nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iunie 29, 2013 nelule...daca se confirma si vei fi numit seful nostru pentru urmatoarea luna...fratele nostru,iti platin noi(sper sa fie de acord si prietenii elefanti-nu am vb cu niciunul ) avionul pana la Bucuresti...vino sa iei insigna,ar fi frumos din partea ta,serios vorbesc.Eu am vazut o...este frumoasa rau ...poate data viitoare,ma klasa si pe mine skidiver sa o ating macar ))PS-felicitari anticipate! Multumesc oly! Sincer, mi-ar face placere sa iau personal distinctia si sa ma intalnesc cu voi, insa mi-e cu neputinta. Si nu e vorba de bani (iau de la gura fetitelor 2-3 zile si imi platesc biletul de avion ), problema e ca nu ma lasa astia de la lucru. De luni incolo voi avea 3-4 saptamani infernale (perioada concediilor). Apropos, daca o sa vedeti ca nu mai scriu 1-2 zile pe forum, insemana ca "am dat coltul". Fac insa tot posibilul sa o aduc inapoi personal. Si crede-ma, o sa te las sa o atingi (insigna, nu altceva ).P.S. Si acum sunt tot la lucru, insa nu mai stau mult. Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Iulie 1, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Iulie 1, 2013 O alta propunere SERIOASA, nellu76https://nimfomane.com/forum/user/50122-nellu76/ Felicitari Nellu76! O meritai cu prisosinta. Tine-o tot asa, 'baga mare' in continuare! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari Nellu76! O meritai cu prisosinta. Tine-o tot asa, 'baga mare' in continuare!Multumesc dorinel! Cu atat mai mult cu cat ai fost cel care m-a propus. Deci esti cumva, autorul moral. Stima si respect! Cu drag, Nellu76. Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitări coane! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitări coane!Multumesc africane! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari taticule ! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari si din partea mea Nellutzule!Sper ca, intr-o buna zi, vom avea placerea de a ne strange mainile si de a goli niste sticle vin. Stima! Link spre comentariu
skydiver Reputație: 611 Postat Iulie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2013 Ultima postare.Am vorbit azi cu @Nelu si am convenit sa ma intalnesc cu o tertza persoana care sa preia stafeta si o s-o duca la Timisoara. Lucru ce s-a si intamplat acum.Vreau sa-l felicit pe @Nelu si ii doresc succes!Tin sa multumesc si celorlalti participanti la trafic pentru faptul ca exista si contribuie fiecare cu ce si cat poate. Am intalnit printre voi niste oameni speciali,demni de toata isprava si m-am simtit mandru ca am putut interactiona si face parte din acest grup de fete si baieti. Cu unii doar virtual. As vrea sa le multumesc si celor care au incercat si nu au reusit sa ma atraga in certuri,sicane,shushanale sau barfe de coltzul strazii......O sa raman un user activ pe forum doar daca se revine la vechiul format,civilizat si cu un scop clar pentru schimb de informatii utile.Va salut cu maxima condescendenta! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 1, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 1, 2013 Sincere felicitari Nellutzu!Cuvintele sunt de prisos pentru a elogia activitatea ta in zona. Trofeul insa, o face cu varf si indesat. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat Iulie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 1, 2013 felicitari si din partea mea Nelu ! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari taticule ! Multumesc fiule! Te astept la Timisoara. Actele de adoptie sunt pregatite, asa ca, "baga mare". Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari si din partea mea Nellutzule!Sper ca, intr-o buna zi, vom avea placerea de a ne strange mainile si de a goli niste sticle vin. Stima!Multumesc mult! Sper si eu din tot sufletul sa putem bea un pahar impreuna, nu de alta, dar multi dintre voi imi sunteti foarte dragi. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Ultima postare.Am vorbit azi cu @Nelu si am convenit sa ma intalnesc cu o tertza persoana care sa preia stafeta si o s-o duca la Timisoara. Lucru ce s-a si intamplat acum.Vreau sa-l felicit pe @Nelu si ii doresc succes!Tin sa multumesc si celorlalti participanti la trafic pentru faptul ca exista si contribuie fiecare cu ce si cat poate. Am intalnit printre voi niste oameni speciali,demni de toata isprava si m-am simtit mandru ca am putut interactiona si face parte din acest grup de fete si baieti. Cu unii doar virtual. As vrea sa le multumesc si celor care au incercat si nu au reusit sa ma atraga in certuri,sicane,shushanale sau barfe de coltzul strazii......O sa raman un user activ pe forum doar daca se revine la vechiul format,civilizat si cu un scop clar pentru schimb de informatii utile.Va salut cu maxima condescendenta!Iti multumesc mult pentru felicitari si pentru solicitudine! Si te asteptam sa te intorci printre noi cat mai curand. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Sincere felicitari Nellutzu!Cuvintele sunt de prisos pentru a elogia activitatea ta in zona. Trofeul insa, o face cu varf si indesat.Iti multumesc mult! Si pregateste-te, s-ar putea sa ma urmezi in viitorul nu foarte indepartat. Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari Nellu Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 felicitari si din partea mea Nelu ! Multumesc Pisicule!P.S. Cred ca merit si eu o manea. Chiar daca nu aici, dar pe undeva pe forum tot poti sa o bagi . Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Felicitari Nellu Multumesc "luptatorule"! Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2013 Ultima postare.Am vorbit azi cu @Nelu si am convenit sa ma intalnesc cu o tertza persoana care sa preia stafeta si o s-o duca la Timisoara. Lucru ce s-a si intamplat acum.Vreau sa-l felicit pe @Nelu si ii doresc succes!Tin sa multumesc si celorlalti participanti la trafic pentru faptul ca exista si contribuie fiecare cu ce si cat poate. Am intalnit printre voi niste oameni speciali,demni de toata isprava si m-am simtit mandru ca am putut interactiona si face parte din acest grup de fete si baieti. Cu unii doar virtual. As vrea sa le multumesc si celor care au incercat si nu au reusit sa ma atraga in certuri,sicane,shushanale sau barfe de coltzul strazii......O sa raman un user activ pe forum doar daca se revine la vechiul format,civilizat si cu un scop clar pentru schimb de informatii utile.Va salut cu maxima condescendenta! skidiver,frate...nu am intentia sa te fac sa fii cel care ai fost. Iti spun sincer ca in urma acestui lucru : http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/banarebronxx_zpscffd537a.jpg am fost tentat sa plec. Am cerut explicatii de la cel care m-a banat si am primit un raspuns care aproape ca m-a facut sa imi sterg contul instantaneu.Am avut inspiratia sa intru pe chat si sa gasesc o persoana care a spus urmatoarea fraza : daca mergi intr-o calatorie cu un autocar ce scartaie din toate incheieturile, insa te simti bine cu lumea din jurul tau. ce faci, te dai jos ca sa mergi cu trenul? Eu am decis sa raman in autocar.Ramai si tu.Chiar daca scartaie.Ce pula mea. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2013 Scuze nelule... FELICITARI...asteptam sa ne aduci inapoi insigna.Si poate ma lasi sa o ating...insigna. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Scuze nelule... FELICITARI...asteptam sa ne aduci inapoi insigna.Si poate ma lasi sa o ating...insigna.Multumesc oly! Pai momentan nu am ce sa va aduc, pentru ca nu am intrat in posesia ei. Dar promit ca daca ne intalnim, te las sa o atingi. Nu de alta, dar imi zicea acea "tertza persoana" ca e tare misto. Nu stia ea ce reprezinta, dar i-am promis ca-i spun. Sunt curios cum va reactiona. Hai ca te tzuc. Link spre comentariu
COCOnESC'u Reputație: 2 Postat Iulie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:intr-o casa conspirativa Telefon: [email protected] Oras:intr-o casa conspirativa Partajează Postat Iulie 1, 2013 Oly, ce tupeu ai sa mergi cu autocarul in ziua de azi...Skydiver, ai vreo legatura cu avioanele? Daca da, ne am intalnit inainte.Felicitari Nellu Link spre comentariu
max.paine Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2013 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Iulie 1, 2013 Nellu ... felicitari frate, chiar meritai acest titlu ! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Nellu ... felicitari frate, chiar meritai acest titlu !Multumesc mult frate Scrat! Oly, ce tupeu ai sa mergi cu autocarul in ziua de azi...Skydiver, ai vreo legatura cu avioanele? Daca da, ne am intalnit inainte.Felicitari Nellu Euflo, multumesc pentru felicitari! Link spre comentariu
mazarin Reputație: 89 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 2, 2013 Nelule vezi ca amu-i musai sa te prezinti la fetite cu insigna-n piept........Felicitari ! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Nelule vezi ca amu-i musai sa te prezinti la fetite cu insigna-n piept........Felicitari !MUltumesc! Chiar cu ea in piept nu, dar in buzunar sigur . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum