Sari la conținut

Iapa buna 182 cm

Vizitator big98

Postări Recomandate

Postat

Am fost și eu la ea săptămâna trecută, acum are tel inkis, slim, înaltă, drăguță la fata, service neașteptat de bun, oral umed bun, mai mai că era sa termin, reacționează mișto la limbi, la normal foarte implicată, am stat o fin 100 lei, 25 de minute, gfe bun, fk.

• Like 6
  • Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan
Postat

Am fost și eu la ea săptămâna trecută, acum are tel inkis, slim, înaltă, drăguță la fata, service neașteptat de bun, oral umed bun, mai mai că era sa termin, reacționează mișto la limbi, la normal foarte implicată, am stat o fin 100 lei, 25 de minute, gfe bun, fk.

Ea a cumparat prezervative :) te-ai facut cu 100 de lei :)
  • Like 1
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Dragi colegi, mai stiti ceva de Ruxandra ( numarul bun stiu ca asta era : 0760052327 ) ?

Am încercat eu să dau de ea şi nimic. Ori e în vacanţă, ori s-a retras. Sau... a schimbat numărul.

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Sau si-a gasit vreun iubi si acum e gestanta

• Oras:Bucuresti
Postat

Da, in anunț sunt atât pozele cât și numărul ei de telefon. Sper să elucidez misterul săptămâna viitoare. Eu cred că doar a luat o pauză, sper. :)

Vizitator alex_xx
Postat

Bine ca pune poze cu chilotii si labele in loc sa puna cu pizda/tatele.

Vizitator alex_xx
Postat

Cred că e puțin complexată că are sânii mici și din cauza asta face poze numai cu posteriorul.

Ideea e ca induce oamenii in eroare, vezi pozele si te duci sa indesi tiparul dar cand ajungi acolo iti moare instant ca gasesti una cu doua pielite flescaite in loc de tate. Nu e corect

Postat

Ideea e ca induce oamenii in eroare, vezi pozele si te duci sa indesi tiparul dar cand ajungi acolo iti moare instant ca gasesti una cu doua pielite flescaite in loc de tate. Nu e corect

N.are ce sa.i atârne pt că le are mici nr 1-1,5. Eu cred că n.ai fost la ea și nu știu de ce ești contra in multe topice în ultima vreme.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator batranul george
Postat

ahahaha, cica "de ce esti contra?" si cine ti-a dat punct "gicacontra", halal coincidenta.

• Like 1
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Bai nu stricati topicul fetei, aspectul fizic tine de subiectivism. Nu e zana, dar nici ciuma. De murit pula n-are cum sa moara, decat daca sunt probleme cu instalatia. Acestea fiind zise va doresc o zi frumoasa !

Postat

Pai cum sa nu-i dau puncte colegului Sangre, cand el tot timpul, le spune pe bune. :) Referitor la sanii Ruxandrei, exact cum spunea si Sangre, sunt mici si nu au cum sa atarne, de fapt nu-i atarna nimic, ca este super slim si foarte inalta pe la 1,80. Pacat ca nu stie sa-si faca poze, care sa-i puna in valoare atuurile fizice, inaltimea si faptul ca e subtirica.

PS : am rezolvat azi si misterul absentei ei, a fost intr-o pauza, a revenit de azi si am deja programare, fac si recenzie dar mai incolo :) nr bun asta este : 0760052327 

• Like 1
Vizitator alex_xx
Postat

N.are ce sa.i atârne pt că le are mici nr 1-1,5. Eu cred că n.ai fost la ea și nu știu de ce ești contra in multe topice în ultima vreme.

Pai nu am fost pt ca nu prea imi plac tipele fara tate, incerc sa imi dau seama inainte sa ma duc ca sa nu bat drumul degeaba.

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Sa ne dai de veste cand esti pregatita de imperechere ca noi suntem pe faza! Daca nu nti-o place sa nu ne mai zici noua armasari!

• Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Nu va mai kinuitz sa explicatzi la unu ca pizda nu se fute de la distanta. Nuntzelegesipace

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...