Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Bianca, daca intri in jocul lui clar isi va atinge scopul. Nu e cazul sa raspunzi cu aceeasi moneda, tocmai ca e topicul tau si e pacat sa urmeze pagini intregi de circ. Ignore!Bine, asta am sa fac, dar îmi strica Zen-ul 😂 nu e mai ok sa nu se intample asta?Nu e nimeni aici sa îl baneze? Pana la urma eu voi fi cea banata... stiu ca nu ma pot opri...Iti multumesc de sfat... Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Mai bine intru maine pe forum ca cine știe ce mai spun...nu vreau sa fac o impresie greșită, dar sunt sigura ca toti avem instinctul animalic in noi cand suntem supărați. Va pup și o zi frumoasa 1 Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Bine, asta am sa fac, dar îmi strica Zen-ul nu e mai ok sa nu se intample asta?Nu e nimeni aici sa îl baneze? Pana la urma eu voi fi cea bazata... stiu ca nu ma pot opri...Iti multumesc de sfat...Iti strica Zen-ul doar daca vrei tu ( daca tot vorbim de Zen). Ai ramane surprinsa cate postari de genul asta exista pe forum si cati scapa nebanati, asa ca nu te baza pe asta. Link spre comentariu
andreib1986 Reputație: 33 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 <p>Un număr de tel? Nu se vede din descriere.</p> Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Iti strica Zen-ul doar daca vrei tu ( daca tot vorbim de Zen). Ai ramane surprinsa cate postari de genul asta exista pe forum si cati scapa nebanati, asa ca nu te baza pe asta.Mda...ai dreptate, încercam doar sa ma apar, nici bine nu ma simt cand un străin ma injura fara motiv. Mersi mult pt sfat. Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 <p>Un număr de tel? Nu se vede din descriere.</p>E afișat pe poze... mersi Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Doamne, ce e pe aici. Voua nu va pre arde de futut pe weekend 🤣 Link spre comentariu
danjoe Reputație: -55 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Bine, asta am sa fac, dar îmi strica Zen-ul 😂 nu e mai ok sa nu se intample asta?Nu e nimeni aici sa îl baneze? Pana la urma eu voi fi cea banata... stiu ca nu ma pot opri...Iti multumesc de sfat... Dacă te jignește și nu oferă critici constructive Raportează-i postarea și gata. Nu e nevoie să-i răspunzi, nu e nevoie să te aperi (aici pe forum). Sunt mulți amărâți care nu au prea multe bucurii în viață în afara înjurăturilor de pe forum și a reacțiilor primite. Poți cumpăra opțiunea de moderare a topicului și ștergi tot ce este off-topic (ce nu este o recenzie), dacă asta te încălzește cu ceva. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Dacă te jignește și nu oferă critici constructive Raportează-i postarea și gata. Nu e nevoie să-i răspunzi, nu e nevoie să te aperi (aici pe forum). Sunt mulți amărâți care nu au prea multe bucurii în viață în afara înjurăturilor de pe forum și a reacțiilor primite. Poți cumpăra opțiunea de moderare a topicului și ștergi tot ce este off-topic (ce nu este o recenzie), dacă asta te încălzește cu ceva.Nu stiam, voi cumpara opțiunea, multumesc😘😘 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 O asemenea teapa nu mi-am mai luat de mult. Asa-mi trebuie daca nu tin cont de avertismentele colegilor, si au fost destule :slap2Am facut programarea ieri, prin SMS, convenind sa confirmam astazi de dimineata. Azi am confirmat prin SMS, la care ea nu a raspuns. Mai tarziu, am sunat-o si a raspuns. M-a asigurat "stai linistit, ne vedem asa cum am stabilit".La ora cu pricina, dau SMS ca am ajuns. Nici un raspuns. Sun. Dupa cateva taraieli, baga ocupat. Mai astept un pic si sun din nou. De data asta, nu raspunde, nici nu da 'ocupat'.Fiindu-mi clar ca e o teapa, mi-am vazut de ale mele.Faza tare e ca ma suna (!) dupa o ora (!) sa-mi spuna ca a vazut mesajul meu cum ca am ajuns, dar nu intelege ce se intampla, ca ea a avut client de la ora la care aveam eu programare. Client care avea programarea facuta de aseara si confirmata azi. Si ea il facea pe ala 'aiurit' :DLa nevoie, pot atasa screenshot cu mesajele.Pentru mine e clar:1) sper sa ajunga cat mai repede acolo unde ii e locul: la 'De evitat'2) ii urez sa aiba parte de clientii pe care ii merita3) ii urez sa aiba parte si ea, chiar inzecit, de tepele pe care le-a dat si le va mai da in continuare 2 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 O asemenea teapa nu mi-am mai luat de mult. Asa-mi trebuie daca nu tin cont de avertismentele colegilor, si au fost destule :slap2Am facut programarea ieri, prin SMS, convenind sa confirmam astazi de dimineata. Azi am confirmat prin SMS, la care ea nu a raspuns. Mai tarziu, am sunat-o si a raspuns. M-a asigurat "stai linistit, ne vedem asa cum am stabilit".La ora cu pricina, dau SMS ca am ajuns. Nici un raspuns. Sun. Dupa cateva taraieli, baga ocupat. Mai astept un pic si sun din nou. De data asta, nu raspunde, nici nu da 'ocupat'.Fiindu-mi clar ca e o teapa, mi-am vazut de ale mele.Faza tare e ca ma suna (!) dupa o ora (!) sa-mi spuna ca a vazut mesajul meu cum ca am ajuns, dar nu intelege ce se intampla, ca ea a avut client de la ora la care aveam eu programare. Client care avea programarea facuta de aseara si confirmata azi. Si ea il facea pe ala 'aiurit' :DLa nevoie, pot atasa screenshot cu mesajele.Pentru mine e clar:1) sper sa ajunga cat mai repede acolo unde ii e locul: la 'De evitat'2) ii urez sa aiba parte de clientii pe care ii merita3) ii urez sa aiba parte si ea, chiar inzecit, de tepele pe care le-a dat si le va mai da in continuareNu dau ma.nene tepe, nu tu mesaj de confirmare, nu tu nimic, vii tu cu mesajul "am ajuns", sa stii ca eu mi-am făcut programarea de la 13:30, am vb de ieri cu persoana în cauza. Arata conversatia aici cand mi-ai confirmat tu de dimineata ca vii. M-am trezit la ora 14:00 cu mesajul "am ajuns". Nu tu apel, nu tu nimic, ai zis ca postezi conversatia, te rog posteaz-o, eu știu ca am onorat toate programarile. Programarea pt astazi de la ora 13:30 stabilita de ieri (rog respectivul sa confirme daca este posibil) am onorat-o, nu am ratat nicio programare.Nu am dat cu ocupat, dupa ce mi-am făcut programarea m-am dus în mall, nu am luat telefonul de munca la mine, deci minti!!! Nu e adevărata chestia cu ocupatul.Arata conversațiile te rog. Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Nu l-am făcut pe clientul de la 13:30 (cel cu programarea). Iti inteleg indignarea dar m-am exprimat asa:"Eu aveam programarea de la 13:30 bătută in cuie cu altcineva, nu suna el ca aiuritul sa vina la 13:30, mai pe înțelesul tau (nu suna el de nebun ca s-a trezit ca are o programare la 13:30). Bun, oofofof, deci, am onorat toate programarile, mare teapa ce ti-ai luat. Baiatul de la 13:30 mi-a confirmat dimineata ca ajunge la ora respectiva hai sa nu mai adaugam alte introduceri, arata mesajul tău de confirmare, plus mesajul meu. Arata ce mesaj ai dat tu de dimineata, ce mesaj am dat eu. Mi se pare puțin trasa de par chestia asta. Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Nu sunt pusa pe tepe, pur și simplu am incurcat programarea ta de la 13:30 cu a lui. Si daca era sa fii facut prpgramare cu tine și sa nu o respect, eu qm facut-o cu altcineva, crezând ca tu ești cel de la 13:30. Nu sunt pusa pe batjocura, nu imi arde de bahaos. Nu am vrut sa incurc pe nimeni, eram 100% sigura ca am programare la 13:30, baiatul in cauza a confirmat de dimineata ca vine, am zis, bun, am onorat-o, dar nu am știut ca tu ești acela de la 13:30 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 pana mea, e de-a rasul plânsul 😂😂 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Nu dau ma.nene tepe, nu tu mesaj de confirmare, nu tu nimic, vii tu cu mesajul "am ajuns", sa stii ca eu mi-am făcut programarea de la 13:30, am vb de ieri cu persoana în cauza. Arata conversatia aici cand mi-ai confirmat tu de dimineata ca vii. M-am trezit la ora 14:00 cu mesajul "am ajuns". Nu tu apel, nu tu nimic, ai zis ca postezi conversatia, te rog posteaz-o, eu știu ca am onorat toate programarile. Programarea pt astazi de la ora 13:30 stabilita de ieri (rog respectivul sa confirme daca este posibil) am onorat-o, nu am ratat nicio programare.Nu am dat cu ocupat, dupa ce mi-am făcut programarea m-am dus în mall, nu am luat telefonul de munca la mine, deci minti!!! Nu e adevărata chestia cu ocupatul.Arata conversațiile te rog. Ai dat cu 'ocupat' aproape de ora 13:30, cand te-am sunat. Nu dupa ce ti-ai facut programarea. Nu te mai face ca nu intelegi ce am scris. Sau chiar nu intelegi ?Si mai subtire cu mintitul. Ca mie mi-e foarte clar cine minte aici.Vezi ca nu ti-a convenit cand ai fost luata la injuraturi. Nici mie nu-mi convine sa mi se spuna ca mint, cand nu-i asa.E randul tau sa postezi mesajele cu 'cealalta' programare de la 13:30. 2 Link spre comentariu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 😂😂auzi "WITCHER"? Sa m-oi fi văzut ce fericita am ieșit eu la plimbare, zicând "mama, ce fata cuminte am fost azi😂😂😂nu am ratat nicio programare😂nu am incurcat pe nimeni, m-am dus sa ma plimb fericita😂😂😂Ajung acasă, surpriza😂Imi cer iertare, nu imi arde de glume, tepe, bahaos, imi cer iertare... jur ca nu am vrut sa supăr pe nimeni... Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Nu l-am făcut pe clientul de la 13:30 (cel cu programarea). Iti inteleg indignarea dar m-am exprimat asa:"Eu aveam programarea de la 13:30 bătută in cuie cu altcineva, nu suna el ca aiuritul sa vina la 13:30, mai pe înțelesul tau (nu suna el de nebun ca s-a trezit ca are o programare la 13:30). Bun, oofofof, deci, am onorat toate programarile, mare teapa ce ti-ai luat. Baiatul de la 13:30 mi-a confirmat dimineata ca ajunge la ora respectiva hai sa nu mai adaugam alte introduceri, arata mesajul tău de confirmare, plus mesajul meu. Arata ce mesaj ai dat tu de dimineata, ce mesaj am dat eu. Mi se pare puțin trasa de par chestia asta.Sunt convins ca toate tepele pe care le dai, intentionat sau nu, ti se par 'trase de par' 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22462 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Hai frate Witcher , uite fata se jura ca nu a vrut 😊. Mai acorda-i o sansa sa se revanseze. Si futi la ea si pentru teapa luata 😊. Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Nu dau ma.nene tepe, nu tu mesaj de confirmare, nu tu nimic, vii tu cu mesajul "am ajuns", sa stii ca eu mi-am făcut programarea de la 13:30, am vb de ieri cu persoana în cauza. Arata conversatia aici cand mi-ai confirmat tu de dimineata ca vii. M-am trezit la ora 14:00 cu mesajul "am ajuns". Nu tu apel, nu tu nimic, ai zis ca postezi conversatia, te rog posteaz-o, eu știu ca am onorat toate programarile. Programarea pt astazi de la ora 13:30 stabilita de ieri (rog respectivul sa confirme daca este posibil) am onorat-o, nu am ratat nicio programare.Nu am dat cu ocupat, dupa ce mi-am făcut programarea m-am dus în mall, nu am luat telefonul de munca la mine, deci minti!!! Nu e adevărata chestia cu ocupatul.Arata conversațiile te rog. De ce nu confirmi tu cu mesajele de la 'respectivul' ? auzi "WITCHER"?Sa m-oi fi văzut ce fericita am ieșit eu la plimbare, zicând "mama, ce fata cuminte am fost azinu am ratat nicio programarenu am incurcat pe nimeni, m-am dus sa ma plimb fericitaAjung acasă, surprizaImi cer iertare, nu imi arde de glume, tepe, bahaos, imi cer iertare... jur ca nu am vrut sa supăr pe nimeni...LOL... pai bine ca recunosti ... La 13:30 te-ai dus la plimbare in mall si cand te-ai intors, ce sa vezi ... la ora 14 ai gasit mesajul care spunea ca programarea ta de la 13:30 a ajuns. Si la 14:30 te-ai gandit sa-l suni :slap2Stai linistita, ca te-am vazut cand plecai fara nici o grija. Asa e cand ai poze cu fata pe forum, poti fi recunoscuta pe strada ;)Sper ca nu vrei sa il descriu pe 'tipul' cu care erai ? 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60392 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Hai frate Witcher , uite fata se jura ca nu a vrut . Mai acorda-i o sansa sa se revanseze. Si futi la ea si pentru teapa luata .best deal! 5 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Hai frate Witcher , uite fata se jura ca nu a vrut . Mai acorda-i o sansa sa se revanseze. Si futi la ea si pentru teapa luata .Frate @Il Pupparo, tu poate esti single, nu stiu, dar mie imi e greu sa evadez in perioada asta si nu-mi permit sa iau asemenea tepe. 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Hai frate Witcher , uite fata se jura ca nu a vrut . Mai acorda-i o sansa sa se revanseze. Si futi la ea si pentru teapa luata . best deal!Astept cate o recenzie de la voi si mai vad dupa. Stiti ca am incredere in recomandarile voastre ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 De ce nu confirmi tu cu mesajele de la 'respectivul' ? LOL... pai bine ca recunosti ... La 13:30 te-ai dus la plimbare in mall si cand te-ai intors, ce sa vezi ... la ora 14 ai gasit mesajul care spunea ca programarea ta de la 13:30 a ajuns. Si la 14:30 te-ai gandit sa-l suni :slap2Stai linistita, ca te-am vazut cand plecai fara nici o grija. Asa e cand ai poze cu fata pe forum, poti fi recunoscuta pe strada ;)Sper ca nu vrei sa il descriu pe 'tipul' cu care erai ?Frate, e clar ca lumina zilei. Esti un membru vechi si respectat pe forum, postarile tale au fost intodeauna credibile si obiective.Ce nu am inteles a fost indignarea domnisoarei dupa ce ai postat, in loc sa spuna ca minti si sa iti ceara sa postezi mesajele era suficient sa isi ceara scuze, pentru ca era cazul, indiferent din ce cauza a incurcat, intentionat sau nu, programarile. Mesajele postate confirma in totalitate ce ai spus.Genul asta de atitudine ma indoiesc ca ii va aduce beneficii pe viitor. Cam multi care se plang de neseriozitate dupa nici o saptamana de activitate. Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Frate, e clar ca lumina zilei. Esti un membru vechi si respectat pe forum, postarile tale au fost intodeauna credibile si obiective.Ce nu am inteles a fost indignarea domnisoarei dupa ce ai postat, in loc sa spuna ca minti si sa iti ceara sa postezi mesajele era suficient sa isi ceara scuze, pentru ca era cazul, indiferent din ce cauza a incurcat, intentionat sau nu, programarile. Mesajele postate confirma in totalitate ce ai spus.Genul asta de atitudine ma indoiesc ca ii va aduce beneficii pe viitor. Cam multi care se plang de neseriozitate dupa nici o saptamana de activitate.Asi completa cu faptul ca, probabil, am scris prima recenzie in care am spus ca fata e ok iar serviciile au fost bune, ceea ce imi asum. Insa nu aveam cu sa stiu cum vor decurge lucrurile privind seriozitatea in respctarea programarilor. Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22462 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Te înțeleg perfect frate Witcher, doar glumeam. Eu nu voi recenza pentru ca pentru mine a fost suficienta relatarea ta ( iti dai seama ). In rest , imi pare rau de teapa pe care ai luat-o. Noi sa fim sănătoși, ca avem unde sa mergem la sigur. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum