Joker1991 Reputație: 303 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 23, 2022 La 11.04.2022 la 9:26, RoxanaM a spus: There are too many mediocre things in life. Sex shouldn't be one of them. Neata. ❤️ Buna @RoxanaM mai lucrezi mai te poate găsi cineva ? Link spre comentariu
AdrianRe Reputație: 40 Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Buna, Mai stie cineva, ceva de domnisoara? 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 21, 2023 Acum 8 ore, AdrianRe a spus: Buna, Mai stie cineva, ceva de domnisoara? Probabil s-a maritat... Mereu cand trec pe langa biserica alba (vsv era blocul unde presta) ma trece un fior placut. As vrea sa o re-re--re-r-er-e-re-r-re-vizitez. 2 Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Ianuarie 10 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10 On 9/28/2021 at 9:45 AM, RoxanaM said: Neata Si medicul ginecolog... Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 10 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 10 Si cel legist Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Ianuarie 10 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Ianuarie 10 On 3/22/2023 at 1:34 AM, kiviak said: Probabil s-a maritat... 😂😂😂😂 bună asta…. Link spre comentariu
sittingbull Reputație: 140 Postat Ianuarie 10 Oras:prin prerie... Oras:prin prerie... Partajează Postat Ianuarie 10 Bai baieti.... mi a tresarit inima.... 2 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1680 Postat Ianuarie 10 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 10 15 minutes ago, sittingbull said: Bai baieti.... mi a tresarit inima.... Și mie la fel! 1 Link spre comentariu
mojo Reputație: 36 Postat Ianuarie 10 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 10 Pffff... nu mai faceti d-astea :)) 1 Link spre comentariu
georg2002 Reputație: 4 Postat August 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 9 Mai stie cineva , ceva de ea? Daca de la Lux nu ma atrage nimeni, din tot ce am cautat Roxana ar fi cea mai potrivita pentru ce caut eu. 1 Link spre comentariu
mojo Reputație: 36 Postat August 10 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 10 21 hours ago, georg2002 said: Mai stie cineva , ceva de ea? Daca de la Lux nu ma atrage nimeni, din tot ce am cautat Roxana ar fi cea mai potrivita pentru ce caut eu. Am intrat repede c-am primit notificare de pe topic 🤣🤣🤣 Ce sa zic, ai ales bine!!!! Bravo! Roxana e wow din toate punctele de vedere 😁. Se fute jmecher rau de tot 🥰 ... problema e ca nu se mai fute cu noi 😔 1 Link spre comentariu
iphone7red Reputație: 151 Postat August 10 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 10 Glume proaste,era să mor de inimă 😂😂 1 Link spre comentariu
mojo Reputație: 36 Postat August 11 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 11 Ca sa fac o paralela cu povestile mai noi din 2024: Roxana era Queen of Hawk Tuah de acum multi ani 🤩🤩🤩 ps: imi cer scuze la alti nostalgici care primesc notificari de topic activ 😁 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10015 Postat August 11 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat August 11 Suntem doar 95 de nostalgici poti sta linistit 😅😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1680 Postat August 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 12 Vorba lui Geoană: "Nici nu mai știm câți suntem!" 1 Link spre comentariu
sex4fun11 Reputație: 76 Postat August 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12 anul asta nu am reusit sa ma mai vad cu ea deloc , anul trecut am reusit sa-mi fac o programare odata cam la 2-3 luni 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum