biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ehh, s-a terezit unu caruia nu i-am gresit cu nimic sa ma faca cu ou si otet aici... 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Trezit* Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Am ramas surprinsa sa vad o persoana care in fata ma complimenteaza si imi vorbeste frumos, aici sa vad ca nu ii convine ceva...nu am patit nimic grav.. Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ehh, s-a terezit unu caruia nu i-am gresit cu nimic sa ma faca cu ou si otet aici... Trezit*chiar asa? chiar te-a dernajat cineva cu ceva, si ai inceput iar cu limbaj trivial?hai sa ca poti si altele nu doar expresi meschine..etc. 3 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Nu va mai faceti planuri mari ca fata e putin in reparație!ARE UN OCHI VANAT,zicea ea ca fratilor ei ar fi executați iar păsărică e încă in reparație,explica cam Evaziv problema....multa baftă băieți!din punctul meu de vedere notele ei la momentul asta nu se mai justifica....Nu cred ca ti-am gresit frate cu nimic sa imi vorbesti asa... nu te-a jignit nimeni niciodata, ai fost respectat, p... facerea de bine e futere de mama stii? Daca mai imi calci pragul casei voi stii cum sa te tratez... 2 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2019 chiar asa? chiar te-a dernajat cineva cu ceva, si ai inceput iar cu limbaj trivial?hai sa ca poti si altele nu doar expresi meschine..etc.:)))))) hai nu fii 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Septembrie 16, 2019 nu mai vb vulgar,fi mai galantā!!! 6 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Am fost, nu ai cum cu oameni perversi, nu i-am gresit cu nimic, a fost respectat si apreciat pana sa vad aici ca ma face cum vrea el... 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Am fost, nu ai cum cu oameni perversi, nu i-am gresit cu nimic, a fost respectat si apreciat pana sa vad aici ca ma face cum vrea el...ce sa fie apa sub pod 3 Link spre comentariu
jumpbeak Reputație: 80 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Fata mai trage cite o dată și se enervează și ea... Link spre comentariu
claudiubadboy Reputație: 207 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Bibisor, pe unde mai activezi? Esti in Constanța?:) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Care stie cum sau daca pot incarca un clip video aici? Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Bibisor, pe unde mai activezi? Esti in Constanța?:)Buna, sunt in Medgidia, azi voi fi in Cta, ora o voi anunta aici cand voi ajunge 😘 Link spre comentariu
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 AF724BC0-8FA0-4324-B505-9050A11E6680.png uite ce fata frumoasacand mai arunca cate unul cate o rautate la adresa ta nu mai pune botul ca sunt doar rautaciosi Ai sex appeal, in pat deborezi de senzualitate :D .. in cuvinte simple esti draguta foc un cusur ai totusi ... esti tare nepriceputa ca si fotograf da-ti un pic silinta cand te pozezi ...ca o fotografie reusita face cat 1000 de cuvinte :))) ps: erau niste colegi de forum, fotografi iscusiti ..poate te ajuta ei cu foto profi sau macar cu sfaturi :) ... boyz ? help this poor girl to acquire some photographer skills .., va da si ea un sfarc la supt ..o aluna o maslina ceva :) 2 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 uite ce fata frumoasacand mai arunca cate unul cate o rautate la adresa ta nu mai pune botul ca sunt doar rautaciosi Ai sex appeal, in pat deborezi de senzualitate :D .. in cuvinte simple esti draguta foc un cusur ai totusi ... esti tare nepriceputa ca si fotograf da-ti un pic silinta cand te pozezi ...ca o fotografie reusita face cat 1000 de cuvinte :))) ps: erau niste colegi de forum, fotografi iscusiti ..poate te ajuta ei cu foto profi sau macar cu sfaturi :) ... boyz ? help this poor girl to acquire some photographer skills .., va da si ea un sfarc la supt ..o aluna o maslina ceva :)😂😂😂😂😂😂â¤ï¸â¤ï¸ Mersii mult, stiu ca nu prea le am cu pozele, dar voi lua in considerare si partea cu fotografiatul singura, dar nush ce sa zic ca imi cam da cu eroare cand imi fac o poza :))) 1 Link spre comentariu
microsoft89 Reputație: 4 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Ma ofer eu fotograf pt o sedinta foto ;)) Sunt fotograf profesionist tin sa precizez ;)) 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Ma ofer eu fotograf pt o sedinta foto ;)) Sunt fotograf profesionist tin sa precizez ;))Cat iei pe o sedinta? 1 Link spre comentariu
microsoft89 Reputație: 4 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Prima din partea casei, daca esti multumita, vb dupa. Daca vrei putem discuta la telefon. 2 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Baieti, daca ajunge cineva la mine imi aduce cineva un bec? Mi s-a ars becul la baie😂Multumesc anticipat!â¤ï¸ 2 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 6 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Daca vad fanii Iphone ce poze scoate, nu isi mai cumpara niciunul si da faliment Apple-ul. 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 😂😂😂😂 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Aiurea, claritate zero Link spre comentariu
rman Reputație: 26 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Draga Bianca , încearcă sa respecți ce vorbești la telefon. Numai lua programări dacă nu vrei sa le onorezi.Ma chemi la adresa iar după , numai răspunzi la telefon și îl închizi. Numai bine !! Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Eu ti-l recomand ca si fotograf pe gyo_77 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum