Sari la conținut

Buna..Andrada va asteapt

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Poze nu reusesc sa urc :(

Nu merge dar daca e cineva care ne poate ajuta să mai urcam niste poze am fi fericite

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Imi zice ca nu am permisiunea sa postez url extern :(

scoate din link https:// și pune restul 

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

...imgbb.com...accesezi site gratis, fara sa ti ceara sa te loghezi, dupa care inacarci acolo pozele tale, voastre (start uploading) si dupa care o sa ti apara un link la care poti da copy si il pui aici...cost distractie, in compania Alexiei si a ta??

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Nu merge dar daca e cineva care ne poate ajuta să mai urcam niste poze am fi fericite

Poți folosi acest link:

https://imgbb.com/

și postezi ce este după „.co”,  adică în cazul

https://ibb.co/X2F0YsY

postezi numai

/X2F0YsY

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat

Odată cu pozele poți pune și o actualizare cu prețuri și servicii, te rog?

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Având în vedere ca se scriau multe chestii despre andrada am fost si eu in vizita la ea ... este o fata drăguță si amabilă ca aspect fizic ii dau 8/10 . Este înalta si slabuta exact pe placul meu am citit la începutul forumului ca era brunetă acum are părul castaniu spre blond. Am sunat-o la telefon si am programat cu ea o intalnire . Oră A fost respectată m-am prezentat la locația ei si ma așteptat într-o rochiță transparentă foarte scurta și sexy . Fata era aranjată cu machiaj si tocuri in picioare ( sincer mi sau parut un pic exagerate ) am fost in balcon unde am fumat o țigară si dupa ne-am apucat de treaba.. experiența plăcută se implica oral 9/10 neprotejat cu deep normal 8.5/10 Am făcut vari poziții anal 9/10 . Domnisoara A fost pe placul meu o sa mai revin cu siguranta . Cadoul lăsat a fost 250 (ora Cu anal)

• Like 2
Postat

Am vizitat si eu astazi domnisoara. Locatia ( am inteles provizorie) , o garsoniera aflata in zona Pietii Progresul. Cand am intrat era dezordine, fata  tocmai despacheta si erau lucruri aruncate peste tot. Andrada este tanara ( cam 18-19 ani ) inalta, peste 1,70 m, picioare lungi, trasaturi placute ale fetei,  , asa cam de nota 8 per total,  cu mentiunea ca ar trebui sa-si mai tonifice un pic corpul . Mi s-a parut o fata cu bun simt, avand   atitudine pro client.    GFE,este  ridicat,  FK din plin . Oralul neprotejat il presteaza bine, adanc, isi da silinta . La  normal protejat simti ca este acolo, cu tine si nu se gandeste la nemurirea sufletului.  Finalizat in gurita domnisoarei, .   Raport servicii /  pret bun, adica 100 lei finalizarea , fara graba, cu CIM, FK , GFE ridicat la care se adauga 50 lei daca vrei anal . Mentionez ca am fost atent la igiena ei ,  pasarica este curata, fara scurgeri, nu am simtit mirosuri suspecte, cu atat mai mult cu cat  am facut niste comentarii neelogioase la adresa ei cu ceva timp in urma in urma discutilor de pe forum ( masura  a incercarii mele de a fii obiectiv si a spune ce gandesc si ce vad , chiar  daca  este de rau  sau  de bine ). Recomand  cu mentiunea ca ar fii mai bine si pentru ea , dar mai ales pentru noi sa-si schimbe locatia in o zona centrala mai  accesibila.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

0758998070

De ce apare ca număr de business şi cine e în poză?

Postat

Eu numarul asta l-am format, a raspuns fata si m-am programat peste 1h. Cand am ajuns,  am sunat din nou si mi-a dat adresa 

• Membru Premium
Postat

Am schimbat numărul de telefon

Noul număr este 0756708687

Eu numarul asta l-am format, a raspuns fata si m-am programat peste 1h. Cand am ajuns,  am sunat din nou si mi-a dat adresa

Sigur nu era celălalt?

Ai whatsapp, ea este în poză (că nu seamănă cu pozele).

În poză pare brunetă cu părul scurt.

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Pana la urma care e numarul bun? Cel cu cuplu sau cel cu satena singura la poza de profil?

Postat

Ne spune ea daca o interesează...Andrada, Tot la Piata Progresul ai locație? Că ești aproape, ți-aș împinge o vizita🙂

• Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat

Da tot la piata progresu

....departe un pic ....
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

E o locație provizorie

Din partea mea poți sa ramai la Progresu.. Ești în aria mea de acoperire😋😀
  • Minus 1

Postat

Și din partea mea...e frumos și acolo, au renovat piata, au asfaltat recent soseaua, parcările, au pus mingiute de beton...ce sa mai ...ca in centru 😀

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...