dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 11, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 11, 2020 Coane, nu prea inteleg. Fata "e praf" sa te citez, dar intrebi unde e. Iti e dor de ea sau iti e teama sa nu va intalniti? 🤣🤣🤣
domnul_zeu Reputație: 374 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Unde esti Oana? ploiesti, revine in 2 saptamani 1
laury Reputație: 24072 Postat August 11, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 11, 2020 Coane, nu prea inteleg. Fata "e praf" sa te citez, dar intrebi unde e. Iti e dor de ea sau iti e teama sa nu va intalniti? 🤣🤣🤣Boss, am eu cu ea niste vorbe. Am spus mereu ca la corp este misto, serviciile slabe dar le-a imbunatatit. De ce nu te duci la ea?
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 11, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 11, 2020 Nu contest ca ai zis ca e misto la corp, si din pct. meu de vedere este, dar am niste dubii in privinta serviciilor. Atata timp cat nu imi fac cont platit (nu voi da bani in ruptul capului) voi continua sa fiu oprit cand ajung la un anumit nr de postari, iar probabil recenziile mele sunt considerate irelevante. Mereu voi fi un membru nou....Acestea fiind spuse fata poate sa "repare" pe alocuri pentru a primi recenzii bune de la "veterani" continuand cu servicii modeste in rest.E doar o parere bazata pe recenzii, nicidecum pe test. Oana, nu vreau sa te supar, nu te-am vizitat, dar e o parere personala bazata pe recenziile anterioare. Poate in realitate serviciile tale, atitudinea, sau orice tine de compatibilitate si oferta sunt extraordinare, sau cum zice veteranul, imbunatatite.Eu inca stau pe banca de rezerve, ma decid cand intru pe teren.
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 11, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat August 11, 2020 Fiecare vine când dorește ! Momentan sunt in ploiesti . Va pup
alex2324 Reputație: 23 Postat August 11, 2020 Telefon: 0762569607 Oras:Bucuresti Telefon: 0762569607 Oras:Bucuresti Postat August 11, 2020 Esti bolnav sefule...te.a prostit laba...ai aere de lunatic pune mana si fute nu mai scrie aiurea ce iti trece prin cap 1
alex2324 Reputație: 23 Postat August 12, 2020 Telefon: 0762569607 Oras:Bucuresti Telefon: 0762569607 Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Cand revii in bucuresti?
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 12, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat August 12, 2020 Peste 2 săptămâni cred . Încă nu știu. Voi anunța cu o zi înainte . Pupici
laury Reputație: 24072 Postat August 12, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 12, 2020 Esti bolnav sefule...te.a prostit laba...ai aere de lunatic pune mana si fute nu mai scrie aiurea ce iti trece prin cap😆😆😆
calin04 Reputație: 817 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Nu contest ca ai zis ca e misto la corp, si din pct. meu de vedere este, dar am niste dubii in privinta serviciilor. Atata timp cat nu imi fac cont platit (nu voi da bani in ruptul capului) voi continua sa fiu oprit cand ajung la un anumit nr de postari, iar probabil recenziile mele sunt considerate irelevante. Mereu voi fi un membru nou....Acestea fiind spuse fata poate sa "repare" pe alocuri pentru a primi recenzii bune de la "veterani" continuand cu servicii modeste in rest.E doar o parere bazata pe recenzii, nicidecum pe test. Oana, nu vreau sa te supar, nu te-am vizitat, dar e o parere personala bazata pe recenziile anterioare. Poate in realitate serviciile tale, atitudinea, sau orice tine de compatibilitate si oferta sunt extraordinare, sau cum zice veteranul, imbunatatite.Eu inca stau pe banca de rezerve, ma decid cand intru pe teren.Doamne fereste ce aberatii :) 1
norbert1976us Reputație: 1435 Postat August 13, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 13, 2020 Nu contest ca ai zis ca e misto la corp, si din pct. meu de vedere este, dar am niste dubii in privinta serviciilor.Atata timp cat nu imi fac cont platit (nu voi da bani in ruptul capului) voi continua sa fiu oprit cand ajung la un anumit nr de postari, iar probabil recenziile mele sunt considerate irelevante. Mereu voi fi un membru nou....Acestea fiind spuse fata poate sa "repare" pe alocuri pentru a primi recenzii bune de la "veterani" continuand cu servicii modeste in rest.E doar o parere bazata pe recenzii, nicidecum pe test.Oana, nu vreau sa te supar, nu te-am vizitat, dar e o parere personala bazata pe recenziile anterioare. Poate in realitate serviciile tale, atitudinea, sau orice tine de compatibilitate si oferta sunt extraordinare, sau cum zice veteranul, imbunatatite.Eu inca stau pe banca de rezerve, ma decid cand intru pe teren.Oi fi intrat vreodata pe teren? Sau ai lustruit .... "banca" de rezerve mereu? 1
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 31, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat August 31, 2020 Buna ! Ce faceti drăguții mei ?? Am revenit dar nu știu unde sa caut locație cam in ce zona .. niște idei ?! 🙂🙂 voi începe 5-7 Septembrie pup
perpulis Reputație: 400 Postat August 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2020 Buna ! Ce faceti drăguții mei ?? Am revenit dar nu știu unde sa caut locație cam in ce zona .. niște idei ?! 🙂🙂 voi începe 5-7 Septembrie pupDristor🙈🙈🙈
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 31, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 31, 2020 Centru, victoriei, campineanu...
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 31, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat August 31, 2020 O sa caut o locație in care voi avea loc de parcare ☺ï¸â˜ºï¸ Sa ajungeți ușor și fără stres 🙂
dudehuge Reputație: 56 Postat August 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2020 Alba iulia +1
hedonis91 Reputație: -77 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 Buna ! Ce faceti drăguții mei ?? Am revenit dar nu știu unde sa caut locație cam in ce zona .. niște idei ?! voi începe 5-7 Septembrie pupUniversitate, Romană, sau Sector 6, Drumul Taberei, Ghencea, Lujerului 1
enriqe68 Reputație: 162 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2020 rond unirii vitan...
oana1998 Reputație: 1116 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 1, 2020 Am găsit 🙂 la piata victoriei ! Vis a vis sunt și locuri de parcare doar transversati ☺ï¸â˜ºï¸ Pe data de 5 voi începe activitatea pana atunci apartamentul este in renovare ! ( voi fi câteva zile singura in locație , pe urma va veni și Bianca ) Serviciile le am îmbunătățit 100% puteți intra sa citiți recenziile din ploiesti pupici !! Va voi scrie și serviciile prețurile detalii etc și poze când voi începe! ( p.s parcarea este cu plata ! Maxim 10 lei ceva de gen )
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 1, 2020 Am găsit 🙂 la piata victoriei ! Vis a vis sunt și locuri de parcare doar transversati ☺ï¸â˜ºï¸ Pe data de 5 voi începe activitatea pana atunci apartamentul este in renovare ! ( voi fi câteva zile singura in locație , pe urma va veni și Bianca ) Serviciile le am îmbunătățit 100% puteți intra sa citiți recenziile din ploiesti pupici !! Va voi scrie și serviciile prețurile detalii etc și poze când voi începe! ( p.s parcarea este cu plata ! Maxim 10 lei ceva de gen )ðŸ‘
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 O mai ai pe bianca colega?
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Septembrie 1, 2020 Am fost si esti prafff. Ai uitat?Propun sa ne edifice Laury cu privire la servicii. Despre aspect suntem edificati, meriti.
adi2712 Reputație: 226 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Postat Septembrie 1, 2020 Am găsit 🙂 la piata victoriei ! Vis a vis sunt și locuri de parcare doar transversati ☺ï¸â˜ºï¸ Pe data de 5 voi începe activitatea pana atunci apartamentul este in renovare ! ( voi fi câteva zile singura in locație , pe urma va veni și Bianca ) Serviciile le am îmbunătățit 100% puteți intra sa citiți recenziile din ploiesti pupici !! Va voi scrie și serviciile prețurile detalii etc și poze când voi începe! ( p.s parcarea este cu plata ! Maxim 10 lei ceva de gen ) Cim ? Swalow?
oana1998 Reputație: 1116 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 2, 2020 Da o am colega și pe Bianca dar va începe de Marți .. ☺️ Adi nu fac cim ( iar swalow nu știu ce înseamnă )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum