Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor

nelule...daca se confirma si vei fi numit seful nostru pentru urmatoarea luna...fratele nostru,iti platin noi(sper sa fie de acord si prietenii elefanti-nu am vb cu niciunul ) avionul pana la Bucuresti...vino sa iei insigna,ar fi frumos din partea ta,serios vorbesc.

Eu am vazut o...este frumoasa rau ...poate data viitoare,ma klasa si pe mine skidiver sa o ating macar :)))

PS-felicitari anticipate! 

Multumesc oly! Sincer, mi-ar face placere sa iau personal distinctia si sa ma intalnesc cu voi, insa mi-e cu neputinta. Si nu e vorba de bani (iau de la gura fetitelor 2-3 zile si imi platesc biletul de avion :laugh2), problema e ca nu ma lasa astia de la lucru. De luni incolo voi avea 3-4 saptamani infernale (perioada concediilor). Apropos, daca o sa vedeti ca nu mai scriu 1-2 zile pe forum, insemana ca "am dat coltul". Fac insa tot posibilul sa o aduc inapoi personal. Si crede-ma, o sa te las sa o atingi (insigna, nu altceva :laugh2).

P.S. Si acum sunt tot la lucru, insa nu mai stau mult.

Link spre comentariu

Felicitari Nellu76! :bravo  :iagree O meritai cu prisosinta. Tine-o tot asa, 'baga mare' in continuare!

Multumesc dorinel! Cu atat mai mult cu cat ai fost cel care m-a propus. Deci esti cumva, autorul moral. Stima si respect! Cu drag, Nellu76.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ultima postare.

Am vorbit azi cu @Nelu si am convenit sa ma intalnesc cu o tertza persoana care sa preia stafeta si o s-o duca la Timisoara. Lucru ce s-a si intamplat acum.

Vreau sa-l felicit pe @Nelu si ii doresc succes!

Tin sa multumesc si celorlalti participanti la trafic pentru faptul ca exista si contribuie fiecare cu ce si cat poate. Am intalnit printre voi niste oameni speciali,demni de toata isprava si m-am simtit mandru ca am putut interactiona si face parte din acest grup de fete si baieti.  Cu unii doar virtual. As vrea sa le multumesc si celor care au incercat si nu au reusit sa ma atraga in certuri,sicane,shushanale sau barfe de coltzul strazii......

O sa raman un user activ pe forum doar daca se revine la vechiul format,civilizat si cu un scop clar pentru schimb de informatii utile.

Va salut cu maxima condescendenta!

Link spre comentariu

Felicitari taticule ! :laugh2  :laugh2

Multumesc fiule! Te astept la Timisoara. Actele de adoptie sunt pregatite, asa ca, "baga mare".

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea Nellutzule!

Sper ca, intr-o buna zi, vom avea placerea de a ne strange mainile si de a goli niste sticle vin.

Stima!

Multumesc mult! Sper si eu din tot sufletul sa putem bea un pahar impreuna, nu de alta, dar multi dintre voi imi sunteti foarte dragi.

Link spre comentariu

Ultima postare.

Am vorbit azi cu @Nelu si am convenit sa ma intalnesc cu o tertza persoana care sa preia stafeta si o s-o duca la Timisoara. Lucru ce s-a si intamplat acum.

Tin sa multumesc si celorlalti participanti la trafic pentru faptul ca exista si contribuie fiecare cu ce si cat poate. Am intalnit printre voi niste oameni speciali,demni de toata isprava si m-am simtit mandru ca am putut interactiona si face parte din acest grup de fete si baieti.  Cu unii doar virtual. As vrea sa le multumesc si celor care au incercat si nu au reusit sa ma atraga in certuri,sicane,shushanale sau barfe de coltzul strazii......

O sa raman un user activ pe forum doar daca se revine la vechiul format,civilizat si cu un scop clar pentru schimb de informatii utile.

Iti multumesc mult pentru felicitari si pentru solicitudine! Si te asteptam sa te intorci printre noi cat mai curand.

Link spre comentariu

Sincere felicitari Nellutzu!

Cuvintele sunt de prisos pentru a elogia activitatea ta in zona. Trofeul insa, o face cu varf si indesat.

Iti multumesc mult! Si pregateste-te, s-ar putea sa ma urmezi in viitorul nu foarte indepartat.

Link spre comentariu

felicitari si din partea mea Nelu !

:pepsi

Multumesc Pisicule!

P.S. Cred ca merit si eu o manea. Chiar daca nu aici, dar pe undeva pe forum tot poti sa o bagi :laugh2.

Link spre comentariu

Ultima postare.

skidiver,frate...nu am intentia sa te fac sa fii cel care ai fost.

Iti spun sincer ca in urma acestui lucru :

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/banarebronxx_zpscffd537a.jpg

am fost tentat sa plec. Am cerut explicatii de la cel care m-a banat si am primit un raspuns care aproape ca m-a facut sa imi sterg contul instantaneu.

Am avut inspiratia sa intru pe chat si sa gasesc o persoana care a spus urmatoarea fraza :

daca mergi intr-o calatorie cu un autocar ce scartaie din toate incheieturile, insa te simti bine cu lumea din jurul tau. ce faci, te dai jos ca sa mergi cu trenul?

Eu am decis sa raman in autocar.Ramai si tu.Chiar daca scartaie.
Ce pula mea.
Link spre comentariu

Scuze nelule... FELICITARI...asteptam sa ne aduci inapoi insigna.Si poate ma lasi sa o ating...insigna.

Multumesc oly! Pai momentan nu am ce sa va aduc, pentru ca nu am intrat in posesia ei. Dar promit ca daca ne intalnim, te las sa o atingi. Nu de alta, dar imi zicea acea "tertza persoana" ca e tare misto. Nu stia ea ce reprezinta, dar i-am promis ca-i spun. Sunt curios cum va reactiona. Hai ca te tzuc.

Link spre comentariu

Nellu ... felicitari frate, chiar meritai acest titlu !

Multumesc mult frate Scrat!

Oly, ce tupeu ai sa mergi cu autocarul in ziua de azi...

Skydiver, ai vreo legatura cu avioanele? Daca da, ne am intalnit inainte.

Felicitari Nellu ;)

Euflo, multumesc pentru felicitari!

Link spre comentariu

Nelule vezi ca amu-i musai sa te prezinti la fetite cu insigna-n piept........

Felicitari !

MUltumesc! Chiar cu ea in piept nu, dar in buzunar sigur :laugh2.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...