Vizitator mr_leaf Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 Salut! Am fost de curand la Antonia, inmanat de cateva dintre recenziile de pe aici. Ce pot sa spun este ca nu mi-a parut rau, chiar deloc. Am stabilit o programare pe whatsapp, care a fost respectata fara probleme. Locatia este foarte curata, un apartament ingrijit pe Matei Basarab, in camera de lucru are o canapea si o masuta unde poti sta la un pahar de vorba cu ea. Antonia, o fata tanara, draguta, corp armonios, mi s-a parut relaxata si poti comunica cu ea cu usurinta. Dupa cateva discutii pe mai multe subiecte am mers la dus, mai multe geluri, prosop curat totul in regula din acest punct de vedere. Reintors in camera de actiune ea m-a intrebat daca mai ramanem pe canapea sau mergem in pat, am ales sa mergem in pat. Preludiu foarte misto facut de ea, pupaceli, DFK, mangaieri, si a inceput cu un oral foarte bun, aici e un capitol la care ea sta foarte bine. Am continuat cu un sex normal in cateva pozitii, pe parcursul caruia am intretinut acelasi DFK unde pozitia permitea si mangaieri, pupaceli. Finalizare cu lady on top, oralul acela a fost chiar prea bun si la normal nu am rezistat chiar mult. Note: Locatie: 9,5 Aspect: 9 ON: 9,5 NP: 9 Atitudine: 9,5 GFE: 9,5 Igiena: nimic suspect 250/ora Spor! 8
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Ianuarie 26, 2020 RECENZIE:Locatie: 9.3 (str. Matei Basarab)Aspect: 9 (domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par lung prins in coc, sani mici, fund rotund tare, slim, cateva tatuaje, piercing in buric, bronzata)Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, lins de sus pana jos, atentie la sateliti, foarte umed, foarte adanc, mai multe viteze, deepthroat pana la cotor foarte intens)Normal: 9.5 (protejat, se implica maxim, accepta pozitii, ii place sexul, nu oboseste deloc in asternut)Gfe: 10 (saruta pe corp, FK/DFK din belsug da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 500 RON (pentru 2 ore)Naratiunea)Am ajuns din nou la Antonia, programarea stabilita relativ usor, pe whatsapp, adresa este aceasi de cand o cunosc: pe str. Matei Basarab. Antonia m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra de aceasta data, pupacioasa inca de la intrare ^_^ . Locatia este mai mmult decat ok, la baie totul curat, prosop curat, geluri de dus; patul rezista la turatii mari si la cutremur. Am stat si am recuperat timpul, m-am cerut la dus pentru igienizare, urmand rasfatul de dupa in pat. Am mai multe vizite la domnisoara Antonia, mereu 2 ore, super futing :D . Serviciile sunt foarte bune, de asta asta nu am incercat anal desi face, doar oral si normal, schimbat foarte multe pozitii, finalizarile, COB, pe sirea spinarii.Mereu plec de la Antonia cu bateriile incarcate. De recomandat ? da / de revenit ? da :DNotite)1)Ambientul asigurat de luminite si de muzica buna de la laptop2)Te serveste la alegere cu un suc/apa plata, sticulata de unica folosinta3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii, au fost puse pe silent3)Atitune pro/client4)Pentru doritorii de fete slim este vis 18
ross2252 Reputație: 2 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 Nicio treaba cu Vogue!MerciArata bine oricum 1
7uuupp Reputație: 4764 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 MerciArata bine oricumAșa este!Eu am sunat azi in ideea sa o vizitez și nu am prins loc decât după ora 19...nu m-a coafat și m-am repliat, dar nu cedez.
Vizitator razielduke Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 Am vizitat-o prin luna Decembrie. Am vorbit pe WhatApp, a respectat intalnirea fara probleme. Locatia 10: Undeva la 10 minute de Corneliu Coposu. Bloc nou, foarte curat inauntru. La corp, fata 7: e draguta si foarte slim (aproape la fel de slaba ca daria26, pentru cei care au apucat-o). Sanii aproape inexistenti dar pe mine nu m-a deranjat. Igiena 10: nimic de reprosat. Oral neprotejat 6: S-a straduit dar nimic iesit din comun. Normal protejat 7: se misca binisor si duce destul de mult. Am finalizat doggystyle in prezervativ dupa o sesiune destul de lunga. GFE 7: e respectuoasa dar destul de distanta.Per total o experienta decenta, recomand macar o vizita. De revenit? Eu, nu :).
anne oana Reputație: 196 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Ianuarie 26, 2020 Salut! Am fost de curand la Antonia, inmanat de cateva dintre recenziile de pe aici. Ce pot sa spun este ca nu mi-a parut rau, chiar deloc. Am stabilit o programare pe whatsapp, care a fost respectata fara probleme. Locatia este foarte curata, un apartament ingrijit pe Matei Basarab, in camera de lucru are o canapea si o masuta unde poti sta la un pahar de vorba cu ea. Antonia, o fata tanara, draguta, corp armonios, mi s-a parut relaxata si poti comunica cu ea cu usurinta. Dupa cateva discutii pe mai multe subiecte am mers la dus, mai multe geluri, prosop curat totul in regula din acest punct de vedere. Reintors in camera de actiune ea m-a intrebat daca mai ramanem pe canapea sau mergem in pat, am ales sa mergem in pat. Preludiu foarte misto facut de ea, pupaceli, DFK, mangaieri, si a inceput cu un oral foarte bun, aici e un capitol la care ea sta foarte bine. Am continuat cu un sex normal in cateva pozitii, pe parcursul caruia am intretinut acelasi DFK unde pozitia permitea si mangaieri, pupaceli. Finalizare cu lady on top, oralul acela a fost chiar prea bun si la normal nu am rezistat chiar mult. Note:Locatie: 9,5 Aspect: 9 ON: 9,5 NP: 9 Atitudine: 9,5 GFE: 9,5 Igiena: nimic suspect 250/ora Spor!😘🤗💋multumesc frumos 1
anne oana Reputație: 196 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Ianuarie 26, 2020 RECENZIE:Locatie: 9.3 (str. Matei Basarab)Aspect: 9 (domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par lung prins in coc, sani mici, fund rotund tare, slim, cateva tatuaje, piercing in buric, bronzata)Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, lins de sus pana jos, atentie la sateliti, foarte umed, foarte adanc, mai multe viteze, deepthroat pana la cotor foarte intens)Normal: 9.5 (protejat, se implica maxim, accepta pozitii, ii place sexul, nu oboseste deloc in asternut)Gfe: 10 (saruta pe corp, FK/DFK din belsug da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 500 RON (pentru 2 ore) Naratiunea)Am ajuns din nou la Antonia, programarea stabilita relativ usor, pe whatsapp, adresa este aceasi de cand o cunosc: pe str. Matei Basarab. Antonia m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra de aceasta data, pupacioasa inca de la intrare ^_^ . Locatia este mai mmult decat ok, la baie totul curat, prosop curat, geluri de dus; patul rezista la turatii mari si la cutremur. Am stat si am recuperat timpul, m-am cerut la dus pentru igienizare, urmand rasfatul de dupa in pat. Am mai multe vizite la domnisoara Antonia, mereu 2 ore, super futing :D . Serviciile sunt foarte bune, de asta asta nu am incercat anal desi face, doar oral si normal, schimbat foarte multe pozitii, finalizarile, COB, pe sirea spinarii.Mereu plec de la Antonia cu bateriile incarcate. De recomandat ? da / de revenit ? da :D Notite)1)Ambientul asigurat de luminite si de muzica buna de la laptop2)Te serveste la alegere cu un suc/apa plata, sticulata de unica folosinta3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii, au fost puse pe silent3)Atitune pro/client4)Pentru doritorii de fete slim este vis Te pup multumesc frumos ...🤗😘💋 1
anne oana Reputație: 196 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Februarie 6, 2020 Disponibilă până la ora 21:00 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2272 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Februarie 12, 2020 Am vizitat-o prin luna Decembrie. Am vorbit pe WhatApp, a respectat intalnirea fara probleme. Locatia 10: Undeva la 10 minute de Corneliu Coposu. Bloc nou, foarte curat inauntru. La corp, fata 7: e draguta si foarte slim (aproape la fel de slaba ca daria26, pentru cei care au apucat-o). Sanii aproape inexistenti dar pe mine nu m-a deranjat. Igiena 10: nimic de reprosat. Oral neprotejat 6: S-a straduit dar nimic iesit din comun. Normal protejat 7: se misca binisor si duce destul de mult. Am finalizat doggystyle in prezervativ dupa o sesiune destul de lunga. GFE 7: e respectuoasa dar destul de distanta.Per total o experienta decenta, recomand macar o vizita. De revenit? Eu, nu :). „aproape la fel de slaba ca daria26” - esti sigur? Daria avea 40 kg cu hainele ude și cu televizorul în brațe. Antonia spune ca are 50. Cca 10kg la cam aceiași înăltime ar trebui sa se vadă. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 13, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 13, 2020 „aproape la fel de slaba ca daria26” - esti sigur? Daria avea 40 kg cu hainele ude și cu televizorul în brațe. Antonia spune ca are 50. Cca 10kg la cam aceiași înăltime ar trebui sa se vadă.Antonia este foarte lipicioasa, vorbitoare. ea practică FK și DFK fără reținere. personal, mi-a oferit un GFE maxim, știind că am comunicat prin traducere Google. De vreme ce nu aveam un limbaj comun.
anne oana Reputație: 196 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Februarie 18, 2020 buna dragilor!astăzi disponibilă până la ora 23:00...pupici 1
anne oana Reputație: 196 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Februarie 18, 2020 Antonia este foarte lipicioasa, vorbitoare. ea practică FK și DFK fără reținere. personal, mi-a oferit un GFE maxim, știind că am comunicat prin traducere Google. De vreme ce nu aveam un limbaj comun.😘😘😘 2
anne oana Reputație: 196 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Februarie 18, 2020 https://ibb.co/yyJs1Kk
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 18, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 18, 2020 https://i.ibb.co/wW16X8Q/IMG-20200218-WA0004.jpg :hug1 4
anne oana Reputație: 196 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Februarie 29, 2020 Hey...disponibila azi până la ora 23:00...pupic
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 29, 2020 Recenzii bune. Bravo!
anne oana Reputație: 196 Postat Martie 5, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Martie 5, 2020 https://ibb.co/5RbycBHBuna!disponibila astăzi pana la ora 23:00...pupici 2
crocodilul81 Reputație: 45 Postat Martie 5, 2020 Oras:București Oras:București Postat Martie 5, 2020 Un număr de telefon/whatsapp ??
witcher Reputație: 16322 Postat Martie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2020 https://ibb.co/5RbycBHBuna!disponibila astăzi pana la ora 23:00...pupici
anne oana Reputație: 196 Postat Martie 5, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Martie 5, 2020 Un număr de telefon/whatsapp ??0758877209
terenteterente Reputație: 244 Postat Martie 6, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 6, 2020 Antonia, mai arunca cate un ochi pe whats app. :)
anne oana Reputație: 196 Postat Martie 6, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Martie 6, 2020 Antonia, mai arunca cate un ochi pe whats app. :)[/quote😊😉 1
anne oana Reputație: 196 Postat Martie 11, 2020 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Postat Martie 11, 2020 disponibila 🔞🔞🔞https://ibb.co/JvRZGqF 1
witcher Reputație: 16322 Postat Martie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2020 https://ibb.co/JvRZGqF 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum