Sari la conținut

Cum te simti ca roman, cand mafia politica si sclavii lor-militzienii/jandarmii tot romani, apara tiganii si injosesc romanii ?

Kear daka suntetzi niste sclavi muisti, vrezti ca si copiii vostri sa aiba aceiasi soarta ca si voi ?  

1. 1. De ce acceptati ???

• Sunt un sclav infect=open mind, daka nevasta ma fute in cur, de ce nu as lasa toata tara sa-mi rupa goaza, daka imi place ?
      0
    • Aia e, imi place pula de tigan kokalar nespalat branzit-parfumata, nu pot sa ma abtin.
      0
    • O sa-mi bag un cep in cur si botnitza pe bot, sa scap de dependentza de pula si ma duk sa votez la parlamentare.
      0

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Nici cu traducere din romana in romana nu ai cum sa intelegi ce vrea sa transmita omuletul asta.

• Like 1
Vizitator sabina_10
Reputație: 0
Postat

E v- shipssiana veche, :slap2  limbă moartă, paradoxal cu un singur vorbitor supraviețuitor, care încearcă să suplinească și frustrările ancestrale ale înaintașilor.

• Like 1
  • Oras:București
Postat

...iar dunga necesară pentru a-i curma suferința se tot lasă așteptată. Pisicuts, așa-i că n-ai găsit-o p-aia suficient de groasă? Dungă, dungă, nu altceva...

• Like 1
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
Postat
...merg la handikap-avansat pa handikapatzi, 2-0 pauza, 5-0 final...cum din asfalt nu faci gradin, nici din curva gospodina, nici din mici arshi pa gratar-manele si bere la pet, ton si somon fumee.

inka un motiv de ce merita aceiasi muie=aceiasi mizerie=pnl=pmp=pcr=psd

//www.g4media.ro/12-europarlamentari-romani-au-votat-impotriva-rezolutiei-privind-statul-de-drept-din-bulgaria-rezolutia-care-acuza-coruptia-de-la-sofia-si-pe-premierul-borisov-a-fost-adoptata-in-parlamentul-european.html

''Toți europarlamentarii români care s-au împotrivit rezoluției care acuză corupția de la Sofia fac parte din PPE, familia politică a partidului premierului Boiko Borisov- GERB.

Cei 12 europarlamentari români sunt Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Dan Ștefan Motreanu, Siegfried Mureșan, Vlad Nistor, Eugen Tomac.''

Ma fak pestele suprem pa romanika, daka kear vin amerikanii peste noi, dau moka pa toate  cele10 meleone de zdrentze ori handikapate autohtone la us-army, sa se nenoroaceaka si ei cu ele pa kap, ca sa-mi ramana mie 10 meleoane de amerikance-mexicance-sud americance. :D

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

...merg la handikap-avansat pa handikapatzi, 2-0 pauza, 5-0 final...cum din asfalt nu faci gradin, nici din curva gospodina, nici din mici arshi pa gratar-manele si bere la pet, ton si somon fumee.

inka un motiv de ce merita aceiasi muie=aceiasi mizerie=pnl=pmp=pcr=psd

//www.g4media.ro/12-europarlamentari-romani-au-votat-impotriva-rezolutiei-privind-statul-de-drept-din-bulgaria-rezolutia-care-acuza-coruptia-de-la-sofia-si-pe-premierul-borisov-a-fost-adoptata-in-parlamentul-european.html

''Toți europarlamentarii români care s-au împotrivit rezoluției care acuză corupția de la Sofia fac parte din PPE, familia politică a partidului premierului Boiko Borisov- GERB.

Cei 12 europarlamentari români sunt Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Dan Ștefan Motreanu, Siegfried Mureșan, Vlad Nistor, Eugen Tomac.''

https://www.youtube.com/watch?v=3oErIPZv9to&feature=emb_title

Ma fak pestele suprem pa romanika, daka kear vin amerikanii peste noi, dau moka pa toate  cele10 meleone de zdrentze ori handikapate autohtone la us-army, sa se nenoroaceaka si ei cu ele pa kap, ca sa-mi ramana mie 10 meleoane de amerikance-mexicance-sud americance. :D

https://www.youtube.com/watch?v=9smvyPi5ZN8

Sugi pula aschilambicule!
  • Minus 3
Postat

Sug pula la proxeneti, mama!

Sugi pula tuturor.

• Minus 3
  • Oras:Sinaia
Postat

Mama suge pula tuturor.

asa face mama ta? Eu cred ca ii este rușine cu un șobolan ca tine! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

am fost pe la coliba din Bârlad pe care ai părăsit-o! Mama ta este ok, este doar supărată ca a dat naștere unui bulangiu ca tine care suge pula la greu și se fute în cur pe unde apuca. Îmi este mila de ea mizerie ce ești, moldovean împuțit! 

• Minus 3
Postat

Mama  kinuitului suge pula tuturor.

• Minus 3
  • Membru Premium
Postat

Prea mult orez thai, prea multă Asia...

Greu sa fii intre doua culturi si doua moduri de viată total diferite.

Nu știi de fapt căreia apartii de fapt.Și iti versi frustrarile in spatiul virtual.

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Mama lu' Picon suge pula lu' Advanced.

Iarăși ai mâncat șobolani otrăviți?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Gelu asta  aka @derwall   , este atat de prost  de s-au pisat si curvele pe el , la propriu

Ba nu , el a cerut asta , in mod expre  , cum  a cerut si ala sa-si manance propriul kkt  din proprie initiativa

Bosorog bolnav psihic :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Gelu asta aka @derwall , este atat de prost de s-au pisat si curvele pe el , la propriu

Ba nu , el a cerut asta , in mod expre , cum a cerut si ala sa-si manance propriul kkt din proprie initiativa

Ideea e...ca nu m-am pipi eu!

Excepția contează întotdeauna, ea trage linie și concluzionează.

Asa ca îți faci păreri degeaba.

Când o femeie inteligenta se joaca cu tine...trebuie sa percepi acest fapt ca fiind o onoare.

• Like 1
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat

Ideea e...ca nu m-am pipi eu!

Excepția contează întotdeauna, ea trage linie și concluzionează.

Asa ca îți faci păreri degeaba.

Când o femeie inteligenta se joaca cu tine...trebuie sa percepi acest fapt ca fiind o onoare.

Explica-i tu :

1. Ce este o femeie

2. Ce este o femeie cu ceva in cap

3. Că femeia alege pe cel care o alege

Mi-as face pomana cu el, sa plătesc o damă sa îl incinga putin , de preferinta brunetă , slim , sa nu mai fie așa nervos.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Gelu asta  aka @derwall   , este atat de prost  de s-au pisat si curvele pe el , la propriu

Ba nu , el a cerut asta , in mod expre  , cum  a cerut si ala sa-si manance propriul kkt  din proprie initiativa

Habar nu ai cata muie îți iei cheliosule! în locul tău bagam capul. în pământ GOLUM! Ești un handicapat, șomer rupt în cur! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Doamne fereste sa am parte de asemenea inteligenta

Ultima oara cand am trecut prin  Valcea (nu demult) se murea pe capete de foame  , sper ca nu erai si tu cazuta in vreun sant 

Uite , in semn de respect , si ca sa-ti  intorc totodata aceasta onoare , donez eu bani ,  ca sa-ti permiti si tu  un jet si sa-l umpli de "cultura" . Plus bani de tren , ca-i bate vantu' prin buzunare , mare saracie s-a abatut pe capul lui. . De ani de zile se tot chinuie si invarte  pe aici zilnic sa ajunga si el la o "adevaraciune" de femeie  , dar , fetele (in marea lor majoritate) nu primesc asemenea psihopati si este respins constant , dar , nici de munca nu mai este bun , astfel incat sa castige banisori frumosi incat sa-si permita luxul unui jet puternic ca sa i se  mai scoale ptr. ultima data blegita

Astfel continua sa tot baleasca constant pe aici  , ca asta i-a mai ramas , ca si singura fericire . Om bolnav , ce vrei

Postat

Miskin suge pula lu' Miki.

• Minus 3

Postat

Mata'  e cea mai stapana pe asemenea felatii

Ca d'aia  ai iesit un oligofren ,ce editeaza chiar si la modificarea unui cuvant din propozitie

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...