tibiradu Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2022 Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Asa este, era mult mai pupacioasa inainte! Probabil cel care o manageriaza i-a impus asta, alt motiv nu gasesc. Spun asta pentru ca in ultimul an si jumatate, de cate ori am fost la ea, am observat ca tot timpul comunica cu cineva pe telefon prin mesaje, imediat ce ajungeam si apoi cand ma ridicam sa plec. Nu a contat ca eram primul client sau ultimul din acea zi, mereu a procedat la fel cu telefonul. Am fost la ea prima data in 2020 si de atunci o vizitez regulat si am observat aceste schimbari de comportament pe care le are. Poate a intervenit si plictiseala, rutina sau orice altceva dar este clar ca nu mai este asa cum era acum un an si jumatate, din punctul de vedere al implicarii si al prestatiei. Oralul este facut doar asa ca sa fie bifat ca l-a facut iar la normal inca se implica dar are momente cand geme fals si incearca sa te faca sa termini mai repede. In continuare este o prezenta placuta ca fizic, cu un corp bine proportionat si cu niste sani de senzatie dar din pacate cam aici se termina plusurile ei. Ar putea rezolva si problema cu acneea de pe corp daca ar fi interesata, asta in primul rand pentru confortul ei ca femeie. Concluzia, o fata frumoasa dar care a scazut calitatea serviciilor si in schimb a marit pretul sedintei. In conditiile astea nu stiu daca am sa o mai vizitez, oricum daca o voi face nu va mai fi asa de des. 1 4 2 Link spre comentariu
kimionescu Reputație: 137 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2022 La 14.09.2022 la 13:56, cassis a spus: Lucreaza, am fost la ea zilele trecute, recenzie nu o sa ii mai fac, ca i-am tot facut. Are aceeasi locatie si aceleasi servicii ca pe pagina anterioara. 200 finalizarea, 350 ora. Programari face doar pe whatsapp. Mulțam colegu, am luat legatura dar pare că este foarte ocupată 🖒 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Disponibila in prima parte a zilei 🤗 scrie-mi pe WhatsApp Link spre comentariu
skocelote Reputație: 4 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Am fost la ea, inca lucreaza , programarile am înțeles ca le face pe WhatsApp 1 Link spre comentariu
Vizitator MikeyMauss Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 4 hours ago, skocelote said: Am fost la ea, inca lucreaza , programarile am înțeles ca le face pe WhatsApp Si-a mai revenit sau tot asa.. mai putin futut mai mult povestit? Link spre comentariu
xcoldplayx Reputație: 19 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Da si eu vreau sa stiu daca a mai schimbat ceva in bine. Nu am mai fost la ea de ceva timp. Am vrut sa merg la ea la sfarsitul saptamanii trecute dar nu mai avea locuri. Banuiesc ca programul tot pana la orele 21 sau 22 il are si vinerea si sambata. Mi-e greu sa cred ca nu mai avea nimic liber vineri sau poate nu avea chef de mine. Un lucru este clar, nu mai are aceeasi stralucire pe care o avea inainte. Daca are cineva detalii recente, ii multumesc anticipat. Link spre comentariu
sfvineri Reputație: 370 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Nu stiu cum era la inceput, acum cativa ani, dar din pacate, nu mai este cum era atunci. La 31.10.2022 la 16:44, MikeyMauss a spus: mai putin futut mai mult povestit Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9950 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 La fel sau chiar mai rau, inclusiv igiena de jos nu pare a fi in regula. Am făcut o vizita inainte de ultima ei pauza mai mare si una acum foarte recent si la vizita inainte de pauza am simtit miros naspa de jos am crezut ca poate o fi fost o întâmplare pt ca nu a mai amintit nimeni pe aici treaba asta, si acum când am revenit am găsit aceleași probleme cu igiena si tragerea de timp oralul foarte slab etc. Am mai fost la ea si la începuturile ei când fata era ce trebuie din toate punctele de vedere, se pare ca meseria si-a pus amprenta într-un mod negativ. Ea ramane o prezenta plăcută, ai ce sa vb cu ea e frumușică, însă in meseria asta nu e suficient doar atat, e nevoie sa prestezi corect si sa fii țiplă cu igiena. 3 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2923 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Asta cu igiena/mirosuri naspa e nasoală. Eu am ajuns pe la ea prin iunie ultima dată cred, atunci a fost ok în privința asta. Dar am pățit-o și eu pe la vreo două tipe și e moartea pulii, nu mai calc pe la ele niciodată. 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
cassis Reputație: 766 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Roxanei i-am facut multe vizite, majoritatea la finalizare, si niciodata nu a avut probleme cu igiena. Am fost si saptamana trecuta la ea, am fost si aseara, ieri chiar am stat 2-3 minute in 69. Trebuie sa precizez, la unele vizite, cand ii fac oral, ma opreste dupa 10-15 secunde, zice ca e mai sensibila. O vizitez des ca imi place mult cum arata, iar anul acesta cele mai tari partide de sex, cu ea le-am avut, de asta am propus-o si votat-o la: Roxana a revenit iar la programul clasic de luni, joi, vineri, sambata, ca doream sa o vizitez marti, fiind liber, dar mi-a zis ca nu mai lucreaza martea. Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Bă, jur . Că mai linge pizdă decât nenea caisă ăsta, ☝ nu am întâlnit de când mama m-a căcat. 😏 Link spre comentariu
skocelote Reputație: 4 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Multumesc Cassis , o sa ii scriu, pare super interesanta Link spre comentariu
deadman113 Reputație: 11 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Tocmai ce m-am intors de la domnișoara, programarea am făcut-o pe WhatsApp inainte cu o zi, a respectat ora intalnirii, urasc sa astept ca prostul in fata unui bloc 20-30 minute, asta pentru mine înseamnă respect fata de client, mi-a făcut o impresie destul de buna, are un corp pe gustul meu, slabuta, dar nici foarte slabuta, pozele cred ca vorbesc de la sine, față drăguță 8,5, oralul de 7, nu e cine stie ce, la normal un 9, ii place sa fie penetrarea, am facut 2 pozitii, nu mi s-a parut sa faca gesturi fake...locatia e putin mai ciudata in sensul in care ca distanta pare departe dar ajungi destul de repede de pe Splai, ce sa mai zic....nu prea le am eu cu recenzile.....nu a stat pe telefon aprope deloc, dupa cele 2 finalizari am inceput sa abordam anunite subiecte...adica nu te da afara dupa ce esti gata....sta cu tine 60-70 minute, ce nu mi-a placut e ca scartaie patul destul de tare, cadoul 350 , cred ca mai revin ,desi mie personal imi place sa tot descoper fete noi 2 Link spre comentariu
skocelote Reputație: 4 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 tocmai ce a anuntat ca a revenit la 300 lei pentru o ora 1 Link spre comentariu
Ionut_1989 Reputație: 16 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2023 Salut, Revin si eu cu o recenzie, dupa ce am vizitat-o pe Roxana saptamana trecuta. Programare facuta pe WhatsApp cu cateva zile inainte, respectata de ea. Pe scurt: Locatie: garsoniera curata, cu tot ce e nevoie, singurul dezavantaj este distanta pana acolo. Aspect - 9 frumoasa, tanara, foarte placuta pozele reflecta ce veti gasi. Oral - 8 mai soft ceea ce mie imi place Normal - 9 e cu tine in timpul actiunii, geme natural, schimbat pozitii la cererea ei. Igiena - 10 nu am simtit niciun miros (decat de parfum) cum am citit mai sus. GFE - 10 , peludiu, sarutari poti discuta orice cu ea. Pret: 300 Ron pentru o ora. Personal eu o sa mai revin si recomand. 2 1 Link spre comentariu
nuteinterese Reputație: -1 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Sper sa merite drumul pana acolo gasesc locuri de parcare ? din ce vad pare ce trebuie….. Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Martie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 10, 2023 Dupa mai multe tentative de a o vizita, intr-un final ne-am sincronizat si am stabilit o intalnire pe whatsapp cu cateva zile inainte. Locatia:7 Confort City. E departe...dar apartamentul are tot ce trebuie pentru o intalnire reusita. Roxana: 9 (9 la fata, 9 la corp) Trasaturi frumoase, fata rotunda cu buzele subtirele, zambeste frumos, dantura alba, undeva la 1.60, putin mai corpolenta decat in poze dar carnea tare pe ea, cateva cosulete pe spate, un fund bombat si tare, sani naturali mari rotunzi si tari, cu sfarcuri erectile, se simt foarte misto 😊, igiena buna. Atitudine: 10 putin timorata la inceput, chiar dragalas de fastacita, foarte naturala, mi-a dat impresia unei fete la prima experienta de genul asta cu un barbat in sensul bun, adica acea inocenta pe care o au fetele incepatoare. Saruta usor, tandra, m-a facut sa ma simt dorit...deci pentru mine un GFE de nota 10. ON:8 Nu face deep, cam 7-8 cm, se ajuta si de manuta, se joaca cu limbuta pe oute, se uita in ochii mei. NP:10 Se misca misto in LOT, se simt misto fundul si sanii ei, cu initiativa, tandra, pasionala, saruta, ma strangea in brate, geme foarte excitant in functie de penetrare si turatie, ii place si vrea sa se simta bine. Desfasurarea actiunii: Ma astepta in lenjerie intima, alaturi de o catelusa bichon foarte dragalasa si cumintica (seamana cu stapana 😊) Am stat putin de vorba, cateva glumite, am filtrat usor cu ea.O experienta foarte naturala. Dupa dus ne-am intalnit la marginea patului, ne-am sarutat, FK usor dar placut, putin fastacita la modul dragalas, mi-a placut ca mi-a dat impresia de fata inocenta, mi-a spus intr-un mod foarte natural si sexy ca ar vrea sa imi faca un sex oral. M-a excitat maxim felul in care a spus-o. Un oral placut, lent, dar fara deep, se mai ajuta si de manuta, o freca usor in timp ce era cu limbuta pe oute. Prefer oralul mai deep asa ca nu am facut mult si am pus un prezervativ si a venit ea peste mine in LOT. M-a futut misto, are anduranta mare, ma mai bagam cu capul intre sanii ei in timp ce o tineam de fund... cand a obosit, am luat-o in brate, imi placea cum se simteau sanii ei mari si tari pe pieptul meu. O tineam de fund si am futut-o intens pana m-a anuntat ca ii vine. Am simtit foarte intens pulsatiile vaginului ei. Aproape sa finalizez si eu in acele momente. Am facut o pauza, m-a sters cu un servetel umed si am continuat in pozitia din lateral. Dupa minute bune de futut intens am cerut un time out sa imi trag sufletul si am facut si un scurt dus. M-am intors la joaca si dupa putin oral am reechipat soldatelul si am cerut-o din nou in LOT ca imi placuse mult experienta de mai devreme si speram la un bis....nu a fost sa fie si a doua oara, am schimbat in caprita, pozitie in care o cam durea, asa ca am hotarat sa facem finalizare prin sex oral. Spre final s-a ajutat de manuta, dar la modul placut intrucat am finalizat exploziv in toate directiile 🫣. Mi-a placut ca nu s-a oprit si a continuat sa o frece cu manuta pana a ramas soldatelul fara vlaga. Am mai facut un dus, am mai stat putin de vorba si asta a fost...o dupa-amiaza frumoasa alaturi de o fata misto! Roxana mi-a placut mult intalnirea cu tine si sper sa ne revedem curand! Seara faina! 11 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 @MisterX citisem undeva o postare de a ta si dupa cateva eforturi mi-am amintit: La 10.10.2022 la 14:22, MisterX a spus: „Dacă două sisteme interacționează pentru o anumită perioadă de timp, după care sunt separate, după aceea nu le mai putem descrie ca fiind două sisteme diferite, pentru că, într-un mod foarte subtil, ele devin un sistem unic. Asta pentru că ceea ce i se întâmplă unuia dintre ei, continuă să-l influențeze și pe celălalt, chiar dacă aceștia sunt despărțiți de mii de kilometri sau de ani lumină.” Ecuatia Paul Dirac , anul 19xy Eu sunt nascut in 19yx Spor 😉! Intre noi doi e numai 1 an diferenta (eu fiind nascut in anul 1918🙂). Spune-mi: nu e greu sa fii asa futa..os dupa o anumita varsta, adica eu parca mai am nevoie de cate o zi de pauza (una la doua luni😁), dar tu parca esti neobosit. Iei vitamine, minerale ceva..? Roxana scuze de off-topic dar cateodata nu ma pot abtine🙂 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Martie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 11, 2023 Acum 8 ore, Albdom82 a spus: @MisterX citisem undeva o postare de a ta si dupa cateva eforturi mi-am amintit: Intre noi doi e numai 1 an diferenta (eu fiind nascut in anul 1918🙂). Spune-mi: nu e greu sa fii asa futa..os dupa o anumita varsta, adica eu parca mai am nevoie de cate o zi de pauza (una la doua luni😁), dar tu parca esti neobosit. Iei vitamine, minerale ceva..? Roxana scuze de off-topic dar cateodata nu ma pot abtine🙂 Da, chiar iau 😊. Fac multa miscare si iau suplimente sportive printre care si Magneziu, L-arginina si Tribulus care pe langa imbunatatirea performantei sportive cresc si tonusul sexual. In plus e si un cerc vicios cu cat faci mai mult sex cu atat ai mai mult testosteron, cu cat ai mai mult testosteron cu atat ai mai mult chef de sex. 4 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Martie 11, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 11, 2023 3 hours ago, MisterX said: Da, chiar iau 😊. Fac multa miscare si iau suplimente sportive printre care si Magneziu, L-arginina si Tribulus care pe langa imbunatatirea performantei sportive cresc si tonusul sexual. In plus e si un cerc vicios cu cat faci mai mult sex cu atat ai mai mult testosteron, cu cat ai mai mult testosteron cu atat ai mai mult chef de sex. Wow...in 1918 esti nascut??!..inca mai traiesti!!??😯😯🤭 1 Link spre comentariu
Nid75 Reputație: 58 Postat Martie 12, 2023 Oras:Mogosoaia Disponibila Oras:Mogosoaia Disponibila Partajează Postat Martie 12, 2023 E frate cu Iliescu!! 🙂 Link spre comentariu
bird84 Reputație: 138 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Salut, știe cine va de domnișoara dacă mai este activa, sau ea sa ne dea un update cu poze și informații. Link spre comentariu
sfvineri Reputație: 370 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 8 minute, bird84 a spus: Salut, știe cine va de domnișoara dacă mai este activa, sau ea sa ne dea un update cu poze și informații. Salut, o gasesti pe whatsapp. Poze noi nu a mai postat, in schimb acum cere 500 la ora - ceea ce e de domeniul sf-ului 3 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 La 05.12.2023 la 16:21, sfvineri a spus: Salut, o gasesti pe whatsapp. Poze noi nu a mai postat, in schimb acum cere 500 la ora - ceea ce e de domeniul sf-ului Se pare ca a revenit la 200 / 400. Nu's ce aritmetica era aia cu 200 / 500 🤔 Link spre comentariu
sfvineri Reputație: 370 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 12 minute, witcher a spus: Se pare ca a revenit la 200 / 400. Nu's ce aritmetica era aia cu 200 / 500 🤔 Am observat. A incercat si ea. Daca a vazut ca nu musca fraierii a mai scazut 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum