Sari la conținut

Cele mai bune restaurante din Constanta cu mancare buna

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

In legatura cu Golful Pescarilor sau Pescaria lui Matei, eu unul am preferat sa bat drumul pana la Popasul Pescarilor din Olimp. De trei ori am fost, la risc, fara rezervare. Am avut noroc. Am asteptat putin. Eu unul am fost multumit de fiecare data de raport calitate/pret.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
41 minutes ago, playmaker said:

In legatura cu Golful Pescarilor sau Pescaria lui Matei, eu unul am preferat sa bat drumul pana la Popasul Pescarilor din Olimp. De trei ori am fost, la risc, fara rezervare. Am avut noroc. Am asteptat putin. Eu unul am fost multumit de fiecare data de raport calitate/pret.

Adevărat, dar mi se pare cam departe și vara am auzit ca se cam da buleala. De aceea am mers mai des ca să zic asa la Între Ape. 

• Like 3
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Nea gabrele...mananca snitel la 5 lei dar mananca 2 ca sa simti ca ai mancat ceva :)

nu sunt cine stie ce dar sigur nu mori de la ele...am fost si eu pacolo de cateva ori noaptea si inca nu am murit :))

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, talibanu a spus:

Nea gabrele...mananca snitel la 5 lei dar mananca 2 ca sa simti ca ai mancat ceva :)

nu sunt cine stie ce dar sigur nu mori de la ele...am fost si eu pacolo de cateva ori noaptea si inca nu am murit :))

Subscriu... tot noaptea am mancat si eu, si culmea, tot doua, si la mine au si tinut de foame 🤣

Postat
5 hours ago, talibanu said:

4 hours ago, nicieu said:

Subscriu... tot noaptea am mancat si eu, si culmea, tot doua, si la mine au si tinut de foame 🤣

Știți cum e, când ești obișnuit cu zona de nord și centrul orașului, unde un sandwich e minim 15 lei și doar un amarat de hotdog poate sascada la 10-12 lei, când vezi preturi de 5,7,sau 10 lei, nu-ți vine sa crezi. Și zici ca e ce a în neregula. 

• Haha 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 7 ore, g2br13l a spus:

Știți cum e, când ești obișnuit cu zona de nord și centrul orașului, unde un sandwich e minim 15 lei și doar un amarat de hotdog poate sascada la 10-12 lei, când vezi preturi de 5,7,sau 10 lei, nu-ți vine sa crezi. Și zici ca e ce a în neregula. 

E ok! Ai putea spune ca din cauza snitelelor scriu atat de mult, dar nu e de la ele. Daca era sa aiba ceva, se molipsea si talibanul, deci sunt in regula!

Postat
10 minutes ago, nicieu said:

E ok! Ai putea spune ca din cauza snitelelor scriu atat de mult, dar nu e de la ele. Daca era sa aiba ceva, se molipsea si talibanul, deci sunt in regula!

Da, doar ca tu cine știe ce stricat mănânci pe unde te hoinaresc ăștia. 🤣🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 5 minute, g2br13l a spus:

Da, doar ca tu cine știe ce stricat mănânci pe unde te hoinaresc ăștia. 🤣🤣

Si asta este adevarat! Probabil mi se trage de pe mare, crunta boala! 🤣

• Oras:La mare pe sezlong
Postat

Si eu sunt in panica de idei cand vine vorba de comandat mancare .... azi la munca spre ex : Nikos City Park ... imi place buiurdi ala de la ei si am mai luat cate ceva. Nu sunt nici ieftini dar nici scumpi ca ai si o mica reducere pe Tazz. Acum as primi si eu ceva sfaturi pe aplicatie care restaurant face mai buna mancarea

Postat
19 minutes ago, cosmamineru said:

Si eu sunt in panica de idei cand vine vorba de comandat mancare .... azi la munca spre ex : Nikos City Park ... imi place buiurdi ala de la ei si am mai luat cate ceva. Nu sunt nici ieftini dar nici scumpi ca ai si o mica reducere pe Tazz. Acum as primi si eu ceva sfaturi pe aplicatie care restaurant face mai buna mancarea

Nikos e ok, doar ca de multișor timp nu prea mai aduc materia prima direct din Grecia, asa cum o făceau prin 2015. Asa ca, multa reclama, mult fake. Eu ii evit un pic. Îmi plac cei care sint mai cinstiți. 

• Like 1
Postat

Nu am nimic cu nineni...am. Incercat sa ofer respect,  nu sa vrut sau au fost alte interese  ..asta nu stiu ca nu promovez alte fete   asa cum fac multi de aici   plm mea....recenzia ce am facut o unei fete care chiar merita.   Dar..Jur ca e ultima ca e recenzie pe care o mai fac   astept ban..  Pisic. You be my guest

• Mersi 1
Postat
4 minutes ago, lexluthor said:

Nu am nimic cu nineni...am. Incercat sa ofer respect,  nu sa vrut sau au fost alte interese  ..asta nu stiu ca nu promovez alte fete   asa cum fac multi de aici   plm mea....recenzia ce am facut o unei fete care chiar merita.   Dar..Jur ca e ultima ca e recenzie pe care o mai fac   astept ban..  Pisic. You be my guest

Aici e de băgat la ramazan. Poți promova. 🤣🤣🤣🤣  

De exemplu as manca o Valdostana( dar nu mizeria aia de salata) ci valdostana, valdostana. Știi ceva, pe undeva? 

Vizitator nicieu
Postat
Acum 3 minute, g2br13l a spus:

Aici e de băgat la ramazan. Poți promova. 🤣🤣🤣🤣  

De exemplu as manca o Valdostana( dar nu mizeria aia de salata) ci valdostana, valdostana. Știi ceva, pe undeva? 

Ce rahat aveti fratilor, unul posteaza pe un topic de mancare, despre respect, altul il citeaza pe primul dar vorbeste tot de mancare! 🤣🤣🤣 te-ai molipsit si tu nenica 🤣🤣🤣

Postat

Cherhanaua Tasaul pt peste

Uncle Sam sau Pizzico pt pizza

Marco Polo pt paste

Asado pt steak-uri

Barrels pt burgeri

Cam astea ar fi recomandarile dupa gustul meu 🙂

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 17 minute, cristian.buldog a spus:

Iar in materie de deserturi,as recomanda Zoomserie sau Miss Bakery

Miss bakery nu am ajuns inca dar la zoomserie am mancat niste prajituri acum ceva timp si aveau gust de chimicale grav...mai bine ma duc la cofetaria alina :)

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, talibanu a spus:

Miss bakery nu am ajuns inca dar la zoomserie am mancat niste prajituri acum ceva timp si aveau gust de chimicale grav...mai bine ma duc la cofetaria alina :)

E posibil,nu zic nu,mie nu mi s-a intamplat niciodata,iar cat despre cofetaria alina,am incercat si acolo,a fost ok,dar nu m-a dat pe spate...dar,fiecare cu gusturile sale 🙂

Postat

Ca de exemplu azi sunt la munca si aici imi dau comanda exclusiv . Sa spunem ca as avea pofta de o ciorba sau poate chiar 2 :)

Pe aplicatii Tazz foodpanda takeaway etc. ca de exemplu eu cand ma gandesc la ciorba ma duc la Soupizza / Q`s Inn / Ca la mama acasa .

Acum aveti voi idei ceva de o ciorbica buna ? (vita / pui a la grec / fasole) :D 

• Like 1
Postat
5 hours ago, cristian.buldog said:

Cherhanaua Tasaul pt peste

Uncle Sam sau Pizzico pt pizza

Marco Polo pt paste

Asado pt steak-uri

Barrels pt burgeri

Cam astea ar fi recomandarile dupa gustul meu 🙂

Daca tot ai fost la cherhanaua Tasaul, ai ajuns și la Lotca? Cum este? 

5 hours ago, cristian.buldog said:

Iar in materie de deserturi,as recomanda Zoomserie sau Miss Bakery

5 hours ago, talibanu said:

Bre, luminați-ma și pe mine pe unde sint astea. Mărturisesc ca pana acum m-am rezumat doar la Georginio. Puturos, deh. 

Postat
7 minutes ago, cosmamineru said:

Ca de exemplu azi sunt la munca si aici imi dau comanda exclusiv . Sa spunem ca as avea pofta de o ciorba sau poate chiar 2 :)

Pe aplicatii Tazz foodpanda takeaway etc. ca de exemplu eu cand ma gandesc la ciorba ma duc la Soupizza / Q`s Inn / Ca la mama acasa .

Acum aveti voi idei ceva de o ciorbica buna ? (vita / pui a la grec / fasole) :D 

Ciorbe bune găseai la don Corleone, dar n-am mai mâncat de vreun an. Tot anul trecut am mâncat ciorbe bune la frăția grătarelor la pasarela de la satul de vacanta. Dar nu știu dacă mai lucrează acolo bucătarul șef,  ca ala era artizanul. Și La bunicu trăznit la Corbu e ciorba bună. 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, g2br13l a spus:

Bre, luminați-ma și pe mine pe unde sint astea. Mărturisesc ca pana acum m-am rezumat doar la Georginio. Puturos, deh. 

Zoomserie - tomis cu decebal

Miss bakery la trandafiru (parca asa ii zicea la zona aia) mamaia colt cu bucovinei unde e si shop &go

Cofetaria alina sunt mai multe :

una pe i g duca aproape de catalina optic

Una pe poporului aproape de colt cu strada fulgerului

Una la brotacei chiar in statia de ct bus, aproximativ vis a vis de pui pe jar.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...