Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Congolezule, la Oradea cand ajungi? :D

• Oras:iasi
Postat

Multumesc celor de aseară pentru sansa de a ne cunoaste si pentru cateva ore super petrecute impreuna! A fost o placere sa va cunosc. Pe data viitoare !!! Bine... daca mai ma vreti printre voi :256:

placerea a fost si de partea noastra , esti oricand bine venit maestre .......

Postat

Congo, de la Arad nu-i cale lunga pana la Oradea... deci, te asteptam cu drag. :)

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Congo, de la Arad nu-i cale lunga pana la Oradea... deci, te asteptam cu drag. :)

Ii fi tu cel mai lubric dar parca prea te dai la Afriq. Lasa omu-n pace mai perversule :refoz  .

Oricum, Timisoara-i mai aproape de Arad decat Oradea :rax2

Vad ca te dai zmeu cu domnii dar cu domnisoarele am vazut ca te cam fasticeai :wallbash  :ras  :ras  :ras

Postat

dragii mei , din pacate astazi , 3 martie atat eu cat si Lexy nu putem veni....cu sincere regrete....

Postat

dragii mei , din pacate astazi , 3 martie atat eu cat si Lexy nu putem veni....cu sincere regrete....

da multumesc .........dupa ce m-am prezentat singurel la locul de intalnire cu 2 buchetele de flori pt lexy si irina de a ras tot localul de mine ca am luat teapa .............

razbunarea va fi crunta ............:))))))))

• Like 1
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

da multumesc .........dupa ce m-am prezentat singurel la locul de intalnire cu 2 buchetele de flori pt lexy si irina de a ras tot localul de mine ca am luat teapa .............

razbunarea va fi crunta ............ :))))))))

Era cât pe ce să fim doi, dar bine că am citit forumul înainte să plec de la servici... Altfel schimbam între noi florile, și ziceau cei din local că suntem pe invers de ne oferim flori singuri ...  :slap2

Next time, anunțați din vreme dacă mai veniți ...  :pepsi

• Oras:Iasi
Postat

Imi cer mii se scuze Ttedy, la mine a intervenit ceva si, fiind tarziu, am anuntat-o pe Irina crezand ca ea e pe drum, si am rugat-o sa va anunte ea, la fatza locului. N-am stiut ca nici ea nu poate ajunge.

• Like 1
Postat

Dragii mei, nu cred ca voi putea iesi cu voi luni, deoarece am un deces in familie. Desi inmormantarea va avea loc dimineatza, asta imi va da peste cap programul, si sunt sanse ca atunci cand ajung acasa sa vreau sa ma odihnesc si nicidecum sa ies. 

Propun 2 variante si sper sa aveti timp sa va dati cu parerea:

1. Va vedeti luni fara mine.

2. Ne vedem marti in loc de luni.

Va pup cu drag , mai ales pe Irina pe care n-am mai vazut-o de mult :*

• Like 1
Postat

pai nu-s eu acela care  sa ia o asemenea hotarare :)
sunt "liber de contract" si pot iesi in fiecare zi ...

puteam eu iesi si cand eram insurat ca doara nimeni nu-mi poate pune mie lanturi, daramite acum ...:D

• Like 1

Postat

Eu pot luni ptr ca marti plec din tara din nou:(...pup Lexy mult si dulce....si condoleante :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...