Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Saptamana trecuta am reusit sa-i fac o vizita Alexandrei. Pun mana pe telefon, sun si imi fac programare (cred ca am fost norocos sa reusesc din prima). Ajung in locatie unde ma astepta Alexandra care m-a lasat fara cuvinte, fata este spectacol la toate capitolele. 

Actiunea :

Saveica a inceput cu un oral foarte bun, umed, scuipat, etc, am continuat cu un anal cu contre unde am avut parte de o proveliste minunata, iar la final un CIM de exceptie.

Corp: 9 are un corp frumos,  iar pielea este exact cum trebuie sa fie- bronzata si fina.

Oral: 9 umed, atenta la zonele adiacente, CIM COF si bineinteles spectacolul pe care il face- ii place

Normal nu am incercat

Anal 9 

Halat 200 RON/30 min

• Like 7
Postat

:2qm40hg  Buna dragilor  :bye                                                                                                                                                                                        post-114139-0-12238800-1441187173_thumb.jpg                                                                                                                                                                       post-114139-0-42996700-1441187209_thumb.jpg                                                                                                                                                                         post-114139-0-25636700-1441187238_thumb.jpg                                                                                                                                                                         post-114139-0-37004800-1441187290_thumb.jpg                                                                                                                                                                          post-114139-0-15453700-1441187312_thumb.jpg                                                                                                                                                                

• Like 52
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Si eu :)))))) toata saptamana :)))) 

Iti doresc succes

Buna , Alexandra pt. Maine ai liber in agenda ?
Nu contează ora am toată ziua liberă .

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Fara nici o retinere prima poza o consider cea mai faina de pe tot forumul. De-abia astept sa ma bucur din nou de curul ala belea. Maine revin cu recenzia ;p

Vizitator gaby20081975
Reputație: 0
Postat

Sa vezi ce pule iti iei in cur din cauza pozelor astea :laugh2 .Revin cu o recezie curand.

• Oras:In alta parte
Postat

Jezzz, ce face caldura din oameni.

ps: daca o gasesc urcata pe pereti, atunci o sa stiu ca am avut programare dupa tine

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

te-as linge in pizda si in cur de te-ai urca pe pereti.

o sa ajung curand la tine...

Ea și cu Spiderman!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

rasp corect  =))  =))

Tata Picon, ma asteptam la putin rafinament din partea ta, te cunosc cu gusturi alese si imaginatie mai bogata, dincolo de limitele carnalului si a placerii imediate. Mi-am facut desktop la telefon, ce naiba credeai.

PS:

Si le-am si iubit putin, sa zic asa  :))))))))

Postat

Haide bre, nu știi nici tu de glumă?

• Oras:Romania
Postat

Asa joistilor...faceti planul unei noi intalniri.

Apropo Picoane vezi ca i-a dat cineva note mici protejatei tale...treci si ataca-l. =))

Postat

Dai si tu un vin? Rose?

Dau frate, cum să nu dau!

Postat

Am inteles...iti place sa faci laba...nu e nevoie sa te repeti in postari

• Like 2
Postat

Greu sa o prind pe fata asta. Ba nu am putut veni, ba nu ne-am coordonat, ba are ziua deja programata. De 3 weekenduri tot incerc :)) Tre' sa o prind eu intr-o zi.

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Greu sa o prind pe fata asta. Ba nu am putut veni, ba nu ne-am coordonat, ba are ziua deja programata. De 3 weekenduri tot incerc :)) Tre' sa o prind eu intr-o zi.

Fii perseverent si daca o prinzi sa-ti bagi pula in ea ðŸ˜

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...