senad82 Reputație: 72 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2019 Revine luni!
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Eu ti-am facut un compliment, mai cu efect. Dar tu ai luat-o ca pe o jignire. De fapt, la ce sa ma astept?!Apropo' de "foamea-n glanda" , nu stiu care dintre noi doi isi vinde ceva...Eu vand (sau oricare altă femeie), si tu plătești 😂 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 PS..lupul isi schimba parul...Bine ai revenit Bya!!https://www.youtube.com/watch?v=czpZvVyQN5oMultumesc mult, te pup! 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Până se enervează și ne înjură pe toți ! WAaaH! Ne vedem luni Biiiieeencut😘😘 1
hunchback Reputație: 139 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Eu vand (sau oricare altă femeie), si tu plătești 😂Ce vinzi Biencut?:)) 1
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Octombrie 27, 2019 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Octombrie 27, 2019 Cat durează o finalizare?
wolfyy Reputație: 156 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:CT Oras:CT Postat Octombrie 28, 2019 😂😂😂😂 tu o intrebi pe ea ? 😂😂😂😂😂
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Octombrie 28, 2019 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Octombrie 28, 2019 😂😂😂😂 tu o intrebi pe ea ? 😂😂😂😂😂Da. Pentru ca de obicei la mine durează în jur de 40-40 minute 😜
wolfyy Reputație: 156 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:CT Oras:CT Postat Octombrie 28, 2019 Atunci e un risc pe care si-l asuma ea. Si depinde de ea in cat timp stie sa te faca. La cum arata si cat dr excitantă e....poate te termina mai repede 😊😊
siri1985 Reputație: 43 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Octombrie 28, 2019 ai inceput programul?
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2019 Ce vinzi Biencut?:))Deci TU vinzi pt ca TU ai foamea'n glanda, nu eu. Si nu baga toate femeile in aceeasi oala. Marea majoritate sunt femei ce se descurca pe cont propriu. Nu toate's ca tine... 2 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Deci TU vinzi pt ca TU ai foamea'n glanda, nu eu. Si nu baga toate femeile in aceeasi oala. Marea majoritate sunt femei ce se descurca pe cont propriu. Nu toate's ca tine...Ma refeream la cele in domeniu dobitoc fara creier ce esti! 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Am început programul 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2019 Iar ti-ai dat arama pe fata ...Tu ai de pierdut ... 2 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Iar ti-ai dat arama pe fata ...Tu ai de pierdut ...Ok, dă-mi pace, te rog mult, si o sa vezi ca o sa fie bine, ok? 1
injector Reputație: 137 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 28, 2019 Buna, mâine la ce ora incepi programul ?
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2019 E non-stop, oricum nu o suna nimeni. 2 1
bitchy Reputație: 1585 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 29, 2019 va rog sa aveti un limbaj civilizat!Zi frumoasa!Bitchy
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 E non-stop, oricum nu o suna nimeni.Vorbeste ma in numele tau, iar manânci coliva? Sa nu zic ca manânci altceva, nu ai ma alta treaba? Vezi-ti ma homosapiens de treburile tale 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 Buna, mâine la ce ora incepi programul ?Buna, de la ora 08:30-12:00
injector Reputație: 137 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 29, 2019 Salutare După ce am tot citit recenzii despre aceasta d-soara mi am făcut curaj să merg la ea , locația cunoscuta la cireșica vis-a-vis de spălătoria Tora De când a deschis ușa și am văzut o sumar îmbrăcată si pe tocuri , mi am transpirat palmele , după discuțiile protocolare am trecut la acțiune , ceva deosebit , un oral cu ruperi de ritm in timp ce te privește în ochii și normal , schimbat 2 , 3 poziții finalizat in balonas , linguriță Oral 9 Normal 9 Locație 9 ( nu prea am fost atent ) D-soara mirosea ff frumos și are o păsărică demențială și o privire criminala De revenit DA Â©ï¸ ðŸ–¤ 3
banana_lunga Reputație: -229 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Octombrie 30, 2019 Vorba multă, sărăcia omului. Nu sunt eu prea vorbăreț de fel și momentan, pentru încă o lună cât sunt prin străinătate prefer să rămân la stadiul de observator. Bianco, insă ...abea aștept să vin acasă și să te găsesc prin Ct, bineînțeles că te mânc cu fulgi cu tot (niahniahniahniah). Văd destul de mulți deranjați de faptul că ești vulgară și, vai doamne ...ei nu pot accepta un asemenea comportament de la o domnșoară(bă, mă lași? ...am avut neplăcerea să cunosc femei care vorbeau mai ceva ca la ușa cortului comparativ cu a noastră Biencuț, chiar si femei mature ori spre vârsta a treia). Vulgaritatea din punctul meu de vedere e mână-n mână cu sinceritatea, iar în zilele astea ...a fi sincer și a-i spune cuiva verde-n față e considerat jignitor. Dacă vreun admin consideră postarea mea deplasată atunci e mai mult decât binevenit să o șteargă.Revenind la tine Biencuț ...din ce am tot citit pe topicul ăsta mare și viu colorat al tău ...ești de comitet :) ...plus că de când a fost deschis topicul și am văzut o poză cu privirea ta am zis 'ai de pula mea ...dacă ajung la gagica asta, mă iau toți dracii' în sensu' bun al cuvântului. Gata. Te pup. Vă salut, băieți, bărbați, golani și domni!
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 30, 2019 FK faci? 😎 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 Salutare După ce am tot citit recenzii despre aceasta d-soara mi am făcut curaj să merg la ea , locația cunoscuta la cireșica vis-a-vis de spălătoria Tora De când a deschis ușa și am văzut o sumar îmbrăcată si pe tocuri , mi am transpirat palmele , după discuțiile protocolare am trecut la acțiune , ceva deosebit , un oral cu ruperi de ritm in timp ce te privește în ochii și normal , schimbat 2 , 3 poziții finalizat in balonas , linguriță Oral 9 Normal 9 Locație 9 ( nu prea am fost atent ) D-soara mirosea ff frumos și are o păsărică demențială și o privire criminala De revenit DA Â©ï¸ ðŸ–¤Multumesc muuult, si tu ai fost foarte atent la cerinte si detalii si ma bucura faptul ca si venit, te sarut si te mai asteot!😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum