larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 21, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 21, 2018 Săraca Petriceanu Alina-Mihaela....de o exista vreun profil fb cu domiciliu în Cta pe numele ăsta, nu vreau să știu ce o sa fie de el @cosmingabriel, nu ai PM, așa că îmi permit să îți scriu aici ,pentru că ne cunoaștem : mergi în direcția greșită, nu merita sa încasezi înjurături și bălăcăreli aiurea. Chiar ești ok, nu înțeleg de ce te amesteci de buna-voie in rahatul ăsta. Sărbători cu bine! 2 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2018 PETRICEANU ALINA-MIHAELA. Am cautat putin pana sa dau de un nume. Am incercat sa nu o jicnesc pe amelia, dar caracterul de mahala si tupeul de tiganca borata nu te duce cu candul la zonele bune ale constantei. Mai degraba la o prostituata ce a scapat de un peste si a ajuns aici. Parerea mea este: 1 inchisa aceasta discutie despre o taratura ordinara cu aere de diva proasta. Daca o intorci cu capul in jos nici monezi nu cade din buzunarul ei.2 blocata permanent si trimisa la munca unde ar putea sa-si dea curul pe bani pentru a supravietui.De la noi pentru tine draga mea, multa muie si lamaie sa nu-ti vina inapoi Bah da ci ma nimerit si asta !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2018 @cosmingabriel, nu ai PM, așa că îmi permit să îți scriu aici ,pentru că ne cunoaștem : mergi în direcția greșită, nu merita sa încasezi înjurături și bălăcăreli aiurea. Chiar ești ok, nu înțeleg de ce te amesteci de buna-voie in rahatul ăsta. Sărbători cu bine! Domnu Cosmin crede ca tat ci zboara se maninca ! :) Iel o vinit sami deie mii lectii di gramatica, dara saracu nu stii gramatica nisi cit menajera mia !!! Normal ca nui convini cai arat ca ie un agramat...dara cini lo pus sa se deie profesor pi aci ??? Acuma se da smardoi cu mini. Un taran...ca doar nu asa ti porti cu o domna ca mini !!! :) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2018 Care nu are ce face Tanti Iulia...cum ie coriect gramatical... "Nu ai ce face...sau...n-ai ce face" ??? :laugh2 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2018 ...multa muie si lamaie sa nu-ti vina inapoi...Auzi mah Cosmine...mascul feroce cari iejti tu...zi si mii o chestii...asaaa di cur iozitatea mia mah... :)))))) Dice mah un mascul dur...gangster ca tini...întreaba un transecsual prostitoat din Constanta dispri servicii detali si pret ??? Riecunosc ca moi facut taaari intrigata di intentiili tali !!! Ne dai cateva detalii. Servicii, pret? Multumesc anticipatOari tii iti plasi sa li suji pula la travestiti...ciori dalea obeze si borite...pi bani tai ??? Ti iegscita nebunaticule sa suji pule jigoase...durule...masculule !!! Sa numi zisi ca fasi si deep ca ma ud toata !!! Ten gurita di pîrțar cari iejti !!! Mah dosnicule...io team moi zis mah...moi suptiri cu indicatiili si sfaturili paci cind tu ti şti ca iejti di cacat !!! Cind oi sa ti dusi sai suji pula jigoasa lu Sharon ala...transexual di Ferentari...pi bani tai...ai griji sa ti dusi cu multa lamîie la tini...cati da cioara aia în git pina iti vini inapoi... !!! :))))))))))))))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2018 Sunt in constantCosmineee...viezi ca so intors Sharon la Constanta. Acuma fuji si sugei pula !!! :)))))))))))))))))) Cieti moi plaşi nebunaticule so băloşieşti toata cind tio baji in gît !!! 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 22, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 22, 2018 :pimp :pimp :pimp :onloo :onloo :onloo 6
talibanu Reputație: 9753 Postat Decembrie 23, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 23, 2018 Sa.mi bag pula! Eu stiu ca suntem o tara de prosti, deh,votam psd pana la moarte!Dar ce am vazut pe topicul asta si ce o sa mai vad pana i se pune lacatel...prostie dusa la extrem! Mai multa feminina, dar e si masculina!!Dă cu cacat amelio ca e fix ce trebuie! ;)Si te mai intrebi de ce a ajuns psd la guvernare si de ce inca mai e dragnea acolo sus :)) La astia nu tre sa le dai nimic mai mult decat cacat sa te voteze :)))) 2
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 Sigi fa sdreata penala. Daca te ataci asa inseamna ca este adevarat.
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 12 Dec 2018 SALUT TUTUROR UTILIZATORILOR SI CITITORILOR DE PE ACEST SITE , DOMNISOARA AMELIA PE NUMELE REAL , PETRICEANU ALINA-MIHAELA , ESTE FOSTA ANGAJATA IN LOCALUL MEU SI AM DAT-O AFARA DEOARECE A INCALCAT REGULAMENTUL LOCALULUI MEU PE MOTIVE DE VIOLENTA FIZICA SI VERBALA ASUPRA ALTEI COLEGE DIN LOCAL , A SARIT LA BATAIE LOVIND CU PUMNII NEMOTIVAT O ALTA ANGAJATA , I-AM DESFACUT CONTRACTUL DE MUNCA --I N D I S C I P L I N A R-- DREPT URMARE ACEASTA DOMNISOARA DUPA VIOLENTA FACUTA LA CATE-VA ZILE M-A CONTACTAT RUGANDU-MA SA O RE-PRIMESC INAPOI SA LUCREZE IN "GHENA " CARE SPUNE SI CA NU ARE BANI NICI DE-O PAINE ! M-AI MULT DECAT ATAT , CAT TIMP A LUCRAT LA ANUBIS TEMPLE I S-A OFERIT CAZARE GRATUITA CA NU AVEA UNDE LOCUI SI DORMI !! I-AM SPUS CA EA NU M-AI POATE LUCRA NICIODATA LA ANUBIS TEMPLE PENTRU CA ESTE O TIPA VIOLENTA SI ANUBIS NU DORESTE ASTFEL DE ANGAJATI , NU I-A CONVENIT REFUZUL MEU DREPT URMARE A INCEPUT SA URLE IN GURA MARE PE AICI SUB DIVERSE PSEUDONIME CUM AR FI : AMELIA-NEA FANE-TALIBANU-SI RESTUL !! ASA DAR ANUBIS TEMPLE INVITA CU DRAG SA NE VIZITATI CHIAR SI PENTRU O CAFEA SA VEDETI "GHENA" DE CARE TOT STRIGA DOMNISOARA ALINA -PARDON...AMELIA , ASTFEL O SA V-APUTETI LAMURI ! TOATE STRIGATURILE CE LE FACE SUNT DE DISPERARE ALE UNEI TIPE FRUSTRATE DE VIATA EI ! NOI SUNTEM ---ANUBIS TEMPLE--- SI V-A URAM SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU 2019 PLIN DE BUCURII SI SANATATE ! P.S : DACA NU CREDETI CA A LUCRAT ACEASTA FRUSTRATA IN LOCALUL MEU INTRATI PE PAGINA MEA PRIVATA FACEBOOK CAUTATI ANDDY DAVIDOFF SI O SA GASITI UN VIDEO IN CARE APARE IN TOATA REGULA SI NU PARE DELOC FRUSTRATA CA O DUCEA BINE LESINATA ASTA DE FOAME LUNGA !! CIAO !!
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 Se potriveste cu caracterul tau de mahala. Scuze daca te simnti jicnita dar tu ai probleme cu prea multa lume. Si daca tot ma faci analfabet suge o cepa si reciteste tot ce ai scris. Hai sa terminam prostiile stai jos in bancuta ta ai nota 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 Pe bune ? @cosmingabriel .. tu chiar exiști ?? Mă .. acum serios .. @larisssa a încercat să îți transmită ceva mai devreme .. tu chiar nu te prinzi ?? ;) Dacă nu te prinzi și insiști în direcția asta .. atunci frate meleu .. cu toată sinceritatea, da' te vei face de un căcat aici de pomină. Ca anubistemple dealtfel :) Să revenim la recenzii !! Doamnă Amelia .. după cum zicea un clasic: bobiță .. Ia-l !!! :)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 ...Doamnă Amelia...după cum zicea un clasic: Bobiță...Ia-l !!! :):))))))) Nam pretene ci sa iau...ca nam cu cini !!! Ca sa fii cit di cit amuzant...iti trebe si un partener cit di cit pi masura !!! :))))))) 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 Sigi fa sdreata penala. Daca te ataci asa inseamna ca este adevarat.Acuma, cu scuzele di rigoare...da iejti dea dreptu prostanac !!! ;) Cini se ataca mah flacau ??? Uni oi vazut tu ca mam atacat io ? Prin ce ? Cu ce ? Ci am scris io acilea acu...sau vrodata...din cari tu sa ajunji la concluziia ca ma atac io ??? Tu inca nu tioi dat seama ca subectu ştoului in discutiia asta...iejti TU !!! Ții inca nu tio picat fisa ca tati ceilanti participanti di aci...inclusiv panarama asta di Naee/Iulia...sint mult moi aproapi di adivar dicit ci sustii matali ??? Tu inca crezi doar in cie vezi...ce tie servit pi tava...si nisi macar nu tio tricut prin cap ca nari nişi cia moi mica triaba cu rialitatea ??? Poi mah flacau...tu loi cunoscut vrodata pi ala dila Anubis cari o lansat stirea asta di Breaking News acilea pi Nimfo ??? Sti tu cini ie ala ??? Ai tu baza ca cie o aruncat tiganu ala borit acilea ari vro treaba cu adivaru ??? Ti intrieb altfiel...tu oi citit macar tat topingu ciela cu Anubisu pulii mieli...cap coada...dia intregu ??? Viezi ca daca chear loi cetit si tu oi si crezut cio zis ala colea iejti chear muuult moi prost dicit crideam !!! Da tu tioi pus vrodata intrebarea dice o lasat balta ceoara aia borita discutiia ??? Oari dice ??? Pretene...DON'T BELIEVE THE HYPE !!! ;) Tu chear nu poti sa ajunji la alta concluziie din tat cie tior zis oamini ajtia aci ? Adica tati ajtia cari tior iegsplicat tii chear nu stu dispri cie vorbiesc...da sti tu !!! Cosmine...io nam nisio treba cu tini ! Ba chear am apresiiat in trecut ca ti dusi la curve, ca scri ricenzi, ca inparti informatiia. Chear tiam punctat in trecut postarile cu bulinute di verde ! Numa ca...intro zi cu soare...so trezit gramatişianu din tini sa ma corecteze pi mini pi Nimfomani !!! Tioi zis tu convins: ia sa ma iau io di "sdreata penala" aci ca pria ma ienerveaza !!! Din pacati...pientru tini...nu pria tio placut cum tiam raspuns io !!! Tat din pacati...pientru tini...nu sti cum sa faci sa dai timpu inapoi !!! Tiam moi spus...nuti loa di mini pi teme di gramatica...nu tu ! Tu, tat din pacati, nu sti gramatica nisi macar pientru tini...darmiti sa coriectezi pi altsiniva !!! Nu lansa tu amenintari pi forum...ca habar nu ai di adivar !!! Si, in nisiun caz...da in nisiun caz...nu intriba transecsuali pi forum citi bani vor sa li suji tu pula. Asta nuse uita, nuse iarta si ti va fasi di cacat !!! Acuma...ievident ca tu fasi ci vriei di acu inainti !!! Poti sa continui jocu asta cu mini...io dabea astiept...ca doar scopu mieu prinsipal aci ie sa ma distrez cu prostanaci dajtia cari li cadi moi grieu fisa !!! Saaaaau...poti sa ti opriesti...sa ti gindesti, sa citesti...sa ti concientrezi o leaca pisti posibilitatili tali naturale...si poaaati ajunji la concluzia: "bah, da daca am gresit io" ??? Retine...io nu mam loat di tini ! Nam incieput io !!! ;) 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 23, 2018 1
trollercoaster Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 nae 777 esti ciumpalac/a rau daca crezi ca niste victime de genul ul amelia, talibanu, mada69 si restul atranatorilor de pe forumul asta sunt pesti.. astia sunt doar niste bulangii care isi mai descarca si ei genunchii doar contracost si sunt deliciul prostituatelor veterane gen larissa care isi fac treaba cu ei, nu sunt cunoscuti in oras sunt doar niste oameni aparent normali, unii dintre ei se ascund si cu smartphone-ul prin weceu sa nu-i vada gospodinele ca acceseaza forumul! pestii sunt altii ei posteaza dupa conturile escoretelor pe care le pescaresc, uite cazul tau naee 777.. eu cred ca tu esti un bagaj suparat ca haterii astia ramoliti iti strica topicul si ti-ai facut contul asta oha de baiat ca sa fie bine sa nu fie rau..
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 ayahahaahhaha fa amelio te-a dat pestii in fapt fi a draq da curva rupta in cur care nu stie a scrie
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 😪😓😪😓😪😓
trollercoaster Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 ayahahaahhaha fa amelio te-a dat pestii in fapt fi a draq da curva rupta in cur care nu stie a scriePrapastiosule... vezi ca ul amelia e curva dar nu e rupta in cur.. e doar rupt in anus!
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 Amelia. Ma retrag. Nu mai am ce sa-ti spun. Scces. Daca asta intelegi tu din ceea ce facem noi aici? Sau mai bine spus ce ar trebui sa facem noi aici, inseamna ca esti peste masura noastra de a intelege. Sa fiu sincer, ma depaseste si limbajul si ortografia. Nu pot sa ma chinui sa citesc ceva ce vrei sa-mi scrii. Ok sunt devina ca am incercat sa te fac analfabeta ca mine. Se pare ca eu sunt cel anormal. Sanatate multa si succes pe nimfomane.com.Ps sper sa intelegi mesajul meu. 1
trollercoaster Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 Amelia. Ma retrag. Nu mai am ce sa-ti spun. Scces. Daca asta intelegi tu din ceea ce facem noi aici? Sau mai bine spus ce ar trebui sa facem noi aici, inseamna ca esti peste masura noastra de a intelege. Sa fiu sincer, ma depaseste si limbajul si ortografia. Nu pot sa ma chinui sa citesc ceva ce vrei sa-mi scrii. Ok sunt devina ca am incercat sa te fac analfabeta ca mine. Se pare ca eu sunt cel anormal. Sanatate multa si succes pe nimfomane.com.Ps sper sa intelegi mesajul meu.Ba handicapatule care esti tu handicapat!!! tu nu intelegi ca ul amelia este un barbat??? sa-mi bag pula in voi de retardati, inainte le dadea subtil, acum va baga pula direct pe gat si voi tot o ardeti ca e pizda! chiar ca constanta a devenit un sat obosit!
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 @trollercoaster = alta clona care posteaza pe toate topicele. #muieulamelia
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2018 :) Unu moi prost ca altu pi aci !!! :))))))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 24, 2018 Amelia. Ma retrag. Nu mai am ce sa-ti spun. Scces. Mah Cosmine...drum bun, sarbatori fericite. Daca asta intelegi tu din ceea ce facem noi aici? Sau mai bine spus ce ar trebui sa facem noi aici, inseamna ca esti peste masura noastra de a intelege. Iara daca tu oi inteles ca ce ar trebui sa facem noi aci ie sa ni futim cu transecsuali...asta ie sigur peste masura nostra de a intelege. Sa fiu sincer, ma depaseste si limbajul si ortografia. Nu pot sa ma chinui sa citesc ceva ce vrei sa-mi scrii. Mah flacau...sincera si io iti spun ca la mini ie cu intentiie...si limbaju si ortografiia...la tine din pacati altu ie motivu. Ok sunt devina ca am incercat sa te fac analfabeta ca mine. Stai o leaca...no da tu cotita...ca analfabet iejti doar tu ! Se pare ca eu sunt cel anormal. Nuuuu frateor...iejti foarti normal. Prost, da normal...o leaca gay, da normal...asa ca stai linijtit. Sanatate multa si succes pe nimfomane.com. Multumiesc...da succiesu meu aci ie di mult timp inainti sa apari tu. Ps sper sa intelegi mesajul meu.Ps nuti bati capu...oricum tu nai inteles nimic. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 24, 2018 @trollercoaster = alta clona care posteaza pe toate topicele. #muieulamelia Mah labajiule...oi prins grai din nou ??? :) Pi tini ti futi grija di conturi clona paci...sau sa futi si sa povestesti ??? Aaaah...stai asa ca tu nu futi !!! Sau ti pomenesti ca tioi dus si tu la vro pizda sa futi si tu...si daia tio crescut paru pi pept ?! Ia zi...cind ai di gind sa ne povestesti si noua macar di o singura curva pi la cari oi calcat ??? Cit timp oi sa ieviti intrebarea ? Crezi ca o sa uit ??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum