am: @pisicutz, pls, transmite-i ca, vrem sa fie "UL" si pune o conditie - cei propusi sa scrie ceva pe tema :"de ce cred ca sunt UL si de ce-mi pare bine"Freamat tot in anticipatie....sunt gata sa procedez ca editurile - dau si io un paypoint, in avans, pentru "roman" Pls, pls, pls :cry2 4 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16267 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 @pisicuts, ia d-aci urmatoarea "perla", daca tot se dau "diplomele" la categoria Zmeura de Aur "Lesin"! Cel putin ultima postare a domnisoarei merita niste meditatii moca la limba romana, donez cu drag! https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-67?do=findComment&comment=6465485Gizas, ce am ratat pana acum :DE un topic care merita urmarit, e clara treaba. 4 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 26, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Gizas, ce am ratat pana acum :DE un topic care merita urmarit, e clara treaba."Scumpete, fara stricare de acces", da? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 3 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/page-75?do=findComment&comment=6492254Ultima strigare..ðŸ˜ðŸ˜ Mi-a placut partea asta:"Programul de astazi va fii in fuctie de vizitatori😘😘 , dar de început e de laOra 12:00 🥰 si cu final la 21:30😘😘😘😘" ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 27, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Cu tot riscul de a face doar o plimbare, eu aș încerca să o vizitez ca să văd cât de coerentă e într-o discuție. ÃŽnseamnă că sunt masochist?!? 😲Din ce povestesc vizitatorii, s-ar putea sa "vorbeasca" mai mult cu telefonul, dar se pare ca verbal e coerenta vrabiuta. Beleaua e alta... Daca si la tine sare din pla si fuge la un pishu "la vedere", cu usa deschisa la baie? Cat de masochist esti? ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60344 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 propun UL pe colegul @rechinu00 , pentru eforturile spartanice depuse pe secțiunea GL 18 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum