Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

salutar dragii mei,

cu ceva timp in urma s-au format grupuri,fratii, tabere si alte asemeni asocieri...facute de colegii nostrii in baza unor compatibilitati intre membrii...unii sunt amatori de a iesi pe la terase ,barurii altii sa mearga la petreceri altii sa mearaga dimineata la cafea...nu este nimic rau in asta chiar mi se pare util pentru forum ...eu unul nu fac parte din nici un grup deci nu vreau sa ma intelegeti gresit... insa vin cu o propunere pentru cei pasionati de PESCUIT poate ne strangem cativa baieti si de ce nu si fete pentru a merge la partide de pescuit,putem face si gratare si alte activitati care se pot desfasura in aer liber. Eu unul detin o balta la vre-o 50 km de Bucuresti daca vreti putem organiza acolo partidele de pescuit sau mai am prieteni care au balti mai aproape de bucuresti si uni sunt chiar dotati cu casute ,pontoane , bar cu tot confortul.

si chiar o data pe an impreuna cu cativa prieteni la inceputul verii mergem in Delta cateva zile unde la fel avem parte si de actiune luam si fete ori de acasa ori de pe plan local...

PS. poate fi si un motiv bun de a scapa de acasa (un alibii perfect pentru sotie) ... :))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

>the goodfather< sunt gand la gand cu tine. Intrebari: Cat este taxa de pescuit? Ce peste se poate retine si ce cantitate? Ce specii de pesti ai in balta? Cu ce ii hranesti?

Link spre comentariu

La mine la balta pentru prieteni este liber fara taxe si alte costuri, peste se gaseste dar eu nu va garantez reusita avem specii comune crap,caras,amur, si fitofag (asta nu se prinde la lanseta) mai mult pentru amuzament.... nu sunt monstrii crap se gaseste si pe la 4-5 kg acum depinde de abilitatea fiecaruia de al prinde..:)

Link spre comentariu

foarte interesanta propunerea ta si  locul destul de placut

inteleg ca putem sa luam si o patura cu noi ????? : )))))))

Link spre comentariu
  • Oras:Near
  • Oras:Near

@the goodfather,

eu unul, nu pot decat sa-ti multumesc pentru pont, fiind pescar de ocazie, chiar ma gandeam pe ce balta sa ma mai duc, tinand cont de faptul  ca in apropiere de Buc. nu prea mai sunt balti serioase, taxe prohibitive, majoritatea propietarilor sunt pusi pe profit maxim, mai ales in week-end se "umbla" la balta, te duci doar pentru un gratar si ca sa faci o iesire la aer, urmatoarea iesire in acest scop sigur am s-o fac pe balta asta, arata "bini di tat!" si e relativ aproape de mine, dupa vizita promit sa fac si o recenzie, stima,

salut.

P.S. promit sa nu scot prea mult peste, daca iau 10 carasei, ma declar multumit, ce conteaza mai mult este senzatia pe care o simti stand pe malul baltii...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa traiasca Nasu Mare.Hop si eu.Unde-i rost de ieshala.Da` stii,tre sa ma primesti cu nevasta.De pescuit nu ma bag,mi-e mila sa ucid pestii,dar daca tot au decedat ii halesc :laugh2 .Deci,zi cand Nasule,dar ai grija,eu nu prea stiu de gluma,daca zic o vorba ma cam tin de ea.Intreaba-i pe cei ce ma cunosc.

A ,am uitat.Putem face baie si plaja in lac?La shoriciul gol :laugh2 ?Ca noi nu avem costume de baie!!!

Link spre comentariu

@doixdoi cu cea mai mare placere,nu e musai sa se dea la peste putem sa stam la un jar ca in tabara,daca vrei poti face si baie numai ca este cam frig pentru asta,eu ziceam sa facem o iesire acum cand ne va prrmite vremea pana in Paste si daca ne place sa repetam si in vara penteu plaja ...

@demyann balta asta este a mea si a inca unui prirten noi nu ne ocupam de ea persobal am dat-o unui administrator in grija,ca si loc e foarte frumos si pitoresc dar eu nu iti pot garanta ca vei prinde peste :))) nu vreau sa ma injuri dupa aia pe mine ... :)) dar daca mergem impreuna sigur vom scoate ceva... :))

Link spre comentariu

@flo daca nu prindem nimic promit ca tai o oaie si o facem pe jar ca haiducii...:))

poate daca ne strangem mai multi o punem de un concurs PACATOS premiul v-a fii in natura...:)))

scuze pentru greseli scriu de pe tel. si nu imi este prea comod

@maestre picon asa este adevarata pescarie ...:)) nu cafea cu OO..:))

Link spre comentariu

stimati colegi invitatia este valabila initial pentru toata lumea de buna credinta care vrea sa participe la o astfel de iesire in aer liber ,nu este musai sa dam la peste putem lua niste table, un sah cu noi o samanta si alte chestii, eu nu tin neaparat sa mergem pe aceasta balta,putem merge si in alte parti unde cunoasteti voi ...dar cred ca e mai bine aici deoare ce putem face cam ce ne trece prin cap fara sa ne deranjeze nimeni... aici normal avem si avantaje si dezavantaje poate drumul o sa vi se para mai anevoios dar eu zic ca v-a compensa cu frumusetea si salbaticia locului si chiar cu linistea lui...

propunera pentru ziua respectiva nu am sa o fac eu ci vom vorbi cu totii (eu imi fac timp oricand) mai greu in week-end dar nu este exclus, si va fi postata aici, nu vreau sa folosim prea mult PM-ul sau alte mijloace de comunicare, totul sa fie pus aici transparent si cand vom lua decizia imediat o si punem in practica...

deci astept propuneri pentru data si restul pentru a ne organiza ca totul sa iasa bine...

Link spre comentariu

Cu 2 litri de palinca (cca 60 grade la umbra) ne executam toti participantii (parerea mea) si cum am in dotare vreo 10 lansete vreau sa stiu daca le iau la mine pe toate sau nu, sa nu mai investiti capitalul in bete ci in altceva :laugh2  

Si vorba pescarilor:  "Sa ti-o traga la fund"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...