Sari la conținut

Ghici surpriza, un topic timid, dar tot cu muie, pe un site/hazna reprezentativ si de profil.

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Sabina, cand auzi asa ceva, nu mai ai timp pentru teama...

https://www.youtube....h?v=Bz1pv6Gpdn8

Sabina, cand auzi asa ceva, nu mai ai timp pentru teama...

https://www.youtube....h?v=Bz1pv6Gpdn8

Marmotto, și tu vrei să mă sperii?

Sincer, e foarte faină piesa!

Și de fapt nu mă sperie, ba din contră, are ceva incitant!!

Dar nu pot să intru în detalii, sunt prea vulnerabilă pe topicul ăsta din Regatul întunecat !

Mai bine îmi chem și eu "armatele".

Strength of a thousand men

Hai sa plecam sa cautam El Dorado ! ;) 

Vizitator sabina_10
Postat

Da, dacă scap de Zeul Mării și Prințul Intunecat!

Oricum, spre lumină!!!

• Like 1
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
Postat

Q.E.D vizavi de ideile tale puține dar fixe. Parca-i fi "Cei ce ne-au dat nume", discul meu care de la atâta ascultare, ajunsese să pârâie din toate încheieturile, precum vaporul cu care navighezi tu :giggle: În plus îmi amintești de celebrele discursuri ce începeau invariabil cu "Dragi tovarăși și pretini..."

Și totuși, vezi ce importantă e comunicarea... :) Am găsit o idee pe care și eu am susținut-o de câteva ori pe acest minunat forum. Și anume că prostituția e o meserie ca oricare alta (chiar cea mai veche, nu?) și că ar fi trebuit demult să i se atribuie un cod CAEN astfel ca meseria să devină una din activitățile oficiale din economia națională :D
Gata, hai, ceau, marinare, să fim sănătoși, deocamdată mă retrag în galaxia mea să iau o gură de aer curat...  :)
....

...ete na belea, te-am intristat si pe tine, dati-as la muie, si ce-o sa faci, o sa intri in depresie si o sa te sinucizi cu pula-n gat-daca covidu nu vrea sa te ia, o sa incepi/continui sa sugi pula pa toata tara ca un debil pana acum pe toate topicele fetelor, pa o sa mori inecat cu ea ???...sclavule, asta fiind cea mai veke meserie din lume, a suge pula la stapan, nu prostitutia. :D

Repet si reiterez, retoric-vorbind singur p-acilea, esti si tu tot o pizda cu coae(in ciorapi) si aparat doar/de pishat, un limbisto-curist debilo-fosilizat, care a imbatranit degeaba si urat, ca si restul prapaditzilor cu coaie-n shostete prezenti acilea, nemaivand pic de ratiune si respect de sine, in dementzele voastre nicimairealizand cat de penibili si dezgustatori suntezi pentru majoritatea fomeilor sanatoase la cap.

Imbecilule, daca tu atat ai inteles din viatza ta de sclav, cum ca prostitutia este o meserie ca oricare alta, asa cum vermi fara caracter, coaloana si coie, indiferent de sex, devin medici, profesori, militzieni, avocatzi, procurori, judecatori si bomboana pa coliva/cacatul pe ventilator=politicieni, doar pentru spaga si sa fure, nu din principii pure-sanatoase, in incercarea de a face bine, iar faptul ca majoritatea imbecililor de barbatzi ar fute si-o gaina, capra, arici in lipsa de pizda, nu inseamna ca o pizda/femeia ar fute orice bosketar intalnit, gen majoritatea distrus-ratatzilor ca voi prezenti acilea.
  Asa ca, indiferent daca majoritatea babuinilor, bivolilor si buhailor ca tine vad prostitutia ca pe o meserie oarecare, NU ESTE si nu la fel se poate spune despre majoritatea femeilor sanatoase la cap, ratiunea si evolutzia emotioanala departe de a simplelor maimutze( traumatizate de mici si fara educatie) majoritatea dintre ele, impiedicandu-le sa vada prostitutia ca pe o meserie oarecare, structural-hormonal, mental-emotional, privind si practicand sexul, din cu totul alte considerente, indiferent daca pula-aspectul fizik si banii, le tulbura deseori la cutia cu ganduri de sub peruka, nu mereu, totul rezumadu-se la pula, pizda si bani in viatza, numindu-se zeci de mii de ani de evolutie, ma cercopitecilor penali, realitatea relevand faptul ca este greu de gasit curve penale-ca majoritatea borduristelor analfabete si traumatizate de mici si pestite/recenzate de vermi ca voi acilea, peste 50 de ani, si in viatza si sanatoase la cap.
   Am spus sa se legalizeze prostitutzia, nu pentru ca este o meserie decenta, dar macar pentru cele care o vor practica, va fi mai safe, ar ramane cu majoritatea banilor, ar avea controale medicale, asigurari de sanatate si carte de munca, sa nu ajunga majoritatea dintre ele, daca macar vor trai 50 de ani, mai distruse si mai demne de mila pe strazi chiar si decat cainii bagabozi, bonus si cel mai important ar fi ca majoritatea dintre viermii muisti ca voi, ati muri de foame.

Vizitator sabina_10
Postat

Cred că marinarul și-a luat secretară

E mult mai cursiv, deși tot blesteamă.

Zău, să ieșim cu toții afară!

Altfel, de mânie, pe toți ne doboară.

https://youtu.be/P1EueU_liMo6

Vizitator sabina_10
Postat

Cred că nu se încărcase...corect.

Postat

Daca exista.

Sunt dispusa sa fiu "infectata" cu aceasta maladie pentru mine, nu cred nici acum, si demonstratie pentru ceilalti legat de pericol...

Imi asum ce fac.

Nu cred ca un om cu imunitate da ortul popii la asa ceva...

Daca nu, folosim sangele pentru anticorpi...

Altfel, fac si eu un bine sa dormiti cu masti pe gura.  :laugh2

Deci?

Prostia si nebunia, combinate cu vodka, rudotelu si spice-speedu', cum zicea si autistul ala mcpatrat, n-are limite.

Am momente cand pot zari mai multa inteligentza si emotzii, kear si-n okii unei...

...bosss, baga-te-ar bajetzii la 3some aiud cu bile si puli da 24, daca iti mai batzi jok da distrusi, iresponsabili si nevinovatzi, in dementza lor, manka-te-ar toate pulile de dooshpatru cu trafiku si foamea ta cu tot.  :@
 ...sabineee...
  • Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat
"I looked him up and down
I said: - boy , you're looking fine!
Then he pulled out a penis
That was twice the size of mine "

Pleacă, iar, 
Dar pentru totdeauna
O daaa,
Sau apleacă-te-n plm!

Eu ştiu, e greu,
Să shut the fook up forever
Gurița tha, Oly-ța mea,
Piază rea!

(Apleacă-te Odată - Cristi "Minulescu") 

LOLZ.
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat

ÃŽn prostia lui deÅŸartă,

Din care-a făcut o "artă",

Prostul astăzi se socoate

Înţelept ca şi Socrate.😀😀😀

Postat

O papusa nu te poate imbratisa, mangaia si saruta, asa cum o face o femeie adevarata ... Nu ii simti caldura trupului ... Sa futi papusi, mi se pare o deviatie sexuala ... Am jucarii sexuale dar le folosesc numai la cerere, pentru show sau pentru a spori putin placerea vizuala...deci ca o chestie auxiliara ... Prefer barbatii in carne si oase. Vreau sa simt atingerile unui barbat adevarat. Asa ne putem face papusa din carpe ...

TU pentru catzi cabanosi bagatzi in matz/caltabosh si pentru catzi coco in cele 3 gauri, incepi sa te incalzesti pe langa un papagal ciufulit, ckelios, ranced, mancat de molii si zbarcit cu coaele-n shosete ca picon, da incalzeala d-aia pe bune, de lindik si pizda, hormonala, si nu febra de la covrig ori de foame, ma dildo woman, ca parte de pula reala, feeling-uri, imbratzisari si caldura de babik alive care sa-tzi pulseze-n in scorbura, ai si tu parte, ca dement-depresivu-gonflabila ???

Pai si atunci ce faci cu sacii aia de rafie plini cu dildo-uri, daka nici makar la webcam nu-zti rupi 'amgiku&ghiotu' cu ele, ai dezvoltat si tu nebunia lor, boala lu kalake, ca majoritatea romancelor skapate din papushoi/shatre/coada vacii/coviltire vioalate, molestate ori alergate de mici in pula goala de bunici, unki, tatzi, fratzi, veri, vecini si tot satu, cu terakota/evantaiu pa perete si kilotzii ruptzi-n cur, ori cu biblioteci, gen sorbona, prin studiouri, dar pline cu pantofi, nu cartzi, ori le pui la borkan conserve, sau le pastrezi doar ca sa-l futzi in kur pa vuvuzea-tropeta proxenetzilor, picon, prietenul tau ???...ca puskarie-boskete-balamuk-cantina sarcilor, tomberoane si kanale gara de nord= pipilica, n-are bani sa urce o bordura, d-apai sa traverseze strada, ca sa urce cu liftu, crezand ca-i trebuie viza si cazierul la zi.
Postat

Si crezi ca sa fi cocalar ie usor? Pai plm, bani de bemveu sa o impresionezi pe proasta, bani de bison an plm cacamas pe ei de animale proaste, bani de cluburi, bani de excursii, bani de cumparaturi.Sa dea dracu cum lam auzit pe unu ca ia cheltuit gagica 2000 de euro pe o geanta.Plm vrei sa futi cotizezi, doar laba e gratis

Baaa ce mortzii tei, te-a prostit laba de tot ?... din ce mortzii vostri de realitatzi paralele facetzi ba clonatzilor debili parte, de vorbitzi singuri, atzi fost naskutzi din aceiasi pula de cerb intre neamuri ???

.. de doo mui de ieurori te duci derect in tiganie la picon, trole, ghitza cu duba, bic,c, marean, oly, paraskiv si varcolacu poiet de sabina, cumperi si mama si fiica, le futzi pe amandoo fara guma o saptamana sa nu mai ramana pic de floci/pene pa ele, si dupa dupa noo luni te duci sa ei copilu/boraku, daka comenteaza, ca pula mea-veatza/taratzele ie skumpe, il futzi in kur si pa crevete/ta-su/barba-su, iei copilul, si intri in randul lumii, in pula mea,  il scotzi la cersit pana la 16 ani la gara de nord, apoi il dai la pula, cu consimtzamantzul/spaka aferenta de o sana cu kifla data gaborilor sugatori de pula si ceva coaste rupte daka face figuri ca vrea skoala si edukatie-ce mortzii lui/ei, indiferent de sex, pa centru la Zoo- Cirku Globus cu ciori-Unirii, la fratzii biliboi, primarie/talharie pesedea coca-fara cola-linoleu-mokete-prenandez, necoitza/e, coitze de veveritze, ambii iubitori de bostan fraged.

Postat

Majoritatea poate face diferența, cu condiția să fie corect informată și să vrea. Cetățenii de rând și cu nivel mediu de trai, clasa medie și cea mai puțin favorizată, dacă ar ieși la vot în procent de 80-85%, ar putea impune politicienii pe care îi doresc. Clasa politică văzând puterea votului ar fi nevoită să se schimbe, să aibe alt comportament și altă prestație. Explozia informațională pe toate căile, cu manipulările din ce in ce mai numeroase și agresive, fac tocmai jocul politicienilor veroși, care folosesc acest mijloc în mod cinic. Mulți oameni nu au răbdarea, cunoștințele sau timpul necesar pentru a discerne și pun botu' la fel de fel de nemernicii, iar la alegeri nu se mai deranjează să iasă, pe principiul că "toți sunt la fel", aruncat insistent pe toate canalele de comunicare, platforme de socializare etc. De fapt, la vot, se prezintă nucleele dure ale partidelor; votanții lor fideli, care reprezintă 1/4 - 1/3 din electorat. Și asta nu doar la noi, unde au fost și alegeri cu prezență mai bună.

Deci, la vot fraților, fie și doar pentru a vă autoanula votul prin ștampilare multiplă, sau mui scrise caligrafic pe buletinul de vot!

...i-ai aburit bine pe 5-6 randuri  doar din muie si un kil de cacat mankat, ca sa le dai finala la sfarsit, futu-tzi mortzii ma-tii de paduke sclerozat, sekurist-comuistoid pana la moarte, da jartea penala care esti. :D

Baaa, mumie muista vestezita, injiner/arhitect/proiectant de bordura, gropi de gunoi, canalizari si fose septice, baga-mi-as pula in gatu tau si-n educatia ta aleasa de supt pula ca un sclav in genunki toata veatza ta infecta, coaiele-n coliva lu ma-ta=curva pecerului si manca-l-ar vermii pa tac-tu, de ce mortzii tai, vedea-mi-ar pa tot restul vetzii da apoi belita-n pomana lor, indemni lumea sa-si strice votu, ma paduke parazit diversionist, adica haidetzi cu totzii la vot, dar scricati-l/anulati-l/pishati-va pe el, ca sa iasa tot ciuma rosie cu pesedea firea si cocaina proxenetul sef pa unrii, maa jegosule penal, ca sa mentzina groapa aia de gunoi infectios-infractional, fix din centru tiganiei/capitalei la Unirii-Cirku Globus cu ciori, futu-tzi rasa ma-tii de cocoshat kelios cu coaiele-n sosete ???

Boss, ai zis ca dai 500 lei pe mancare, intr-o luna ?? Dar ce mananci frate? Doar paine cu rosii, cartofi si parizer?

Ca plm, daca ma duc la mega cu 100 lei, mare lucru nu iau de banii astia. 

Matematic vorbind , 500 lei ÷ 30 zile= 16.6 lei pe zi pt mancare. Wtf ? 

Adica tu dai 16 lei pe mancarea de o zi, dar vrei dai 500 de lei pt 1 ora de futai?

Jesus. 

La cata minte ai in bostanul ala gol purtator exlusiv doar de peruka vopsita, de te-ai gasit sa sugi pula fix pa centru la ciori-unirii, leganul independetzei nationale in ale prostitutiei/tiganiei, bine makar ca iti mai raman bani sa-ti cumperi si o puga, goala, ma independenta pulii mele care faci ciok p-acilea, cu mentalitate si viziune clar-evidenta de calcan-crevete strikat, fomistule, care faci pa prostu doar cand vrei tu. :D

Tokmai tu/voi te-ai gasit sa faci calkulul la hrana, voi care bagatzi supermarketurile-n faliment, harnindu-va exclusiv cu icre-proteine din coaiele mele si telemea-iaurt de pe/din belitele branzite ale tuturor dorei-bosketarilor, pai e korect asa ceva ?
  NU ca zic, dar vreau sa spun, vreo 2-3 mii se duk lunar doar pa sufetul meu=tuica-vin-bere si tigari, dar ce mortzii vostri vi se pare de ras de oameni onesti, indiferent daca sunt debilo-demetzi ca si depresivu, care sa traiaska ca 15-20 de lei de hrana pe zi, care poaspata-pula mea in gat sa v-o dau, gen pasare copane/piept dezosate 20 lei kg, porku pulpa, cotlet si muski-tot p-acolo 18-25, vita-va voi vreo 30, peste decent si fructe de mare gasesti si la 30 lei kilu, cartofii 2 lei, linte/fasole/orez pana-n 10 kg, morkovi, ardei, varza, ceapa-pula mea in ciorbe sa mi-o vedetzi, daaar baaa, imbecilior muisti, maxim 300 de grame de carne, si asta ca sa faci arogantze, pe zi si juma de kil de legume-fructe, cu doo sute de grame paine/mamaliga, cereale decente cu fructe de padure tot vreo 10 lei/kg, lapte 5-10 lei/kg, branza 20-25, caskaval 30-40, ou-coiele mele maxim 1 leu si ce mortzii vostri kefir-lactate care-s ieftine, imi mai betzi din pula, sunt suficiente si kiar recomandate de catre totzii medicii, numa bani si valoare avetzi ba demetzilor in kapatzanile alea putrezite, daca nu esti un/o debila mintal care manaka zilnic prin infectiilea alea de carciumi si bucatariile pline de carcalaci din pulile-n gat jumate donand la vermii din horeka, ori vreo disperata care vrea sa manke pula mea doar somon afutat la un bulion-unu juma kilu, 20 de lei pe zi sunt arhisuficientzi pentru o dieta si un fizik sanatos, ma morselor cu mustatzi, femei pa pula mea si vestejitzilor ca picon-coae-n-shosete.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Baaa, mumie muista vestezita, injiner/arhitect/proiectant de bordura, gropi de gunoi, canalizari si fose septice, baga-mi-as pula in gatu tau si-n educatia ta aleasa de supt pula ca un sclav in genunki toata veatza ta infecta, coaiele-n coliva lu ma-ta=curva pecerului si manca-l-ar vermii pa tac-tu, de ce mortzii tai, vedea-mi-ar pa tot restul vetzii da apoi belita-n pomana lor, indemni lumea sa-si strice votu, ma paduke parazit diversionist, adica haidetzi cu totzii la vot, dar scricati-l/anulati-l/pishati-va pe el, ca sa iasa tot ciuma rosie cu pesedea firea si cocaina proxenetul sef pa unrii, maa jegosule penal, ca sa mentzina groapa aia de gunoi infectios-infractional, fix din centru tiganiei/capitalei la Unirii-Cirku Globus cu ciori, futu-tzi rasa ma-tii de cocoshat kelios cu coaiele-n sosete ???

La cata minte ai in bostanul ala gol purtator exlusiv doar de peruka vopsita, de te-ai gasit sa sugi pula fix pa centru la ciori-unirii, leganul independetzei nationale in ale prostitutiei/tiganiei, bine makar ca iti mai raman bani sa-ti cumperi si o puga, goala, ma independenta pulii mele care faci ciok p-acilea, cu mentalitate si viziune clar-evidenta de calcan-crevete strikat, fomistule, care faci pa prostu doar cand vrei tu. :D

Tokmai tu/voi te-ai gasit sa faci calkulul la hrana, voi care bagatzi supermarketurile-n faliment, harnindu-va exclusiv cu icre-proteine din coaiele mele si telemea-iaurt de pe/din belitele branzite ale tuturor dorei-bosketarilor, pai e korect asa ceva ?
  NU ca zic, dar vreau sa spun, vreo 2-3 mii se duk lunar doar pa sufetul meu=tuica-vin-bere si tigari, dar ce mortzii vostri vi se pare de ras de oameni onesti, indiferent daca sunt debilo-demetzi ca si depresivu, care sa traiaska ca 15-20 de lei de hrana pe zi, care poaspata-pula mea in gat sa v-o dau, gen pasare copane/piept dezosate 20 lei kg, porku pulpa, cotlet si muski-tot p-acolo 18-25, vita-va voi vreo 30, peste decent si fructe de mare gasesti si la 30 lei kilu, cartofii 2 lei, linte/fasole/orez pana-n 10 kg, morkovi, ardei, varza, ceapa-pula mea in ciorbe sa mi-o vedetzi, daaar baaa, imbecilior muisti, maxim 300 de grame de carne, si asta ca sa faci arogantze, pe zi si juma de kil de legume-fructe, cu doo sute de grame paine/mamaliga, cereale decente cu fructe de padure tot vreo 10 lei/kg, lapte 5-10 lei/kg, branza 20-25, caskaval 30-40, ou-coiele mele maxim 1 leu si ce mortzii vostri kefir-lactate care-s ieftine, imi mai betzi din pula, sunt suficiente si kiar recomandate de catre totzii medicii, numa bani si valoare avetzi ba demetzilor in kapatzanile alea putrezite, daca nu esti un/o debila mintal care manaka zilnic prin infectiilea alea de carciumi si bucatariile pline de carcalaci din pulile-n gat jumate donand la vermii din horeka, ori vreo disperata care vrea sa manke pula mea doar somon afutat la un bulion-unu juma kilu, 20 de lei pe zi sunt arhisuficientzi pentru o dieta si un fizik sanatos, ma morselor cu mustatzi, femei pa pula mea si vestejitzilor ca picon-coae-n-shosete.

Băăăă, nu mai trage zahăr vanilat!  :laugh2

Și mai ușor cu înjurăturile, stârpitură de 1,65 m și 40 de kile cu hainele ude!

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator scorpion1970
Postat
Vizitator scorpion1970
Postat

Grea, viata pe mare!!!! ðŸ˜

Postat

Tulburarea de deficit de empatie este o condiție omniprezentă, dar trecută cu vederea. Aceasta are consecințe profunde pentru sănătatea mintală a indivizilor și a societății. Atunci când suferi de această tulburare, nu poți să le acorzi atenție celorlalți oameni, în special celor care simt și gândesc în mod diferit față de tine. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama dacă cineva din jurul tău nu este empatic:

Se grăbește să-i critice pe alții, fără a se pune în situația lor.

Pare a fi inabordabil pentru oamenii care suferă sau care sunt mai puțin norocoși.

Crede 100% în corectitudinea propriilor idei și / sau credințe și judecă pe oricine nu îi împărtășește credințele.

Nu se poate bucura pentru alte persoane.

Are probleme când vine vorba de noi prietenii sau de menținerea prieteniilor existente.

Nu se înțelege bine cu membrii familiei.

Se simte îndreptățit să primească favoruri și chiar să te folosească pentru a-și satisface nevoile, fără a te aprecia. Chiar se va simți jignit dacă lucrurile nu merg cum vrea.

Într-un grup, va vorbi mult despre sine și despre propria viață, fără a-i păsa de ceea ce zic ceilalți.

Face sau spune ceva care rănește un prieten sau o persoană iubită, doar pentru a da vina pe acțiunile acesteia. Crede cu adevărat că vina este a persoanei rănite pentru că a reacționat prost, a fost nepoliticoasă sau prea sensibilă.

Adevărul este că, fără empatie, este greu să creezi legături emoționale profunde cu alți oameni.

Preluat de pe "net", sa nu am reclamații!

Preluata tot dupe net : 

....''baga-ti-ai pula-n mata, in comunism, in educatoarea I-IV si-n profa de limba romana care te-a trekut klasa a V-a, pe doo kile de caras, o sticla de tzuika/pufoaika si-un borkan de ickre, si in lok sa ramai/mori in mortzii tai la vaci, ai ciordit un telefon si deskoperit www, ca inka vro 3-4 miliarde de zombii vorbitori cu opinii, si te-ai haladit-smekerit/fakut peskar de caras si biban pa balta''... nu-mi asum niciun drept, posibil parazitzii, cei mai mari filo-sociologi pe care i-a avut rrromanika in ultimii 3jdani. :D

Postat

Mare putere colonială, da, cu Insulele Virgine, Insulele Faroe și Groenlanda (insulă cu câteva insulițe mici). Bă ești prost? Discutam de puteri coloniale, nu de câteva insule de pescari, slab populate și cu resurse puține + alte insulițe în Caraibe, în suprafață totală , de 345 de km pătrați, cam de 2 ori cât Clujul. Astea le-am luat, recunosc, de pe google, ca să văd că nici să interpretezi corect, nu ești în stare.Vorbeam de țările scandinave în general, Danemarca fiind un caz special, cu ... imperiul ei colonial, :slap2  oricum nesemnificativ și de Elveția.

Hai, du-te tare, schizo!

Pentru a evidentia deruta, in care te afli.

Nu am afirmat, ca Danemarca ar fi fost imperiu colonial, ci putere coloniala.

Revenind la "imperiu colonial", ai ras de propria-ti afirmatie.

Referitor la Google, ce dreaq sa mai zic, uneori nici nu e nevoie sa ma pis pe tine.

Au fost tarile scandinave, fara colonii.

Apoi cica au avut, dar Danemarca e caz special.

Manca-mi-atzi toata cultura din coae si pula din cotor amadoi, da rapciugosi cultzi in kap, un mos debil cult in kap de skrable-dex, rebus-integrame, altu mai tanar-doar de 50 de ani debil de goagal/instagram, care sigur aici vetzi muri impreuna inecatzi cu propriile puli in gat.
 Armadaaaa&Spain a fost cel mai tare imperiu care a existat in epoca oarecum moderna, si daka nu deskopereau saraciile alea rupte-n kur de engleji in sec XVI ca pot face tunuri si din fonta, ca pe bronz se futeau in kur(ca voi doi muisti in kur) iar muista aia de regina sa dea drumul la pirateria oficiala de stat, pula england, francia, etalia si restu, fricosi curisti care norok cu tunurile de la distantza, pradand si jefuind lumea, ca si slobozul, malahia, foamea si puskaria aglei/ioropei, nepotzii lor-padukii de azi americani, aveaone, rakete si drone, ca si cioarele, parte-n parte intrandu-le pula-n kur de frika, doar in stol prinzand curaj/fakand ciok, manca-mi-atzi toata pula de latin, ma pui de daci si indieni, fututzi in cur si de slavi, ma sclavilor. :D 

...sa-i explice careva fetitzei cu maimutza, ca nu faptul ca nu inceteaza(probabil udandu-se in kilotzi cu mana pe pula) a ma pomeni/zgaria/musca de pula cand mi-o suge publik, ma deranjeaza, ci faptul ca mi-e teama sa nu iau vreo boala de la restul(tuturor) padukilor si distrus-bosketar-infractorilor, carora, la fel, le-o suge in cel mai crunt-barbar, neprotejat si penibil exchibitionisto-retard mod, in vazul tuturor, lucru ce denoata doar dooo concluzii, este dus-bass rau de tot sau foamea ie cat casa pe ea/el, lucrurile astea dand o maxima stare de neliniste-panika coaielor mele sensibil-romantice. :D 

Postat

Baaa ce mortzii tei, te-a prostit laba de tot ?... din ce mortzii vostri de realitatzi paralele facetzi ba clonatzilor debili parte, de vorbitzi singuri, atzi fost naskutzi din aceiasi pula de cerb intre neamuri ???

.. de doo mui de ieurori te duci derect in tiganie la picon, trole, ghitza cu duba, bic,c, marean, oly, paraskiv si varcolacu poiet de sabina, cumperi si mama si fiica, le futzi pe amandoo fara guma o saptamana sa nu mai ramana pic de floci/pene pa ele, si dupa dupa noo luni te duci sa ei copilu/boraku, daka comenteaza, ca pula mea-veatza/taratzele ie skumpe, il futzi in kur si pa crevete/ta-su/barba-su, iei copilul, si intri in randul lumii, in pula mea, il scotzi la cersit pana la 16 ani la gara de nord, apoi il dai la pula, cu consimtzamantzul/spaka aferenta de o sana cu kifla data gaborilor sugatori de pula si ceva coaste rupte daka face figuri ca vrea skoala si edukatie-ce mortzii lui/ei, indiferent de sex, pa centru la Zoo- Cirku Globus cu ciori-Unirii, la fratzii biliboi, primarie/talharie pesedea coca-fara cola-linoleu-mokete-prenandez, necoitza/e, coitze de veveritze, ambii iubitori de bostan fraged.

https://www.youtube.com/watch?v=_UqOHEPkGms

Vezi? De aia nu esti cocalar bah, nai anteles nimik an plm din ke am zis.

Pai tu krezi ka ala a dat 2000 de euro sa futa bah? Pai kum ziki tu mah futea si gratis in tiganie daramite cu 2000 de euroi.

Da sa futi si sa te lauzi ca tia dat teapa ku 2000 de euro iubita, aidplm, ori nai valoare ori nai valoare.

Hai veziti de rockul tau acolo ka nu antelegi.

Vizitator gvbolovan
Postat

Oh aici ești rău, melodia aceasta...

Păi eu i-am tot explicat că doar melodiile sunt de capul lui și ar fi benefic și pentru el și pentru noi să se rezume la ele... ;) Dar ascultă marinarul de cineva? Nici măcar de el :D :giggle:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...