picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 Ești agitat, răspunsul era evident că nu, nu s-a subînțeles de ani buni asta? ești tot la datorie pe site, pe hatereală și troleală. Mai fute și tu ceva...dar de calitate ;) Nu am prins idea cu țigăneala și judecătoria, mai greu cu înțelesul glumele tale :)))))Nu s-a subînțeles nimic, ai tras de timp mizând că se trece peste și se uită, răspunzând chipurile, a doua zi, timp în care ai fost pe forum și ai postat. Nu mă miră că nu ai prins ideea, nu te-am suspectat niciodată că ai fi cât-de-cât inteligent. Țigăneala e aia pe care ai pus-o aici, cu "să faci cancer dacă..." . Urmează "să moară familia mea" și "să mă arză focu", adică, țigănisme, probabil din mediul din care provii. Oricum, stai chill, că nu se face cancer dacă minți! A fost doar provocarea și expresia - elegantă, de altfel, pe care ai postat-o.Și, da, fut, fii fără grijă, de calitate!Hai, o zi bună ție și clonelor tale! :laugh2 2 3
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 este expirată știrea, s-a aflat de mult timp asta , e ca și cum ai spune acum că ai descoperit acum că mersul pe jos este sănatate curată :))))) Vino cu ceva nouDe tine era vorba, ai uitat, bag seama! 2 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60784 Postat August 21, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 21, 2020 Nu s-a subînțeles nimic, ai tras de timp mizând că se trece peste și se uită, răspunzând chipurile, a doua zi, timp în care ai fost pe forum și ai postat. Nu mă miră că nu ai prins ideea, nu te-am suspectat niciodată că ai fi cât-de-cât inteligent. Țigăneala e aia pe care ai pus-o aici, cu "să faci cancer dacă..." . Urmează "să moară familia mea" și "să mă arză focu", adică, țigănisme, probabil din mediul din care provii. Oricum, stai chill, că nu se face cancer dacă minți! A fost doar provocarea și expresia - elegantă, de altfel, pe care ai postat-o.Și, da, fut, fii fără grijă, de calitate!Hai, o zi bună ție și clonelor tale! :laugh2Eu te-aș ruga să mă eviți așa cum am făcut-o eu, nu te mai bagă aiurea în seamă sau să mă pomenești în războaiele tale puerile cu clonele. Am văzut ce fuți la vedere :)) 7
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 Eu te-aș ruga să mă eviți așa cum am făcut-o eu, nu te mai bagă aiurea în seamă sau să mă pomenești în războaiele tale puerile cu clonele. Am văzut ce fuți la vedere :)) Vezi tu, măi, conflictul nostru a început din nimic! Mai întâi, am fost unul dintre cei care ți-au criticat recenziile exagerate (acum recunosc, ești mai obiectiv, semn că ai înțeles) și cu note din alea cu 2 zecimale. Eu am fost malițios inițial, fără jigniri, tu în schimb, te-ai ofuscat și ai răspuns agresiv, apoi ai început atacurile mai mult de pe clone și ... ce infantilsm! :slap2 cu minusurile, inclusiv de pe contul principal! Repet, infantilism! Dacă reacțiile tale ar fi fost calme, eventual pigmentate cu ceva umor, nu se ajungea aici. E loc pentru fiecare, nu ne călcăm pe bătături, dar tu ai luat totul prea în serios, ai luat forumul prea în serios. Se scriu multe pe forum, sunt mulți frustrați, ori ranchiunoși, băgători de seamă, ori pur-și-simplu cu probleme, care lansează chestii exaggerate și chiar minciuni sfruntate. De exemplu, tu ești acuzat că ai avut sau ai zeci/sute de clone. Evident, e o exagerare, dar tot timpul ai avut câteva, de care te foloseai să-i ataci pe cei cu care aveai conflicte, păstrând contul principal mai curat, mai decent. Sunt chestii evidente, dă-o naibii! Ăsta a fost și motivul bănărilor, chiar dacă în mod evident, nu toată lista aia era cu clonele tale. E imposibil și atunci când am fost pe fază și am avut certitudinea, am intervenit (vezi Witcher). Conflictul ăsta e aiurea și contraproductiv, din punctul mau de vedere pot trece peste, atâta timp cât nu sunt atacat. Sunt suficient de experimentat încât să-mi dau seama dacă o faci de pe o clonă, sau dacă e vreo înțelegere cu cei câțiva ce-mi poartă sâmbetele. Atunci, sunt nevoit să ripostez, așa cum o faci și tu.Sper că ai înțeles ce am voit a spune și realizezi că nu doresc eternizare a conflictului ăsta absurd! :hihat 1 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60784 Postat August 21, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 21, 2020 Vezi tu, măi, conflictul nostru a început din nimic! Mai întâi, am fost unul dintre cei care ți-au criticat recenziile exagerate (acum recunosc, ești mai obiectiv, semn că ai înțeles) și cu note din alea cu 2 zecimale. Eu am fost malițios inițial, fără jigniri, tu în schimb, te-ai ofuscat și ai răspuns agresiv, apoi ai început atacurile mai mult de pe clone și ... ce infantilsm! :slap2 cu minusurile, inclusiv de pe contul principal! Repet, infantilism! Dacă reacțiile tale ar fi fost calme, eventual pigmentate cu ceva umor, nu se ajungea aici. E loc pentru fiecare, nu ne călcăm pe bătături, dar tu ai luat totul prea în serios, ai luat forumul prea în serios. Se scriu multe pe forum, sunt mulți frustrați, ori ranchiunoși, băgători de seamă, ori pur-și-simplu cu probleme, care lansează chestii exaggerate și chiar minciuni sfruntate. De exemplu, tu ești acuzat că ai avut sau ai zeci/sute de clone. Evident, e o exagerare, dar tot timpul ai avut câteva, de care te foloseai să-i ataci pe cei cu care aveai conflicte, păstrând contul principal mai curat, mai decent. Sunt chestii evidente, dă-o naibii! Ăsta a fost și motivul bănărilor, chiar dacă în mod evident, nu toată lista aia era cu clonele tale. E imposibil și atunci când am fost pe fază și am avut certitudinea, am intervenit (vezi Witcher). Conflictul ăsta e aiurea și contraproductiv, din punctul mau de vedere pot trece peste, atâta timp cât nu sunt atacat. Sunt suficient de experimentat încât să-mi dau seama dacă o faci de pe o clonă, sau dacă e vreo înțelegere cu cei câțiva ce-mi poartă sâmbetele. Atunci, sunt nevoit să ripostez, așa cum o faci și tu.Sper că ai înțeles ce am voit a spune și realizezi că nu doresc eternizare a conflictului ăsta absurd! :hihat Ești bolnav...acum pe bune, nu te poți abține deloc, m-ai jignit in 80% din postări sau la tot pasul dacă nu vrei în procente. Dai dovadă în continuare că nu te poți abține, ai mintea de copil ?? (retoric) Ai futut toate topicele pe unde ai scris, jignit și înjurat, vorbesc de toți pe care îi ataci, nu te mai victimiza, ești ușor de citit, lasă lacrimile de crocodil, mă eviți și va fi bine (pentru mine). Tu continuă să faci ce șii mai bine :))) Ești trist în plm, foarte trist. Până și restul de trolii care mă agață sunt mai veseli decât tine :( 8
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 Ești bolnav...acum pe bune, nu te poți abține deloc, m-ai jignit in 80% din postări sau la tot pasul dacă nu vrei în procente. Dai dovadă în continuare că nu te poți abține, ai mintea de copil ?? (retoric) Ai futut toate topicele pe unde ai scris, jignit și înjurat, vorbesc de toți pe care îi ataci, nu te mai victimiza, ești ușor de citit, lasă lacrimile de crocodil, mă eviți și va fi bine (pentru mine). Tu continuă să faci ce șii mai bine :))) Ești trist în plm, foarte trist. Până și restul de trolii care mă agață sunt mai veseli decât tine :(Iată răspunsul dat unei postări decente și pacifice! :laugh2QED 1 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60784 Postat August 21, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 21, 2020 baftă și sper să îți găsești liniștea sufletească! PS: pacifistule !!! :)))))))))) 5
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 baftă și sper să îți găsești liniștea sufletească! Mulțumesc, deși se pare că tu ai nevoie mai mult! Și nu numai. 1 3
miskinbkk Reputație: 343 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Eu cred ca statueta primita-n chelie de Picon a cauzat grave tulburari cognitive, de memorie si comportamentale. Un om normal, ajuns la o asemenea varsta, nu are cum sa caute atata validare, sa tanjeasca dupa atentia tuturor, sa fie atat de cabotin. :) mea, eu inteleg ca acum e chel, iar in tinerete a fost un lache, un cacatel de nomenclaturisti, dar nici in halul asta... No mai ziceti si voi, stimati forumisti, inghiti-v-ar... 2
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 21, 2020 Autor Postat August 21, 2020 Mosu' e in apele lui cand e in victime mode. Lega-te-ar de calorifer, nebunule, la cat ai latrat p-acilea, ca un bezmetic, ai uitat pe cine ai injurat in fel si chip. Du-te ba, uita-te la mosu' picon pacifist si educat =)))) =))) hahahahha, ce cutra penibila, nici pisicuts nu il mai suporta, l-a votat pe lingaul picon la trollul anului =)), unde a castigat detasat in fata altora anul trecut. In cate situatii jenante, dar reale, ai fost pus, batut de o curva in cocioaba matii, o statueta a aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului, rad curvele de tine ca te duci cu trandafiri de la Obor, te-a dat de gol Cristinuka ca esti mare bombardier 4 minute. Puti a hoit, nu spala nici acidul sulfuric mirosul tau de dihor nespalat. Bolnav psihic ce esti, sa ma pis pe tine pe pensionat abuzat sexual =))) 2
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 Mosu' e in apele lui cand e in victime mode. Lega-te-ar de calorifer, nebunule, la cat ai latrat p-acilea, ca un bezmetic, ai uitat pe cine ai injurat in fel si chip. Du-te ba, uita-te la mosu' picon pacifist si educat =)))) =))) hahahahha, ce cutra penibila, nici pisicuts nu il mai suporta, l-a votat pe lingaul picon la trollul anului =)), unde a castigat detasat in fata altora anul trecut. In cate situatii jenante, dar reale, ai fost pus, batut de o curva in cocioaba matii, o statueta a aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului, rad curvele de tine ca te duci cu trandafiri de la Obor, te-a dat de gol Cristinuka ca esti mare bombardier 4 minute. Puti a hoit, nu spala nici acidul sulfuric mirosul tau de dihor nespalat. Bolnav psihic ce esti, sa ma pis pe tine pe pensionat abuzat sexual =))) Aștept răspunsul la întrebarea pe care ți-am pus-o ieri. Niște nume de localuri unde am fost noi joia, poți să dai? Ca să dovedești că nu minți. Până atunci, ești doar o jigodie mincinoasă. Eu cred ca statueta primita-n chelie de Picon a cauzat grave tulburari cognitive, de memorie si comportamentale. Un om normal, ajuns la o asemenea varsta, nu are cum sa caute atata validare, sa tanjeasca dupa atentia tuturor, sa fie atat de cabotin. :) mea, eu inteleg ca acum e chel, iar in tinerete a fost un lache, un cacatel de nomenclaturisti, dar nici in halul asta... No mai ziceti si voi, stimati forumisti, inghiti-v-ar...Putei tu să nu apari cu mârlăniile tale? 1 3
miskinbkk Reputație: 343 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Aștept răspunsul la întrebarea pe care ți-am pus-o ieri. Niște nume de localuri unde am fost noi joia, poți să dai? Ca să dovedești că nu minți. Până atunci, ești doar o jigodie mincinoasă. Putei tu să nu apari cu mârlăniile tale?Tu traiesti in lumea ta.Toti te troleaza, doar tu ai nevoie disperata de a-ti fi recunoscut statutul de parte vatamata.Esti trolat, nu pentru ca ai avea dreptate, de fapt, daca ar fi sa te ia lumea in serios, toate ragetele tale, de mosneag terorizat, ar fi demontate, punct cu punct, de la cine a injurat primul de mama pana la cine a deraiat vreun topic, dar nimeni nu isi mai bate capu' cu tine, decat doar la trolleala, nu atat pentru ca ai o logica infantila, chiar si Trump pare un adult, insa mai ales pentru ca esti on mosneag perfid. Sa ma pis pe tine. :) 3
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 21, 2020 Autor Postat August 21, 2020 sa te pisi pe mosu picon este o datorie civica 1
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 Tu traiesti in lumea ta.Toti te troleaza, doar tu ai nevoie disperata de a-ti fi recunoscut statutul de parte vatamata.Esti trolat, nu pentru ca ai avea dreptate, de fapt, daca ar fi sa te ia lumea in serios, toate ragetele tale, de mosneag terorizat, ar fi demontate, punct cu punct, de la cine a injurat primul de mama pana la cine a deraiat vreun topic, dar nimeni nu isi mai bate capu' cu tine, decat doar la trolleala, nu atat pentru ca ai o logica infantila, chiar si Trump pare un adult, insa mai ales pentru ca esti on mosneag perfid. Sa ma pis pe mine. :)Continuă! sa te pisi pe mine este o datorie civica 1 3
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2020 Tu traiesti in lumea ta.Toti te troleaza, doar tu ai nevoie disperata de a-ti fi recunoscut statutul de parte vatamata.Esti trolat, nu pentru ca ai avea dreptate, de fapt, daca ar fi sa te ia lumea in serios, toate ragetele tale, de mosneag terorizat, ar fi demontate, punct cu punct, de la cine a injurat primul de mama pana la cine a deraiat vreun topic, dar nimeni nu isi mai bate capu' cu tine, decat doar la trolleala, nu atat pentru ca ai o logica infantila, chiar si Trump pare un adult, insa mai ales pentru ca esti on mosneag perfid. Sa ma pis pe tine. :)se stie :laugh2 :laugh2 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2020 La mine este bruneta iza si vanatoru ce imi cauta postarile si bag minus ...toate minusurile pe zi ale lor vin la mineNtz, ntz.. Fals. Vânătoru' îmi da și mie😂😂 2
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Si eu am primit - de la vânătorul de kkt.. În schimb, eu i am oferit altceva... A fost f.incantat,chiar ia plăcut!!!
sinsins Reputație: -211 Postat August 21, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Postat August 21, 2020 Si eu am primit - de la vânătorul de kkt.. În schimb, eu i am oferit altceva... A fost f.incantat,chiar ia plăcut!!!Ce i-ai dat, frate ?Otrava în mâncare? 2 1
sinsins Reputație: -211 Postat August 21, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Postat August 21, 2020 Aaaaaa, am o veste :)Zilele următoare, cand ma eliberez un pic, imi fac o clona oficiala, intitulata 'vanatoruldevanatori' :)))O sa punctez și eu victimele vânătorului...Astept userii sa vina :))) 3 1
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 ceo mai face pisici pe creier ?
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Ce i-ai dat, frate ?Otrava în mâncare? MOLOZ, este înnebunit după asa ceva ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2020 Aaaaaa, am o veste :)Zilele următoare, cand ma eliberez un pic, imi fac o clona oficiala, intitulata 'vanatoruldevanatori' :)))O sa punctez și eu victimele vânătorului...Astept userii sa vina :)))Asa sa faci😂😂 1 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Aaaaaa, am o veste :)Zilele următoare, cand ma eliberez un pic, imi fac o clona oficiala, intitulata 'vanatoruldevanatori' :)))O sa punctez și eu victimele vânătorului...Astept userii sa vina :)))😂 😂 😂 Și ce-ai rezolvat? Fiecare are dreptul la o "opinie" (zi mersi, ca nu-ți umple frigiderul cu carne) ðŸ˜, el se rezuma la "+, - “😉.Și încă ceva! Sa fi fericit, ca cineva tot timpul, are grija ta. 😀
brett8 Reputație: -51 Postat August 21, 2020 Oras:w Oras:w Postat August 21, 2020 Aaaaaa, am o veste :)Zilele următoare, cand ma eliberez un pic, imi fac o clona oficiala, intitulata 'vanatoruldevanatori' :)))O sa punctez și eu victimele vânătorului...Astept userii sa vina :))) decat sa risipesti 100 de lei pe un cont de care nu ai nevoie, da-i unui copil sarac 1
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2020 decat sa risipesti 100 de lei pe un cont de care nu ai nevoie, da-i unui copil saracAdică ție? 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum