Sari la conținut

Adelle 0758881464

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 13 minute, dogeatkitkat a spus:

Scoate "autocorrect-ul", Adelle, sa intelegem si noi ceva. Te asteptam cu forte proaspete. 

E ok, noi intotdeauna intelegem ceva 😀

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România
Acum 11 minute, dogeatkitkat a spus:

Scoate "autocorrect-ul", Adelle, sa intelegem si noi ceva. Te asteptam cu forte proaspete. 

Spune un singur cuvant din toata propozitia scrisa de adelle, care este completat de " autocerrect" ( cum ii spui tu).  Provocare 😀

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020
Reputație: 0

Dragii mei ❤️ vad ca astazi unii din voi ați fost în stare de repaus 😜😂😍 asa ca haideți sa ne mai destrabalam si noi puțin 😜❤️💋 asa cum uni din voi stiu 😉 cei ce nu... Va aștept 😉❤️ asa ca no mai lungesc. Astept vizitatoriii😜💋❤️😍😘😘😘😘

Link spre comentariu
Acum 2 minute, adelle2020 a spus:

Dragii mei ❤️ vad ca astazi unii din voi ați fost în stare de repaus 😜😂😍 asa ca haideți sa ne mai destrabalam si noi puțin 😜❤️💋 asa cum uni din voi stiu 😉 cei ce nu... Va aștept 😉❤️ asa ca no mai lungesc. Astept vizitatoriii😜💋❤️😍😘😘😘😘

Pai daca nu răspunzi la telefon, nici pe WhatsApp... Cum vrei sa ai vizitatori.

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, adelle2020 a spus:

Dragii mei ❤️ vad ca astazi unii din voi ați fost în stare de repaus 😜😂😍 asa ca haideți sa ne mai destrabalam si noi puțin 😜❤️💋 asa cum uni din voi stiu 😉 cei ce nu... Va aștept 😉❤️ 

O mai stiti cumva pe zdreanta?? 🤣

Link spre comentariu
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Acum 2 ore, valentin.ari a spus:

Pai daca nu răspunzi la telefon, nici pe WhatsApp... Cum vrei sa ai vizitatori.

Online. Nu e moda online acum. Mănânci online. Te fti online. Muncești online. 😁😁🤦‍♂️

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator

Adelle, daca revii dupa o pauza e bine sa actualizezi lista cu servicii/preturi si disponibilitatea. Iti ia cateva minute. Si sa raspunzi la mesaje si whatsapp. Altfel, degeaba ne spui ca suntem noi pe ”repaus”. Forumul asta fata de alte site-uri functioneaza mai altfel.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mai exista si varianta sa fie extrem de ocupata.Eu de cate ori am mers la ea avea notate intr-un caiet programarile dupa nr de telefon,iar in pauze statea si scria pe forum repede sau raspundea la mesaje pe whats.In urma cu cateva zile cand am vrut sa-mi fac programare pe whats dar mi-a creeat impresia ca nu vorbesc cu ea prin mesaje,parca era alta persoana.Ori si-a luat pestic ori a inceput sa traga ceva.Fara nici o suparare,asta e doar parerea mea.Pacat de oralul ala daca este asa.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 minute, awokeone10 a spus:

Mai exista si varianta sa fie extrem de ocupata.Eu de cate ori am mers la ea avea notate intr-un caiet programarile dupa nr de telefon,iar in pauze statea si scria pe forum repede sau raspundea la mesaje pe whats.In urma cu cateva zile cand am vrut sa-mi fac programare pe whats dar mi-a creeat impresia ca nu vorbesc cu ea prin mesaje,parca era alta persoana.Ori si-a luat pestic ori a inceput sa traga ceva.Fara nici o suparare,asta e doar parerea mea.Pacat de oralul ala daca este asa.

Si inainte avea carnetelul si tot mai avea timp de scris pe aici. Cand zici ca lumea e pe repaos, dai de inteles ca nu prea suna telefonul sau nu ai mesaje. Deci ar fi timp pentru un un anunt. Acum, ca are pestic, iubi sau ce fumeaza e strict treaba ei.

”Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste de pomana”. A se lua ca un pamflet!

Link spre comentariu
9 hours ago, partygoer said:

Si inainte avea carnetelul si tot mai avea timp de scris pe aici. Cand zici ca lumea e pe repaos, dai de inteles ca nu prea suna telefonul sau nu ai mesaje. Deci ar fi timp pentru un un anunt. Acum, ca are pestic, iubi sau ce fumeaza e strict treaba ei.

”Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste de pomana”. A se lua ca un pamflet!

iti trebuie o secretara adelle. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 minute, uritescu a spus:

Stai, că puiu trebuie crescut și la cât de împrăștiată este... Dă foamea în ea, iar apare. Pe de altă parte, că dacă s-ar fute cât e gravidă, ar fi o fiță 😂

Om trai si om vedea! Orice e posibil!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...