Sari la conținut

sinsins rated negatively a post you made in ❣️Bruneta❌ 0764226259❣️

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Au sarit limburicii anali modificati genetic la atac, a scris Picon o recenzie adevarata, corecta, mare deranj pentru asemenea sclavi! Doar sfantul parinte pipilica ne poate salva

Mișule, hai să lămurim și cu tine! Spui că ai participat la întâlnirile de joi. Menționează aici locurile, restaurantele, barurile unde ne întâlneam, în afară de Yellow, că s-a scris pe aici și nici generic "Centrul Vechi", că sunt o grămadă acolo. Nume local, sau unde era situat, dacă ai uitat numele. Menționez că sunt vreo 8. 

Hai, varsă!

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Spală-mă tu cu limba. 

Tota familia ta sa te spele de pinguini burtos

Într-adevăr, ești prost de bubui!

Pentru limba română, apăsați tasta 1!

Da, ești tare prost!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Se bat iar baietii-n curtea scolii? Cat mai e scoru' la pauza? ðŸ˜ðŸ˜

Doamne, cat timp si energie aveti de irosit... Urmati sfatul lui @urechi lungi, cat fight nu prea e benefic!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Where do you want to be ?

Se bat iar baietii-n curtea scolii? Cat mai e scoru' la pauza?

Doamne, cat timp si energie aveti de irosit... Urmati sfatul lui @urechi lungi, cat fight nu prea e benefic!

Bravo, Eva :)

Bine ca ai intervenit.

Scorul e la misto, cine dracu' îl tine :)))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bravo, Eva :)

Bine ca ai intervenit.

Scorul e la misto, cine dracu' îl tine :)))

ðŸ˜ðŸ˜ Am citit asa, pe diagonala, n-am rabdare sa citesc aberatiile unora... Iepurila chiar mi-a placut maxim, in rest vorba ta, e la misto si tratam totul in acest context!
  • Like 3
Link spre comentariu

Am citit asa, pe diagonala, n-am rabdare sa citesc aberatiile unora... Iepurila chiar mi-a placut maxim, in rest vorba ta, e la misto si tratam totul in acest context!

Daaaa, imi place de iepurila maxim, imi vine sa ii mănânc urechile :)))

Problema este alta , Eva.

Venim la voi, avem momente placute, plătim, facem recenzie și suntem luați la p**a, cu chestii grele.

I-am dat o apreciere lui Picon doar ca mi-a placut cum a descris intalnirea lui cu Ana, din experienta mea a spus adevărul 100%, vine o janghina, vorbeste urat, ii dau minus și, gata :)))

Ofensat, deschide topic.

Pai ce facem aici ?

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Daaaa, imi place de iepurila maxim, imi vine sa ii mănânc urechile :)))

Problema este alta , Eva.

Venim la voi, avem momente placute, plătim, facem recenzie și suntem luați la p**a, cu chestii grele.

I-am dat o apreciere lui Picon doar ca mi-a placut cum a descris intalnirea lui cu Ana, din experienta mea a spus adevărul 100%, vine o janghina, vorbeste urat, ii dau minus și, gata :)))

Ofensat, deschide topic.

Pai ce facem aici ?

Nu facem nimic, futem, ne simtim mai mult sau mai putin bine, in rest ignore... Cainele moare de drum lung, stim cu totii vorba...

Da' faza cu @picon a fost maxima, toata lumea l-a luat la ranga pentru ca sta pe forum degeaba, si cand a facut o recenzie absolut reala i-au sarit in capðŸ˜ðŸ˜

D-aia n-are ursu' coada si vulpea abia si-o caraðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator bruneta168
Reputație: 0

Cine nu are viata?

Tu? Ce stai si cauti posturi ca sa dai minus?

Pozele vorbesc

Ti-am zis din prima ca esti cont clona!

Apoi au venit si altii sa zica cine esti si ai recunoscut! Asa ca nu o mai da la intors acum!

Marș ! Cauți anturaj ?
Link spre comentariu
Vizitator bruneta168

Un prost! Se lauda ca are pula pana la genunchi... Nu știe ca mai bine e sa o ai până la buric😂😂😂

Sa o bage in pământ ! As interzice specii ca el! Pământul după tine😎
Link spre comentariu
Vizitator bruneta168

Tu cauti!

Pacat ca nu pot sa vad mai multe de 10 notificari 1 data ca faceam screenshot cand tu nu aveai viata si cautai posturile mele sa imi dai minus! La fel ca iza

Te caut ca ai pula mare🤣🤣🤣
Link spre comentariu

cine o mai dat minusuri astazi ?

Azi, nici vanatorul nu a mai dat :)))

Ma simt tare vinovat ca mi-am dat niste plusuri :)

Asa, preventiv, in avans :))))))))))))))))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

unii pe ceartă, circ,denigrări, validare puerilă, alții pe treabă serioasă  :biggrinking

• Like 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium

E-te pula, nu-i benefic... crezi?

Dam cu totii ochii peste cap, trantim judecăti, dam sfaturi, ne oripilam colectiv sau individual, scuipam in san, dar majoritatea tot tragem la scandal ca mustele la cacat, fie ca contribuim (cacofonie intentionata) fie ca "observam" -sanchi - doar.

Painea si circul Nimfomane, editia 19-20.08

L.E.

Si maine e o zi, oare ce juicy topic ne este rezervat?

• Like 2

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
Vizitator sabina_10

E-te pula, nu-i benefic... crezi?

Dam cu totii ochii peste cap, trantim judecăti, dam sfaturi, ne oripilam colectiv sau individual, scuipam in san, dar majoritatea tot tragem la scandal ca mustele la cacat, fie ca contribuim (cacofonie intentionata) fie ca "observam" -sanchi - doar.

Painea si circul Nimfomane, editia 19-20.08

L.E.

Si maine e o zi, oare ce juicy topic ne este rezervat?

Adevărul...bine structurat!😊
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator bruneta168

Am ajuns la o concluzie , nici nu ma mai obosesc sa va mai răspund : atunci cand cineva e mai slab, dati in x și Y. Nu aveți curajul sa le spuneti verde in fata, nu sunteți asumați ! Voi credeți ca noi prostituatele ne interesează cine sunteți pe forum sau ce ați făcut in trecut ? Eu sunt de un an pe forum , credeți ca stiu eu “ povestiile voastre de dragoste”? Ăștia care va dați mari și tari , de ce fixați o întâlnire și vorbiți, ca de la bărbat la bărbat ? De ce implicați unele persoane care chiar nu are treaba cu povestea voastra? A venit picon , asa și? Ma voi retrage de pe forum și voi povesti de fiecare in parte, atunci sa vedeți Terminații care trăiesc in forum! Va plângeți de minusuri , postați ca voi sunteți mari și tari, Doar pe Forum, in viața reala nu sunteți nimic, căutați atenție ! Sa vedem cine se simte!

PS. Imi fac treaba de prostituata , stiu sa o sug, sa ma fut, sunt curată, respect bărbatul care imi calcă pragul,nu deranjez pe nimeni!

Link spre comentariu

Pisicut , se pare ca e voie sa am 2-3 topic-uri nu?

Ai putea incepe cu unul, Recenziile Anei :)))

Aici poti sa ii futi in gura pe unii :)

Pe ceilalti, stabilesti tu ce si cum .

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...