hank101 Reputație: 73 Postat Ianuarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:B Telefon: [email protected] Oras:B Postat Ianuarie 11, 2018 Salutare , Am facut o vizita domnisoarei Bella , pozele sunt reale. :) Am vorbit la telefon pentru o programare dar din pacate nu mai era disponibila asa ca a trebuit sa raman pentru a doua zi, adica astazi in jurul orei 10 , mi-a spus 250 ora. Locatia este aproape de Camera de comert, destul de curata si draguta. Are si o colega Maya daca nu gresesc. Cand am intrat am ramas surprins placut de atitudinea fetei, foarte calda si zambitoare, foarte frumoasa la fata, si cu un corp superb,cu sani naturali mari, si fermi, lenjerie intima care te excita din prima. Am primit prosop, am facut un dus, apoi cand m-am intors ma astepta dezbracata in pat, imagine fascinanta de nedescris. Am inceput usor cu mangaieri si sarutari , fk intretinut de ea, ceea ce m-a incitat si mai mult. A continuat cu un oral nep adanc si umed , foarte bun. Am trecut la sex, fetei ii place sa schimbe diferite pozitii, nu te grabeste, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. finalizarea am facuto in pozitia misionar , nu am putut sa ma mai abtin fiid excitat de privirea perversa si gemetele fetei. Locatie : 9 foarte frumos Aspect : 9,5, foarte frumoasa . Oral : 9, destul de bun ,adanc Normal : 10 pe mine unu m-a incantat faptul ca accepta mai multe pozitii si participa nu asteapta ca altele GFE : 9, prietenoasa, zambitoare, fk foarte bun, ai ce sa vorbesti cu ea De revenit? cu siguranta Halatul 250 aproximativ 70 de minute nu te grabeste 21
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 11, 2018 Pune link cu anuntul fetei!Este noua in bransa?
Vizitator xtravagant Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2018 Postat Ianuarie 11, 2018 nr format este incorect ...?! Bella 0721726690
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2018 Buna dragilor eu sunt Bella :* , noua in domeniu, am 20 de ani, 164cm și 50kg. Sunt bruneta,sânii voluptosi sociabilă, dulce si rafinata Serviciile mele sunt următoarele :Contact oral,normal și masaj de relaxare ,Oral Deep neprotejat strict in funcție de igiena,69,footfetish,masaj erotic,dus asistat,role play plus diverse fantezii, FK in functie de compatibilitatePrețul este de 250 lei orava pup si va astept cu drag 0721726690 88
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2018 Salutare ,Am facut o vizita domnisoarei Bella , pozele sunt reale. :)Am vorbit la telefon pentru o programare dar din pacate nu mai era disponibila asa ca a trebuit sa raman pentru a doua zi, adica astazi in jurul orei 10 , mi-a spus 250 ora. Locatia este aproape de Camera de comert, destul de curata si draguta.Are si o colega Maya daca nu gresesc. Cand am intrat am ramas surprins placut de atitudinea fetei, foarte calda si zambitoare, foarte frumoasa la fata, si cu un corp superb,cu sani naturali mari, si fermi, lenjerie intima care te excita din prima. Am primit prosop, am facut un dus, apoi cand m-am intors ma astepta dezbracata in pat, imagine fascinanta de nedescris. Am inceput usor cu mangaieri si sarutari , fk intretinut de ea, ceea ce m-a incitat si mai mult. A continuat cu un oral nep adanc si umed , foarte bun. Am trecut la sex, fetei ii place sa schimbe diferite pozitii, nu te grabeste, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. finalizarea am facuto in pozitia misionar , nu am putut sa ma mai abtin fiid excitat de privirea perversa si gemetele fetei. Locatie : 9 foarte frumosAspect : 9,5, foarte frumoasa .Oral : 9, destul de bun ,adanc Normal : 10 pe mine unu m-a incantat faptul ca accepta mai multe pozitii si participa nu asteapta ca altele GFE : 9, prietenoasa, zambitoare, fk foarte bun, ai ce sa vorbesti cu ea De revenit? cu siguranta Halatul 250 aproximativ 70 de minute nu te grabeste multumesc dragule si te mai astept cu drag :* 58
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/106137-bella-new-sweetsexy-0721726690/ 62
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 11, 2018 multumesc dragule si te mai astept cu drag :*Hank iti face reclama?😆
ohaarom Reputație: 211 Postat Ianuarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2018 Scump domnisoara, scump. Baga si o oferta la finalizare pentru noi astia care nu avem timp sau presiune pentru o ora. 2
7uuupp Reputație: 4761 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Bela esti draguta...tu esti in poze? 1 2
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 Bela esti draguta...tu esti in poze?Da 60
casshern21 Reputație: 625 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 12, 2018 Care este programul de lucru?
dldandan Reputație: 517 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 ai topic la testatehttps://nimfomane.com/forum/topic/106207-bella-0721726690/?hl=0721726690 si ai si la anunturi nu are rost sa umpli forumul de topice noi deschise ci doar sa actualizezi informatiile sau sa postezi daca ai ceva de mentionat intr-unul din topicele tale deja deschise ;) 1
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 Care este programul de lucru?programul meu începe de la ora 12 59
javathehut Reputație: 56 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucu Oras:Bucu Postat Ianuarie 12, 2018 Buna,Ai putea sa pui si o poza cu pedichiura ta?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Prospat revenit de la Bella pot sa va spun ca e o gura de aer proaspat pentru mine dupa niste experiente nu tocmai bune.Modalitatea de programare a fost sms-ul pentru ca la telefon nu raspunsese initial, asa ca i-am dat sms. M-am infatisat la usa fetei, unde m-a intampinat exact ca in poze cu acea lenjerie neagra si un neglije alb deasupra si tocuri.Bella chiar e frumoasa la fata cu niste ochi usor asiatici, aviz amatorilor, genul slim cu niste sani dementiali ca din reviste. Interactiunea a inceput cu saruturi, fk discret la inceput pana ne-am cunoscut mai bine apoi tot mai aproape de ce trebuie.Apoi am trecut eu la sex oral, pare ca-i place, se mangaie pe sani, se atinge, te cauta cu mainile si geme frumos.Apoi mi-a facut ea mie oral, un oral deosebit pentru ca-i place sa se joace cu pula, o linge, o pupa, o baga in gura in diverse unghiuri inclusiv spre obraz, ceea ce face sa fie un spectacol excitant.Are gura destul de mica, deci destul de complicat sa v-o ia in gura pana la capat, dar se straduieste.La sex am schimbat cateva pozitii apoi am finalizat pe sani si un pic facial,dementiala imagine.Mai erau vreo 15 min cand am terminat, nu mai puteam inca o finalizare, dar am ramas in pat, am vorbit, ne-am mangaiat reciproc la un moment dat fiind ca o pisica ce toarce.Ne-am pupat si am promis ca o voi revedea. Note: Locaie 9 pat bun, dressing unde sa iti pui hainele la vedereaspect 9,5 skinny, ochi asian style, sani de nota 11, tinut potrivitaoral 9, are imaginatie fata despre cum poate fi supta o pulanormal 9, te lasa sa o patrunzi pana la capat, se misca bine si fiind slaba o poti mannevra usorGFE 9igiena 10 De revenit? Desigur, e o fata fina, nerodata, usor timida dar foarte calda. De recomandat barbatilor care stiu sa se poarte cu o astfel de tanara care nu are nimic "golanesc" sau "manelistic" in ea.Sper sa se fi inteles ce zic, alta exprimare nu am gasit. 24 3
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2018 Prospat revenit de la Bella pot sa va spun ca e o gura de aer proaspat pentru mine dupa niste experiente nu tocmai bune.Modalitatea de programare a fost sms-ul pentru ca la telefon nu raspunsese initial, asa ca i-am dat sms. M-am infatisat la usa fetei, unde m-a intampinat exact ca in poze cu acea lenjerie neagra si un neglije alb deasupra si tocuri.Bella chiar e frumoasa la fata cu niste ochi usor asiatici, aviz amatorilor, genul slim cu niste sani dementiali ca din reviste. Interactiunea a inceput cu saruturi, fk discret la inceput pana ne-am cunoscut mai bine apoi tot mai aproape de ce trebuie.Apoi am trecut eu la sex oral, pare ca-i place, se mangaie pe sani, se atinge, te cauta cu mainile si geme frumos.Apoi mi-a facut ea mie oral, un oral deosebit pentru ca-i place sa se joace cu pula, o linge, o pupa, o baga in gura in diverse unghiuri inclusiv spre obraz, ceea ce face sa fie un spectacol excitant.Are gura destul de mica, deci destul de complicat sa v-o ia in gura pana la capat, dar se straduieste.La sex am schimbat cateva pozitii apoi am finalizat pe sani si un pic facial,dementiala imagine.Mai erau vreo 15 min cand am terminat, nu mai puteam inca o finalizare, dar am ramas in pat, am vorbit, ne-am mangaiat reciproc la un moment dat fiind ca o pisica ce toarce.Ne-am pupat si am promis ca o voi revedea. Note: Locaie 9 pat bun, dressing unde sa iti pui hainele la vedereaspect 9,5 skinny, ochi asian style, sani de nota 11, tinut potrivitaoral 9, are imaginatie fata despre cum poate fi supta o pulanormal 9, te lasa sa o patrunzi pana la capat, se misca bine si fiind slaba o poti mannevra usorGFE 9igiena 10 De revenit? Desigur, e o fata fina, nerodata, usor timida dar foarte calda. De recomandat barbatilor care stiu sa se poarte cu o astfel de tanara care nu are nimic "golanesc" sau "manelistic" in ea.Sper sa se fi inteles ce zic, alta exprimare nu am gasit.Multumesc foarte frumos pentru complimente ,te astept cu drag
bella97 Reputație: 10999 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2018 Prospat revenit de la Bella pot sa va spun ca e o gura de aer proaspat pentru mine dupa niste experiente nu tocmai bune.Modalitatea de programare a fost sms-ul pentru ca la telefon nu raspunsese initial, asa ca i-am dat sms. M-am infatisat la usa fetei, unde m-a intampinat exact ca in poze cu acea lenjerie neagra si un neglije alb deasupra si tocuri.Bella chiar e frumoasa la fata cu niste ochi usor asiatici, aviz amatorilor, genul slim cu niste sani dementiali ca din reviste. Interactiunea a inceput cu saruturi, fk discret la inceput pana ne-am cunoscut mai bine apoi tot mai aproape de ce trebuie.Apoi am trecut eu la sex oral, pare ca-i place, se mangaie pe sani, se atinge, te cauta cu mainile si geme frumos.Apoi mi-a facut ea mie oral, un oral deosebit pentru ca-i place sa se joace cu pula, o linge, o pupa, o baga in gura in diverse unghiuri inclusiv spre obraz, ceea ce face sa fie un spectacol excitant.Are gura destul de mica, deci destul de complicat sa v-o ia in gura pana la capat, dar se straduieste.La sex am schimbat cateva pozitii apoi am finalizat pe sani si un pic facial,dementiala imagine.Mai erau vreo 15 min cand am terminat, nu mai puteam inca o finalizare, dar am ramas in pat, am vorbit, ne-am mangaiat reciproc la un moment dat fiind ca o pisica ce toarce.Ne-am pupat si am promis ca o voi revedea. Note: Locaie 9 pat bun, dressing unde sa iti pui hainele la vedereaspect 9,5 skinny, ochi asian style, sani de nota 11, tinut potrivitaoral 9, are imaginatie fata despre cum poate fi supta o pulanormal 9, te lasa sa o patrunzi pana la capat, se misca bine si fiind slaba o poti mannevra usorGFE 9igiena 10 De revenit? Desigur, e o fata fina, nerodata, usor timida dar foarte calda. De recomandat barbatilor care stiu sa se poarte cu o astfel de tanara care nu are nimic "golanesc" sau "manelistic" in ea.Sper sa se fi inteles ce zic, alta exprimare nu am gasit.Multumesc frumos pentru complimente ,te astept cu drag:*:*:*
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 13, 2018 Hai ca maine sunt la tine! M-au convins recenziile! 😊 7
spaclu Reputație: 269 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 15, 2018 Numarul format este incorect. Hm?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Numarul format este incorect. Hm? Eu pe numarul asta am comunicat, nu e incorect.
spaclu Reputație: 269 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 15, 2018 Multumesc. Mie imi spune ca numarul e incorect atunci cand apelez.
tarfu Reputație: 245 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2018 am sunat si nu raspunde deloc
tarfu Reputație: 245 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2018 zilele urmatoare am facut programare,revin cu recenzia ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum