deagosvatra Reputație: -88 Postat Iulie 21, 2022 Partajează Postat Iulie 21, 2022 Super fata, păcat ca nu mai face anal ! 2 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iulie 26, 2022 La 21.07.2022 la 14:22, ewan a spus: Am promis recenzie, asa ca ma tin de cuvant !! Ieri dimineata am vazut ca e Roxy online, asa ca i-am dat telefon (la SMS n-a raspuns). Spre surpriza mea, m-a programat peste o ora si ceva, asa ca dupa un dush si barbierit, am plecat (pe canicula asta insuportabila) spre Bucur Obor, unde are locatia. M-a asteptat in rochita de plasa (din pozele de mai sus), zambitoare, amabila, Conversatie, glume, apoi m-am dus la dush pentru igienizare. Momentul cand ies de la dush in pielea goala si ma asteapta fata goala in pat mi se pare minunat: mai ales ca Roxy statea intinsa pe burta, cu minunea aia de fund in sus. I-am mancat si fundul, si pasarica, si mi-a supt si lins si ea mie toate intimitatile, in mai multe reprize, senzatiile de placere fiind la cote maxime. "Futing" n-am mai facut, ca n-aveam chef de prezervativ si oricum nu ne-am fi incadrat in timp. Dupa finalizare ne-am mai tachinat putin, ne-am imbratisat si m-am pregatit de plecare. ........................... LOCATIA: garsoniera standard, in blocul de langa parculetul de la Bucur Obor ORAL: reciproc, total, la intensitate maxima NORMAL: n-am mai facut. PRET: 150 / aprox 30 de minute FATA: frumusica, miniona, cu un fund superb, tandra si kinky in acelasi timp Mulțumesc frumos, te aștept oricând cu drag. Kiss Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iulie 27, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2022 Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . 8 5 Link spre comentariu
mk1234 Reputație: 16 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 8 ore, roxyrox a spus: Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Esti beleaaa😋🥰🙈🙈 Link spre comentariu
gabrielst Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iulie 28, 2022 La 04.07.2022 la 10:34, roxyrox a spus: Heloo guys disponibila pana la ora 19 Kiss Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ➡️PENTRU ANAL LA FINALIZAREA ➕5️⃣0️⃣ RON. ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. Anal nu fac cu oricine ,și nici prea dotat/ lungime ,grosime ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor. 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Va pupa roxy ,zi frumoasă Annilingus pasiv, facesitting, tongue fucking, faci? Link spre comentariu
valentin.ari Reputație: 160 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2022 Din moment ce ai scos analul din meniu, ar trebui să scoți titlul cu "sex total".😂😜😂 2 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 1, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 1, 2022 Heloo disponibila azi pana la ora 18:00..kiss Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 2, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 2, 2022 Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 4, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 4, 2022 Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . 2 6 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat August 4, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 4, 2022 1 hour ago, roxyrox said: Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Woow, superba imagine! Și păsărică, bineînțeles! 1 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat August 4, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 4, 2022 Acum 1 oră, roxyrox a spus: Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Ai un funduleț superb! 😍😍Tocmai bun de mângâiat și gustat! 😍😍 1 Link spre comentariu
Dark.web1 Reputație: 98 Postat August 4, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat August 4, 2022 Acum 3 ore, roxyrox a spus: Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Cati ani ai?? Link spre comentariu
juseppe05 Reputație: 495 Postat August 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2022 La 11.07.2022 la 11:45, roxyrox a spus: Hey guys 🗨🗨ANUNT IMPORTANT🗨🗨 😏CU părere de rău pentru uni dintre voi 🕳DIN MOTIVE DE SĂNĂTATE 🧠 🕳NU MAI FAC ANAL _ DIN CAUZA spălări interioare aproape zilnice pentru Anal nu îmi e bine, Asa ca pentru sănătatea mea am decis sa nu mai fac anal dacă mai vreau sa fiu sănătoasă 🤔 🕳In schimb rămâne toate cetate valabile. Și ma m gândit totuși Sa aduc alt plus serviciilor mele ACELA CU FINALIZARE FACIALA CONTRA COST 50 RON. KISS VA PUPA ROXY Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba. ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor. 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău . Daca tot a decis sa nu mai faca anal, nu mai bine stergem din titlu faza cu sex total? Nu de alta, dar daca nu citeam postarile din urma, as fi sunat-o sa fac programare pt sex total. @pisicut - Poate ne poti ajuta cu modificarea titlului Mersi Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 4, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 4, 2022 Acum 2 ore, Dark.web1 a spus: Cati ani ai?? 33 anișori 🥰🥰🥰 2 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 4, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 4, 2022 Acum 1 minut, juseppe05 a spus: Daca tot a decis sa nu mai faca anal, nu mai bine stergem din titlu faza cu sex total? Nu de alta, dar daca nu citeam postarile din urma, as fi sunat-o sa fac programare pt sex total. @pisicut - Poate ne poti ajuta cu modificarea titlului Mersi Nu era o problema ,îți spuneam ca nu mai fac Anal .. 😉😉 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 15, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 15, 2022 Neatza guys . Disponibilă până la ora 18:00🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat August 15, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 15, 2022 Am ajuns și eu într-un sfârșit la Roxy, după o programare făcută cu câteva ore înainte de vizita. Am ajuns foarte ușor în locație, fiind foarte bine îndrumat. Roxy mă aștepta într-un compeu sexy,am fost întrebat dacă servesc o bere, energizant sau apa după care am cerut la duș. Acțiunea a fost destul de scuta, fiin destul de statut și excitant.Roxi reacționează destul de bine la stimuli,gemand frumos și având chiar niște contracții, face un oral foarte bun iar anilingusul este bestial.ce o dezavantajează este burtica cu vergeturi din cauza sarcinii și sâni deși micuți erau moi și un pic lăsați. O să revin cu placere la Roxy pentru oralul bun și pentru un normal mai lung ca data trecută!Pupici! 5 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 20, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 20, 2022 Neatza guys . Disponibilă azi pana la ora 15🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 22, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 22, 2022 Heloo guys, disponibila pana la ora 18:00 l Oral 🤪Oral cu finalizare 👅 🙉Sex normal 😛Anilingus, dacă ești ras și curat😉 🤞 69 🛀🛀DUȘ ÎMPREUNĂ, sex in duș 💯Diferite poziții Finalizare faciala 50 RON EXTRA 1️⃣5️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA ♾♀️ PENTRU FOLOSIREA JUCARIILOR ➕5️⃣0️⃣ RON EXTRA. 1h ,2️⃣5️⃣0️⃣ RON Nu sunt pe genu fuck hard, dacă vrei asta nu mai nimerit bine. Nu sunt pe graba ⛔Dacă crezi ca nu mai poți a doua finalizare nu o mai face , nu are rost sa ma chinui si pe mine ca să ți-o scol și nici tu sa te chinui sa îți dai drumul, ca practic cam asta e la a doua finalizare ,nu mai e chiar placerea aia intensa ca prima... mai bine o finalizare și bună ,de calitate.. Adresa: șoseaua Mihai bravu nr 7,, punct de reper ,( o măcelărie, și un magazin profi) cum vi dinspre Iulia Hasdeu spre bucur obor , ultimul bloc pe partea dreapta pana sa intri în pasajul bucur obor 🚫 Dacă intarzi 5 minute nui problema, dar dacă intarzi 15 minute atunci intarzi din timpul tău. Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 22, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 22, 2022 5 3 Link spre comentariu
rockaferox Reputație: 50 Postat August 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2022 Acum 14 minute, roxyrox a spus: Ce costumație faina ...😍 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 23, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 23, 2022 Yumy yumy cine are chef azi de limbute? 2 1 Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 535 Postat August 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2022 Acum 18 minute, roxyrox a spus: Yumy yumy cine are chef azi de limbute? Eu am chef de un oral bun cu lins pe coite 🥲😂 1 Link spre comentariu
rockaferox Reputație: 50 Postat August 23, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 23, 2022 Acum 25 minute, roxyrox a spus: Yumy yumy cine are chef azi de limbute? Ne inviți sa dam?...sau sa primim? 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat August 23, 2022 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 23, 2022 1 oră în urmă, rockaferox a spus: Ne inviți sa dam?...sau sa primim? Ce exprima poza? 😋😋😋lasă rock ca ști tu ce zic , dar clar și ofer , ști tu mai bine decât toți 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum