Sari la conținut

Annemona 0728398109 new

Postări Recomandate

• Telefon: 0746643466
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0746643466
  • Disponibila

Anemona sa ști că nu mai insist cu telefoane si sms-uri, eu unul am vrut să ne cunoaștem și poate sa ne simțim bine împreună si de asta iti scriu aici ca poate ai blocat numărul meu deși nu as gândi de ce ai face asta si de aceea scriu aici sa stiu ca ai citit. Toate bune.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Frate Kasparian, Anemona arata efectiv superb, sincer. Oare chiar nu poate fi convinsa sa introducă in meniu oral sau măcar FK ? Taxat suplimentar , nu-i bai . E pacat la cat de frumoasa este.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Frate Kasparian, Anemona arata efectiv superb, sincer. Oare chiar nu poate fi convinsa sa introducă in meniu oral sau măcar FK ? Taxat suplimentar , nu-i bai . E pacat la cat de frumoasa este.

De acord ca e superba :) Si foarte simpatica! Iar FK ofera, de unde ai tras concluzia ca nu??? E drept ca nu DFK, dar e dulce si asa ;)

P.S. Insa oral neprotejat... se pare ca nu e chip sa fie convinsa, cel putin deocamdata. Ca si Silvia, care i-a fost "educatoare" :D

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Lisabona
  • Oras:Lisabona

FK face, asa reiese din recenziile colegilor

• Like 9
  • Minus 4
Link spre comentariu

eram deja convins ca trebuia sa stau doar o finalizare cu toate ca la telefon am cerut o ora ca sa nu ne grabim dar atitudinea ei spunea altceva.

deci, ai stat o finalizare 20-30 minute si ai platit pentru o ora ? 

Link spre comentariu

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

deci, ai stat o finalizare 20-30 minute si ai platit pentru o ora ?

Salut, nu vreau sa fac circ pe topicului ei, da am platit o ora am stat o finalizare, cum am spus si ei la telefon ca vreo o finalizare prelungita , dc am stat doar 20-30 min regasesti in recenzie.

Din nou la corp arata f bine, alte aspecte ma suparara pe mine , in rest este o fata okey.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...