Sari la conținut

Antonia (0728386584)

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 17 ore, geosan69 a spus:

Imi cer scuze Antonia!

Nu știu de ce, am cedat la privocări( aş deveni la fel ca "ei").

Să ai zile luminoase.

Namaste. Pace.

Nu i nimic ,ai făcut ce ai putut ,sper ca domnul care nu scapă niciun topic fără să l strice pentru că decurgeau prea bine conversațiile pe aici între domnii CIVILIZAȚI SI CU BUN SIMȚ, să înceteze să vă îngroape recenziile și comentariile cu "intervenția' lui inutilă pe aici ,sincer ! Lăsați l să vorbească singur și se va potolii când va vedea că nu primește atenție, e tot ce caută 🙃

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Acum 15 minute, antonia901 a spus:

Nu i nimic ,ai făcut ce ai putut ,sper ca domnul care nu scapă niciun topic fără să l strice pentru că decurgeau prea bine conversațiile pe aici între domnii CIVILIZAȚI SI CU BUN SIMȚ, să înceteze să vă îngroape recenziile și comentariile cu "intervenția' lui inutilă pe aici ,sincer ! Lăsați l să vorbească singur și se va potolii când va vedea că nu primește atenție, e tot ce caută 🙃

Da, corect! 

Voi da "ignore" la comentariile aiurite.

O zi luminoasă tuturor.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 48 minute, antonia901 a spus:

fatuco nu iti era bine. vrei sa te ridici de la statutul tau de curva muista si nu stii cum. agramato in limba romana potoli se scrie cu un i.dar de unde sa stii tu ciochisto. mentosane ma pis pe fata ta si indicatiile tale scriu unde vreau.clar?

• Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
30 minutes ago, cabrones2 said:

fatuco nu iti era bine. vrei sa te ridici de la statutul tau de curva muista si nu stii cum. agramato in limba romana potoli se scrie cu un i.dar de unde sa stii tu ciochisto. mentosane ma pis pe fata ta si indicatiile tale scriu unde vreau.clar?

Măcar de erai și tu capabil să-i fi spus toate astea formulate mai frumos... tomberonule.

• Minus 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
23 minutes ago, cabrones2 said:

banana lunga cu limba-n cur sa ma impunga

multa muie cu cacat la un trist resapat

Nu  te prind prin oraș ? Ce-o să mai mătur cu tine pe Lăpușneanu....

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 1 oră, cabrones2 a spus:

Nesimtitule cum iti permiti sa te iei de balena asta ,nu vezi cat e ,daca iti fute o basina te arunca pe geam. Draga ,nu pune la suflet toate mojiciile badaranilor ,tu sa iti vezi de viata ,sa ne parasesti ,sa te mariti ,o sa ajungi o sotie extraordinara dupa ce ai futut si ai supt pula la atatia ,o sotie model ca a multora de aici. Casa de piatra si succes in viata!

• Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
10 minutes ago, mekanikos said:

Nesimtitule cum iti permiti sa te iei de balena asta ,nu vezi cat e ,daca iti fute o basina te arunca pe geam. Draga ,nu pune la suflet toate mojiciile badaranilor ,tu sa iti vezi de viata ,sa ne parasesti ,sa te mariti ,o sa ajungi o sotie extraordinara dupa ce ai futut si ai supt pula la atatia ,o sotie model ca a multora de aici. Casa de piatra si succes in viata!

Ăsta sigur e cacabrones care se ia singur la perpulis în speranța că nu ne vom prinde. :)))))

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 25 minute, banana_lunga a spus:

Ăsta sigur e cacabrones care se ia singur la perpulis în speranța că nu ne vom prinde. :)))))

cacat lung tu crezi ca ma incurc in conturi ca tine? eu am unul si bun. nu vezi ca nu mai stii pe care cont ai scris aceleasi labareli: sant,tomberonule si pavele pe lapusneanu.plm nici nu stii cine a fost lapusneanu tu stii cine a fost labus. esti atat de bou incat toti si-au dat seama ca esti lexluthor sau tribalchief si iti dau minusuri sa te oftici. cat despre mecanic am vrut sa ii trag putina muie dar dupa aceea am vazut ca e postare catericoasa. hai besi banana

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 4 ore, cabrones2 a spus:

Cum se face ca pe fata care si-a postat analizele azi, incerci sa o protejezi de vorbele urate ale unor useri, si apoi pr cateva le faci cu ou si cu otet pe unde apuci, exact ca acum? 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, antonia901 a spus:

Acum 12 minute, nicieu a spus:

Cum se face ca pe fata care si-a postat analizele azi, incerci sa o protejezi de vorbele urate ale unor useri, si apoi pr cateva le faci cu ou si cu otet pe unde apuci, exact ca acum? 

poate acum o sa intelegi desi ma indoiesc

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 6 ore, banana_lunga a spus:

Nu te mai uita in gradina altora pt ca si tu te conversai de unul singur de pe 3 useri. Suntem multi, da'nu toti prosti.

• Like 1
Link spre comentariu
37 minutes ago, playmaker said:

Nu te mai uita in gradina altora pt ca si tu te conversai de unul singur de pe 3 useri. Suntem multi, da'nu toti prosti.

Nu mai bine îți vezi tu de inteligența pe care nu prea o ai? Da, știu de mulți mulți ani de forumul ăsta; da, am userul de când se vede la info că m-am înregistrat; da, e singurul cont pe care îl am aici și DA, mi se rupe-n mii de stele că unii ar crede ceea ce ai zis tu. Am uitat ceva? Ah, da. Mi se rupe și de părerea ta. Suntem mulți, ai dreptate, dar prost ești cât toți. Slavă Domnului că nu ești la nivelul prostiei de care dă dovadă cacabrones. 

• Minus 3
Link spre comentariu
Acum 10 ore, banana_lunga a spus:

Nu mai bine îți vezi tu de inteligența pe care nu prea o ai? Da, știu de mulți mulți ani de forumul ăsta; da, am userul de când se vede la info că m-am înregistrat; da, e singurul cont pe care îl am aici și DA, mi se rupe-n mii de stele că unii ar crede ceea ce ai zis tu. Am uitat ceva? Ah, da. Mi se rupe și de părerea ta. Suntem mulți, ai dreptate, dar prost ești cât toți. Slavă Domnului că nu ești la nivelul prostiei de care dă dovadă cacabrones. 

Tu ii cam jignesti pe toti de pe aici. Keep going.

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...