gipsanu Reputație: 119 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Salut. Am si eu o curiozitate ce merita dezbatuta.. as dori sa aflu prin intermediul celor priceputi daca piersica odata cu nr. mare de dute-vino capata uzura. Nu e dureros pana la urma? Pt. ce motive merg mandrele la ginecolog intr-un final?Imi pot raspunde si caprioarele fara probleme :) Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Da, se uzeaza. N-ai dat niciodata la oala? https://drflorinjuravle.ro/rejuvenare-vaginala/ Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 10, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Se uzează din elasticitate dacă nu lucrează la mușchii vaginali, durerile sunt cauzate de probleme la sănătate, disconfort abdominal sau și datorita stărilor mentale nepotrivite pentru acel act, cel sexual.Se mai uzează și din cauza bolilor, a neplăcerii din timpul sexului sau dacă un timp îndelungat nu fac un sport potrivit pentru tonusul întregului corp. 1 3 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Salut. Am si eu o curiozitate ce merita dezbatuta.. as dori sa aflu prin intermediul celor priceputi daca piersica odata cu nr. mare de dute-vino capata uzura. Nu e dureros pana la urma? Pt. ce motive merg mandrele la ginecolog intr-un final?Imi pot raspunde si caprioarele fara probleme :)Vaginul nu se uzeaza de la sex, contrar a ceea ce foarte multi de pe aici par sa creada! Si nici labiile nu isi schimba forma sau culoarea! Vaginul este un muschi foarte elastic, care isi revine foarte rapid la forma inititala (la cateva minute dupa act), iar sexul nu face decat... sa il antreneze mai bine. Este drept insa ca poate ramane dilatat dupa mai multe nasteri, sau ca isi poate pierde elasticitatea odata cu varsta. In rest, nicio problema :) 2 Link spre comentariu
mangliu Reputație: 58 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Se uzează din elasticitate dacă nu lucrează la mușchii vaginali, durerile sunt cauzate de probleme la sănătate, disconfort abdominal sau și datorita stărilor mentale nepotrivite pentru acel act, cel sexual.Se mai uzează și din cauza bolilor, a neplăcerii din timpul sexului sau dacă un timp îndelungat nu fac un sport potrivit pentru tonusul întregului corp.spălată , este ca noua.Dacă ești si băut o vezi virgină! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Nu numai că se uzează, dar face și bătături! 2 1 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Salut. Am si eu o curiozitate ce merita dezbatuta.. as dori sa aflu prin intermediul celor priceputi daca piersica odata cu nr. mare de dute-vino capata uzura. Nu e dureros pana la urma? Pt. ce motive merg mandrele la ginecolog intr-un final?Imi pot raspunde si caprioarele fara probleme :)Tu meriți un scuipat, nu un răspuns homalaule! 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Nu numai că se uzează, dar face și bătături!El are bătături la limba! 3 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Inflatie de topice care de care mai interesante... Ce mananca o curva, de ce se fute, o scrie ea... n-o scrie ea... Ce mai urmeaza? On topic: stiu pe unii care fut mult si des, n-am vazut nici o pwla tocita sau batatoritaðŸ˜ðŸ˜ 7 Link spre comentariu
merkava Reputație: 21 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Techno District Oras:Techno District Partajează Postat Octombrie 12, 2020 se uzează și varza de pe umeri, tratament pe viață cu tutun / alcohol, când ajungi la batranețe singură, falită și cu nervii praf, te întrebi dacă s-a meritat 1 Link spre comentariu
gipsanu Reputație: 119 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Tu meriți un scuipat, nu un răspuns homalaule! poate iti rup capu sătene Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Chelia lu' Pecoaie niciodata nu se uzeaza Si damblageala lu' bichon-ul meu :) 1 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Chelia lu' Pecoaie niciodata nu se uzeaza Si damblageala lu' bichon-ul meu :)Te poate contrazice cineva bai bulangiule? Ești muritor de foame, ești urat cu spume pe tine, țăran prost și incult! 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Exact d'aia atarn vichend de vichent la pula Picoiului , aici non-stop De urat , sarac , falit si parasit ....hahhaha...martalodgule distrus .....cred ca te-ai descris pe tine , avocat distrus , pe care l-a parasit pana si familia cand la prins cu limba pe la curve si pe pula Picoiului , un homalau de joi seara , care de ani de zile invita barbatii de pe platforma aceasta la baute si la petrecerea timpului , ca nu e in stare sa-si creeze conexiuni si prietenii , in viata de zi cu zi , cu pers. de o alta factura . Te-am descris doar in 3 randuri ...babalaule De cate ore nu i-ai mai supt-o mosului ? 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Oare ii vom simți lipsa acestui fenomen unic prin patima si frustrari , numit miky ? 4 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Oare ii vom simți lipsa acestui fenomen unic prin patima si frustrari , numit miky ?Nu cred ca o sa apuce cineva sa ii ducă lipsa la câte clone are. Stilul lui este previzibil, fiecare postare a lui se bazează pe minciuna! 2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Spre deosebire de Advanced.De fiecare data, cand revine, este foarte greu de depistat. Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Spre deosebire de Advanced.De fiecare data, cand revine, este foarte greu de depistat.Te înșeli moldovene, asta nu este de mirare având în vedere ca bei zeama de pufoaica! Tocmai am primit informația ca speli bine vasele pe barca, o dai pe drojdie, și cică mai sugi și pula tailandezilor cu bani! Mumu, nu ma bag, sunt informații pertinente având în vedere comportamentul tău. Gurile rele spun ca mănânci din gunoi, refuz sa cred asta, nu cred ca un urmaș al. lui Ștefan cel Mare este labagiu, bețiv și vai steaua lui! 2 Link spre comentariu
Vizitator 10samsung Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Inflatie de topice care de care mai interesante... Ce mananca o curva, de ce se fute, o scrie ea... n-o scrie ea... Ce mai urmeaza? On topic: stiu pe unii care fut mult si des, n-am vazut nici o pwla tocita sau batatoritaðŸ˜ðŸ˜ Asta cu "ce mănâncă o curvă" rămâne istorie pentru mine 😅 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Asta cu "ce mănâncă o curvă" rămâne istorie pentru mine Pentru tine este istorie când reușești sa mănânci! 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Asta cu "ce mănâncă o curvă" rămâne istorie pentru mine Un comentariu de peste! 2 Link spre comentariu
gipsanu Reputație: 119 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Autor Partajează Postat Februarie 25, 2021 De cur nu se poate îndoi nimeni..și totuși multe si l pun la bătaie..frate,in 2..3 ani curge rahatu din tine fără milă Link spre comentariu
Vizitator fytgl1 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Asta nu inteleg mimozele astea, ca la un moment dat, se uzeaza si POS-ul de la atatea trageri de noapte 😁 Sa va fereasca sfantu’ de savarinele cu kilometri dati inapoi 😂 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60491 Postat Martie 6, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Martie 6, 2021 :)) 4 1 Link spre comentariu
gipsanu Reputație: 119 Postat Martie 6, 2021 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Autor Partajează Postat Martie 6, 2021 da' se simte.. unde pistoanele au circulat fara mila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum