larisssa Reputație: 8905 Postat August 28, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat August 28, 2019 Bine v-am găsit ! Voi ajunge in București vineri (30.08) si voi fi disponibila pana luni după-masă (02.09). Asa cum cere regulamentul, deschid topic aici pentru a-mi anunta vizita la voi.Imi voi face prezentarea generală si, desi vorbesc al dracului de mult, astept intrebarile voastre daca aveti nedumeriri.Eu sunt Larisa (Larisssa ,de fapt,ca userul Larisa era luat si ,intr-o criza de imaginatie,am adaugat cate un 's' pana mi-a fost acceptat userul).Sunt o femeie de 34 de ani si sunt departe de a fi vreo bomba sexy(sau alte chestii d'astea explozibile). Daca speri sa ai prima finalizare cand ,deschizându-ti usa, te pleznesc cu sanii peste faţă....regret,te voi dezamagi. Acum,nici sa nu credeți ca sunt vreo sluta de tre' sa imi pui punga pe fata ! Sunt o femeie normala ,inalta (1,74 m) si slaba( 58de kg). Am cracii lungi si asta ma salveaza ! Ba nu, mai salvator de atat e faptul ca ,desi am sânii mici,am sfarcuri mișto,deci e bine! Ofer servicii de companie intima ,ceea ce inseamna ca nu imi doresc sa vii "cu ea sculata de acasa", sa ne aruncam in dormitor si "Pa,la revedere!". La prima vizită vreau neaparat sa dispui de putin timp in plus, imi place sa intru in contact cu omul cu care voi ajunge intre cearșafuri, sa vad cu cine am de-a face, sa vezi cu cine ai de-a face.Dupa acest intermezzo, vei merge la dus(neaparat),apoi incepe sa se scurgă timpul tău, cel pentru care am pretentia sa plătești. Cat? 150 RON pentru clasicul “o finalizare” și 250 RON pentru o ora . Pentru actiunea propriu-zisa regulile sunt putine si clare : NU FK,NU ANAL,NU Normal Nep si NU NEGOCIEM. In rest,orice este ppsibil cu ajutorul comunicarii,bunului simt , vointei- toate reciproce.Topicul de pe Constanta e practic imposobil de citit (vreo 260de pagini),dar va fac un rezumat- rasete, voie buna, vreo 2 scandaluri cu 2 cretini, o telenovela cu un psihopat ,muuuuulte recenzii bune si foarte bune (m-am retras din motive personale cand eram la Top) si 3 (da,doar 3, parol!)recenzii usor negative. https://nimfomane.com/forum/topic/68692-larisssa-0786645492/page-269?do=findComment&comment=5788871 Topicul pe Brasov insa e mai succint ,informativ si de actualitate (la Cta nu mai activez de ceva vreme decât rar și foarte rar.)https://nimfomane.co...26#entry5768303 Iași - https://nimfomane.co...-6#entry5792903 Sibiu - https://nimfomane.co...-5#entry5791779 Sunt matinala (anii,bătrânetea,ma trezesc o data cu găinile), astfel ca voi fi disponibila incepand cu ora 07.30-8.00 zilnic. Programari pentru a doua parte a dupa-amiezii si pentru. Seara nu obisnuiesc sa fac, nu pot sti daca la orele respective voi mai fi in parametrii optimi de functionare.Programarile se fac prin PM sau la numarul 0786645492 (apel,sms, whqtsapp). Răspund la sms si wts DACA MENTIONATI INTERVALUL ORAR IN CARE O POT FACE. Acestea fiind zise, sper din tot sufletul sa fac si la voi impresia buna pe care am tot facut-o anii astia.Spor in toate tuturor! 11
larisssa Reputație: 8905 Postat August 28, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 28, 2019 Păcatul copy-paste ! :)Thx , dau un cico :D
larisssa Reputație: 8905 Postat August 28, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 28, 2019 Indiferent de orașul in care ma aflu , ma promovez doar pe forum, nu am anunțuri pe nicăieri altundeva. Iar asta poate fi o sabie cu două taisuri pentru ca : NU ofer poze in privat si NU recit ca pe Tatăl Nostru "detaliile". Cred ca sunt suficient de coerenta si explicita in scris, așa ca nu ma înjurați ,dar țin la sănătatea mea mintala :) 2
melcian Reputație: 52 Postat August 28, 2019 Oras:home Oras:home Postat August 28, 2019 Cred ca poti sa ici treci in titlul topicului: "curva care l-a luat pe NU in brate!" NU FK,NU ANAL,NU Normal Nep si NU NEGOCIEM. In rest,orice este ppsibilNU ofer poze in privat si NU recit ca pe Tatăl Nostru "detaliile". 1 1
piticu_ Reputație: 275 Postat August 28, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 28, 2019 Bă interesant zic. Prin celelalte orașe mai aveai parteneră de aventuri... Poate se întâmplă și pe aici, cine știe. Orarul anunțat e mai ciudățel dar poate e un avantaj dacă de prinde lumea dimineață cu energie.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2019 La prima vizită vreau neaparat sa dispui de putin timp in plus, imi place sa intru in contact cu omul cu care voi ajunge intre cearșafuri, sa vad cu cine am de-a face, sa vezi cu cine ai de-a face.Pentru timpul asta in plus se plateste?Si celelalte vizite cand vor fi, tinand cont ca stai doar 2 zile?
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 28, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 28, 2019 inceputul e bun :)
larisssa Reputație: 8905 Postat August 28, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 28, 2019 Cred ca poti sa ici treci in titlul topicului: "curva care l-a luat pe NU in brate!" Daca ma scutește de întrebări tâmpite, DA, prefer sa înșir "nu-urile" ! Oricum e mai scurtă listă cu "Nu", decât aia cu " DA". Bă interesant zic. Prin celelalte orașe mai aveai parteneră de aventuri... Poate se întâmplă și pe aici, cine știe. Orarul anunțat e mai ciudățel dar poate e un avantaj dacă de prinde lumea dimineață cu energie. Oi vorbi eu al dracului de mult ,dar mai las si surprize , nu zic chiar tot.Da,in general sunt matinala si daca de ațâța amar de vreme îmi mențin programul, înseamna ca e bun,nu-i așa?Pentru timpul asta in plus se plateste?Si celelalte vizite cand vor fi, tinand cont ca stai doar 2 zile? Scrie clar ca timpul pentru care am pretenția sa fiu plătită începe la dus. Următoarele vizite vor fi în timpul următoarelor mele "delegații" in București. inceputul e bun :)Neah, nu ma sperii eu așa ușor! Garantez ca ironicii ăștia nu au citit decât topicul asta. Ca altfel ar fi văzut ca sunt curva bătrână, nu ma intimidează sigur 2-3 vorbe .
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2019 .
larisssa Reputație: 8905 Postat August 28, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 28, 2019 . Ai editat ptr ca ai văzut logica pana la urma ?
matiz Reputație: 132 Postat August 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2019 Bună și bine ai venit 😘În ce zona vei avea locația?Accepți întâlniri doar pentru cunilingus și anilingus?Mulțumesc frumos pentru răspuns 😘
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2019 :clapp :clapp :clapp ... abia astept sa ne cunoastem mai bine :yummy 3 2
sxs Reputație: 179 Postat August 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2019 Bine v-am găsit ! Voi ajunge in București vineri (30.08) si voi fi disponibila pana luni după-masă (02.09). Asa cum cere regulamentul, deschid topic aici pentru a-mi anunta vizita la voi.Imi voi face prezentarea generală si, desi vorbesc al dracului de mult, astept intrebarile voastre daca aveti nedumeriri.Eu sunt Larisa (Larisssa ,de fapt,ca userul Larisa era luat si ,intr-o criza de imaginatie,am adaugat cate un 's' pana mi-a fost acceptat userul).Sunt o femeie de 34 de ani si sunt departe de a fi vreo bomba sexy(sau alte chestii d'astea explozibile). Daca speri sa ai prima finalizare cand ,deschizându-ti usa, te pleznesc cu sanii peste faţă....regret,te voi dezamagi. Acum,nici sa nu credeți ca sunt vreo sluta de tre' sa imi pui punga pe fata ! Sunt o femeie normala ,inalta (1,74 m) si slaba( 58de kg). Am cracii lungi si asta ma salveaza ! Ba nu, mai salvator de atat e faptul ca ,desi am sânii mici,am sfarcuri mișto,deci e bine! Ofer servicii de companie intima ,ceea ce inseamna ca nu imi doresc sa vii "cu ea sculata de acasa", sa ne aruncam in dormitor si "Pa,la revedere!". La prima vizită vreau neaparat sa dispui de putin timp in plus, imi place sa intru in contact cu omul cu care voi ajunge intre cearșafuri, sa vad cu cine am de-a face, sa vezi cu cine ai de-a face.Dupa acest intermezzo, vei merge la dus(neaparat),apoi incepe sa se scurgă timpul tău, cel pentru care am pretentia sa plătești. Cat? 150 RON pentru clasicul “o finalizare” și 250 RON pentru o ora . Pentru actiunea propriu-zisa regulile sunt putine si clare : NU FK,NU ANAL,NU Normal Nep si NU NEGOCIEM. In rest,orice este ppsibil cu ajutorul comunicarii,bunului simt , vointei- toate reciproce.Topicul de pe Constanta e practic imposobil de citit (vreo 260de pagini),dar va fac un rezumat- rasete, voie buna, vreo 2 scandaluri cu 2 cretini, o telenovela cu un psihopat ,muuuuulte recenzii bune si foarte bune (m-am retras din motive personale cand eram la Top) si 3 (da,doar 3, parol!)recenzii usor negative.https://nimfomane.com/forum/topic/68692-larisssa-0786645492/page-269?do=findComment&comment=5788871 Topicul pe Brasov insa e mai succint ,informativ si de actualitate (la Cta nu mai activez de ceva vreme decât rar și foarte rar.)https://nimfomane.co...26#entry5768303 Iași - https://nimfomane.co...-6#entry5792903 Sibiu - https://nimfomane.co...-5#entry5791779 Sunt matinala (anii,bătrânetea,ma trezesc o data cu găinile), astfel ca voi fi disponibila incepand cu ora 07.30-8.00 zilnic. Programari pentru a doua parte a dupa-amiezii si pentru. Seara nu obisnuiesc sa fac, nu pot sti daca la orele respective voi mai fi in parametrii optimi de functionare.Programarile se fac prin PM sau la numarul 0786645492 (apel,sms, whqtsapp). Răspund la sms si wts DACA MENTIONATI INTERVALUL ORAR IN CARE O POT FACE. Acestea fiind zise, sper din tot sufletul sa fac si la voi impresia buna pe care am tot facut-o anii astia.Spor in toate tuturor! vineri,"decat" ajungi sau iti si prezinti cracii aia lungi? 1
laury Reputație: 24071 Postat August 29, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 29, 2019 Hello, eu te intreb franc de la bun inceput...ce iti place sa faci mai mult? Oral sau futai?😊
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2019 Ai editat ptr ca ai văzut logica pana la urma ?Da :) 1
larisssa Reputație: 8905 Postat August 30, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 30, 2019 vineri,"decat" ajungi sau iti si prezinti cracii aia lungi?Vin cu totul si deschid larg "porțile"! După prânz i'm on! Hello, eu te intreb franc de la bun inceput...ce iti place sa faci mai mult? Oral sau futai? Ete mah, orice as zice ,nu o sa fie bine! Da' tot zic , ca așa am "io" gura mare! Mah, oralul este piesa de rezistență ,așa cum o spun, fara excepție sutele de recenzii. Da' acu', oameni suntem toți : sug una, doua, trei, cinci... Apai si când prind după o Pla sanatoasa,pai nu scot pârleala?!? Locația va fi pe Cantemir, zona Budapesta. Raspunsurile la celelalte întrebări sunt im postarea mea inițială.
tropical17 Reputație: 1305 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2019 alta intrebare? gen florin ciordache....dupa 6 septembrie, ce oras urmeaza?
witcher Reputație: 16315 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2019 Imi place cum te prezinti si imi convine programul matinal :yummy Sper sa mai vii prin Bucuresti si sa ne onorezi cu prezente mai lungi, tura asta mi-e imposibil sa ajung.
larisssa Reputație: 8905 Postat August 30, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 30, 2019 Gata, m-am instalat si sunt "ready for big action".Spor s'avem! 1
scorpionul Reputație: 1954 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2019 Gata, m-am instalat si sunt "ready for big action".Spor s'avem!Unde? In ce zona esti?
larisssa Reputație: 8905 Postat August 30, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 30, 2019 Unde? In ce zona esti? Locația va fi pe Cantemir, zona Budapesta.ă.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2019 Deci in weekend acelasi program matinal?
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat August 31, 2019 Oras:BUH Oras:BUH Postat August 31, 2019 buna esti tare dulce. sper si eu ca mai vii in Bucuresti. Sweet kiss
larisssa Reputație: 8905 Postat August 31, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 31, 2019 Deci in weekend acelasi program matinal?Exact ! Dimineataaaaaa pe răcoare :)))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum