Sari la conținut

Ce jocuri pe PC , telefon sau consolă...jucați...sau...ați jucat?Jocuri preferate👾Topic dedicat jocurilor☑️

Postări Recomandate

Vizitator cristeacosmin
Reputație: 0
Postat

Best story in a game trilogy ever

Vizitator puloiu
Postat
18 minutes ago, elprofesoare said:

Terminat, jucat pe med-high, inainte de patch-uri, fara buguri deosebite. Un joc deosebit, cu un story excelent, care te face sa-ti pui intrebari existentiale (si da, te face sa plangi, daca nu ai suflet de piatra !)

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat
5 minutes ago, puloiu said:

Terminat, jucat pe med-high, inainte de patch-uri, fara buguri deosebite. Un joc deosebit, cu un story excelent, care te face sa-ti pui intrebari existentiale (si da, te face sa plangi, daca nu ai suflet de piatra !)

Recunosc că este foarte addictive, am așteptat ultimele patch-uri 1.2 . Pe un Ryzen 7 5800x, cu AMD Radeon RX 6900 GT se mișca excepțional, fără nici un crash încă. Vorba lui Keanu, we have a city to burn :)))

• Like 9
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Vizitator kido
Postat

Wow,dota 2 si don't starve 🤣🤣 asa cand am timp

Vizitator cristeacosmin
Postat

alt joc cu poveste si gameplay de nota 10, si arata foarte, foarte realist chiar daca nu se vede din trailer

Postat

Niciodata n-am jucat nimic (ma refer la jocuri pe PC, PSP, telefon, etc).

Sa apas un buton si un succes virtual sa ma faca fericit...?:refoz Not me. Sorry.

Mai bine ma uit la un perete alb o dupa-masa intreaga.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 ore, elprofesoare a spus:

Recunosc că este foarte addictive, am așteptat ultimele patch-uri 1.2 . Pe un Ryzen 7 5800x, cu AMD Radeon RX 6900 GT se mișca excepțional, fără nici un crash încă. Vorba lui Keanu, we have a city to burn :)))

Acum 2 ore, puloiu a spus:

Pe un GTX 1060 nu are rost sa incerc… 🥺 

Vizitator puloiu
Postat
10 minutes ago, wurdulak said:

Pe un GTX 1060 nu are rost sa incerc… 🥺 

Nu stiu ce sa zic, s-ar putea pe low sa-ti mearga. Depinde si de Ram/Proc. Eu l-am jucat pe un 1660 6 Gb. Prin vara o sa fac upgrade la un RTX 2060 si o sa mai pun un 16 Gb Ram.

• Membru Premium
Postat

Interesant cum au început portările de pe PS pe PC, Days Gone urmează să ajungă pe PC, foarte fain jocul, pandemic, și este loc de 2.

• Like 6
  • Inimioara 1
Vizitator puloiu
Postat
5 minutes ago, elprofesoare said:

Interesant cum au început portările de pe PS pe PC, Days Gone urmează să ajungă pe PC, foarte fain jocul, pandemic, și este loc de 2.

Days Gone a ajuns deja ! ;) Il gasesti pe Filelist. Downloadat, instalat si jucat putin. Pare interesanta povestea !

Probabil ca spre sfarsitul anului sau undeva in primele luni ale lui 2022 va veni si The Last of Us 1 pentru PC si probabil (nu e sigur inca) si Uncharted 1, 2 si 3.

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, puloiu said:

Days Gone a ajuns deja ! ;) Il gasesti pe Filelist. Downloadat, instalat si jucat putin. Pare interesanta povestea !

Probabil ca spre sfarsitul anului sau undeva in primele luni ale lui 2022 va veni si The Last of Us 1 pentru PC si probabil (nu e sigur inca) si Uncharted 1, 2 si 3.

Eu l-am jucat pe PS4 acum câtiva ani, foarte fain, aștept partea a doua pentru că finalul lasă toate lucrurile în aer. Referitor la portarea lui Uncharted pe PC ar fi o premieră, pentru că tote parțile sunt PS exclusive :D  

• Like 7
  • Inimioara 1
Vizitator cristeacosmin
Postat

Ghost of Tsushima is all I need. Singurul PS exclusive care cred ca n-o sa-l porteze pe PC prea curand din pacate.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Online pubg si csgo, sp in rest cam tot ce apare si e AAA, ultimul joc bun jucat de mine a fost Cyberpunk, in ciuda bugurilor :(. Astept o varianta mai buna pentru un replay, poate adauga si in poveste.

• Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
  • Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
Postat

Ca Solitaire-ul nu-i nici unul 😂

• Oras:Constanta
Postat

Salut. Joc si eu un joc mai vechi Comander&Conquer Zero Hour. Nu radeti de mine dar chiar imi place. Ceea ce va rog , este sa ma ajutati in legatura cu : Joc cu USA si nu stiu cum la Weapon (laser) sa trag de el ca sa distrug mai multe baze. Sper ca m-am ezprimat bine si ati inteles. Multunesc frumos.

Postat

Crackuit in dupa-amiaza asta de catre EMPRESS ! ;)

(actiunea se petrece in Transilvania, raul fiind interpretat de catre Lady Dimitrescu si fiicele sale, vampiri dintr-un castel transilvanean) :D

• Telefon: 0726179722
  • Telefon: 0726179722
Postat

Fifa 21 pe ps5 :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...