Sari la conținut

Adina 0726051754

Intrebare  

32 membri au votat

1. 1. Numele primului tau animal de companie?

• Azor
      17
    • Bobita
      15

Postări Recomandate

• Oras:Europa
Postat

Hai s-o mai taiem cu ridicatul in slavi.Are filmul ei,pune prezervativul,o suge la viteza mare fara nicio atentie imprejur,te intreaba cand vrei sa i-o bagi.E mai atenta si mai preocupata de ea decat de tine.

Aspect bunicel,cu forme placute,tate medii,chip comun cu probleme estetice la dinti.Am incercat,nu mai merg.Mai subtire cu comparatiile ch Adela bini di tat,desi si ea pe final de cariera o sugea protejat.

Ești înscris din 2018 și pe povestești de Adela.... din povest sau de unde stii....

Și despre Adina, fa o recenzie și după vorbim..;

A scăzut nivelul forumului substanțial in ultimi ani...

• Oras:departe
  • Oras:departe
Postat
Buna!!![/size]

Ma numesc Adina sunt bruneta simpatica, sociabila, intotdeauna atenta la visele si nevoile tale, pasionala si dornica sa ofer iubire. Stiu sa iti fiu confidenta si sa te duc pe taramul experientelor erotice. Te astept intr-o locatie draguta intr-un cadru romantic si discret, timpul tau este foarte pretios pentru mine asa ca te voi trata special! (NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT) :heart:[/size]  :heart:[/size]  :heart:[/size] [/size]

200 lei/fin 400/h normal si oral protejat, f[/size]inalizare corporala, Footjob/handjob :fuck[/size]  :fuck[/size] [/size]

Programarile se fac telefonic pe WhatsApp sau prin SMS (daca nu ma puteti contacta telefonit lasati-mi un mesaj) si sunt valabile atat timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 minute inainte. 

POZE REALE 100% :heart:  :heart:  :heart:[/quote

Mișto cur

Postat

Am avut in plan sa revin la Adina.

Nu o mai fac, din motivul ca imi spune ca nu mai face oralul neprotejat.

Acest lucru este un nogo pentru mine.

Ca era vorba pe aici de Adela bini de tat, pana și Adela mi-a oferit oralul neprotejat pana la sfârșit....

Imi pare rău Adina.

• Like 3
Postat

nu te obliga nimeni sa vii dragule , oralul neprotejat nu se practica nici la strada

Am avut in plan sa revin la Adina.
Nu o mai fac, din motivul ca imi spune ca nu mai face oralul neprotejat.
Acest lucru este un nogo pentru mine.
Ca era vorba pe aici de Adela bini de tat, pana și Adela mi-a oferit oralul neprotejat pana la sfârșit....
Imi pare rău Adina.

Postat

Buna Adina. Niste poze mai detaliate cu sanii? Sa nu deranjam degeaba. Poate ne intalnim.

Multam!

Sânii ei sunt frumoși! Dacă asta te împiedica sa mergi la ea, stai liniștit ca sunt f.frumosi.

• Like 1
Postat

Sânii ei sunt frumoși! Dacă asta te împiedica sa mergi la ea, stai liniștit ca sunt f.frumosi.

Am mai mers eu pe mana catorva amici de pe forum si nu a fost ok.

Asta ca sa nu ne deranjam amandoi inutil..

• Oras:bucuresti
Postat

Tocmai ce am vb cu ea , pauza cel putin o luna , implant mamar ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ§¯ðŸ§¯ðŸ§¯

• Like 1
Postat

Buna!!!

Ma numesc Adina sunt bruneta simpatica, sociabila, intotdeauna atenta la visele si nevoile tale, pasionala si dornica sa ofer iubire. Stiu sa iti fiu confidenta si sa te duc pe taramul experientelor erotice. Te astept intr-o locatie draguta intr-un cadru romantic si discret, timpul tau este foarte pretios pentru mine asa ca te voi trata special! (NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT) ♥ï¸ðŸ’‹

250 lei/fin 500/h‼ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”â£ï¸

Programarile se fac telefonic pe WhatsApp sau prin SMS (daca nu ma puteti contacta telefonit lasati-mi un mesaj) si sunt valabile atat timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 minute inainte.

• Like 5
Postat

Nu recomand SUB NICI O FORMA!O mincinoasa...fata arată bine dar serviciile lasă de dorit...la oral mai mult ti-o iei singurel la laba...mie personal am convins-o sa mi o sugă fara caciulita(probabil era și ea la început când lucra la Rond) insa dezamăgire bani aruncați...

Postat

Nu recomand SUB NICI O FORMA!O mincinoasa...fata arată bine dar serviciile lasă de dorit...la oral mai mult ti-o iei singurel la laba...mie personal am convins-o sa mi o sugă fara caciulita(probabil era și ea la început când lucra la Rond) insa dezamăgire bani aruncați...

fa si tu o recenzie completa daca tot te apuci sa scrii

• Like 1
Postat

În viață nu pierzi niciodată.

Doar câștigi experiență și înțelepciune.

Eu am câștigat experiență & înțelepciune de vreo 6 ori cu Adina.

O să continui să adaug experiență & înțelepciune alături de Adina, că așa mă simt iluminat când îi văd Fundul ăla ...

• Like 3
Postat

Poze cu noii sani 💪💪ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¾ðŸ¾ðŸ¾ðŸ§¤ðŸ§¤

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

tu esti mereu pus pe cearta

Nu, i-am mulțumit politicos pentru informațiile furnizate.  :bye

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...