daniel leinad Reputație: 6 Postat Martie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2022 Nu vreau sa intru in prea multe detalii. Dar m-ar ajuta sa imi amintesc cum arata. Am fost doar de 2x la ea si sunt aproape 2 ani de atunci Link spre comentariu
daniel leinad Reputație: 6 Postat August 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2022 Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Inca imi sta pe creier, am intalnit pe cineva cu acelasi nume, cam aceeasi silueta, a terminat aceeasi facultate, tot in Buc, in acelasi an cand trebuia ea sa termine. Fac orice ca sa aflu ceva detalii. Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 2, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat August 2, 2022 Get a grief, man. Crezi ca daca voia sa fie cautata nu mai intra sau nu isi pastra niste numere. Link spre comentariu
giancarlofis Reputație: 1312 Postat August 2, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 2, 2022 Acum 3 ore, daniel leinad a spus: Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Inca imi sta pe creier, am intalnit pe cineva cu acelasi nume, cam aceeasi silueta, a terminat aceeasi facultate, tot in Buc, in acelasi an cand trebuia ea sa termine. Fac orice ca sa aflu ceva detalii. uite-o amice. ti am facut o schita portret. Casa de piatra !! https://pin.it/jyQg8kF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum